«کربن» روشن شد؛ نقطه‌ای تازه در نقشه فرهنگی مشهد سازمانی بی‌همتا، به نام صداوسیما ۲ کتاب درباره نیچه و سارتر منتشر شد بهترین قسمت‌های فصل هفتم سریال «آینه سیاه» (Black Mirror) + معرفی بازیگران و خلاصه داستان آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲ سریال جدید با بازی هدیه تهرانی و هانیه توسلی در شبکه نمایش خانگی آمار فروش اکران سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) سریال ناریا از امشب (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) جایگزین «پایتخت ۷» می‌شود + خلاصه داستان و زمان پخش جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد نمایشگاه نقاشی سریال پایتخت ۷ برگزار می‌شود آغاز فیلمبرداری فیلم خر لنگ کیانوش عیاری در مسجدسلیمان پیوند زیتون بر شاخه ترنج | درباره سیدعلی موسوی گرمارودی، شاعر، حافظ‌پژوه و مترجم قرآن پارسا پیروزفر با سریال جادوی سفید در راه شبکه خانگی یک ساختمان نیمه کاره! | نظر هنرمندان درباره لزوم تأسیس موزه هنر‌های معاصر خراسان رضوی
سرخط خبرها

استعفای حامد جلیلی از دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

  • کد خبر: ۳۱۳۲۷۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
استعفای حامد جلیلی از دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
حامد جلیلی مدیر دفتر «سرود» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سِمت خود استعفا داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد جلیلی از تیر ۱۴۰۱ و با حکمِ مدیرکل آن زمانِ دفتر موسیقی (محمد اله‌یاری) مسئولیت دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برعهده گرفت. مهمترین فعالیت این دفتر برگزاری جشنواره سرود فجر بود. با اینکه جشنواره‌های بسیاری در طول سال در حوزه سرود برگزار می‌شود، اما جشنواره‌ای که وزارت فرهنگ در همین سال جاری برگزار کرد، بی‌شک با کیفیت‌ترین رویداد در حوزه سرود طی چند سال گذشته بود.

در نخستین جشنواره ملی سرود فجر، برای نخستین بار، گروه‌های سرود به صورت زنده به اجرا پرداختند. همچنین گروه نوازندگان هم روی صحنه گروه‌های سرود را از نقاط مختلف کشور همراهی کردند. متاسفانه در دیگر رویداد‌هایی که در عرصه سرود برگزار می‌شود، همیشه شاهد این هستیم که گروه‌های سرود به اجرای پلی‌بک می‌پردازند و همین مسئله موجبِ عدم پیشرفت چشمگیر در عرصه سرود شده است.

حامد جلیلی در صفحه شخصی‌اش درباره استعفا از دفتر سرود وزارت فرهنگ اینچنین نوشته است:

«سلام و نورسه سال پیش با امید و اشتیاق، دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد. جایی که قرار بود خانه‌ای برای اهالی سرود کر و آکاپلا باشد. این سه سال پر از لحظات ناب همراهی‌های ارزشمند تمام اهالی این حوزه فرهنگی و هنری و تلاش بی وقفه برای حفظ و رشد این هنر بود، اما امروز با قلبی سنگین باید بگویم این دفتر به پایان راه رسیده است. نه به خاطر کمبود علاقه یا نبود انگیزه بلکه به دلیل بی توجهی‌ها و بی مهری‌هایی که همیشه دامن‌گیر این بخش از هنر بوده است گویی جمع بودن و حرف جمعی داشتن و باهم هم‌نوا شدن برای برخی ترسناک و دور از باور است و این پایان مسیر ما نیست بلکه چالش و همان مسیر ناهموار، اما مملو از تجربه و زیبایی است که هنرمندان سرود و کر همواره با آن رو‌به‌رو بوده‌اند. از همه کسانی که در این مسیر همراه ما بودند گوش دادند، باور کردند و حمایت کردند از صمیم قلبم سپاسگزارم. باور دارم که عشق به هنر هیچ وقت از بین نمی‌رود و صدا‌ها و جمع‌هایی که در این مسیر خلق شدند خاموش نخواهند شد. هنر جمع خوانی زنده است و بخش مهمی از تاریخ فرهنگی ایران زمین بوده و امید دارم روزی برسد که جایگاه هنرمندان به ویژه در این عرصه آنطور که شایسته است شناخته شود. راه ما ادامه دارد حتی اگر شکلش تغییر کند.»

باید دید که با خروج حامد جلیلی، سرنوشت دفتر سرود به چه شکلی رقم می‌خورد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->