تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها

مکانیسم جدیدی از شنوایی انسان کشف شد

  • کد خبر: ۳۱۳۴۴۲
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
مکانیسم جدیدی از شنوایی انسان کشف شد
محققان با استفاده از مدل‌های ریاضی موجود بر روی یک مدل کلی از حلزون گوش، لایه جدیدی از پیچیدگی حلزون را نشان داده‌اند و این یافته‌ها درکی تازه در مورد ظرفیت و دقت قابل توجه شنوایی انسان فراهم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از ساینس‌دیلی، فیزیکدانان دانشگاه ییل مجموعه پیچیده و ناشناخته‌ای از «حالت‌ها» را در گوش انسان کشف کرده‌اند که محدودیت‌های مهمی را برای تقویت صدا‌های ضعیف، تحمل انفجار‌های پر سر و صدا و تشخیص طیف خیره‌کننده فرکانس‌های صدا در گوش ایجاد می‌کند.

بنجامین ماچتا (Benjamin Machta)، استادیار فیزیک در دانشکده علوم و هنر ییل و یکی از اساتید ارشد این دانشگاه می‌گوید: ما تصمیم گرفتیم بفهمیم که چگونه گوش می‌تواند خود را تنظیم کند تا صدا‌های ضعیف را تشخیص دهد. اما برای رسیدن به انتهای این موضوع، به مجموعه جدیدی از حالت‌های مکانیکی فرکانس پایین برخورد کردیم که احتمالا حلزون گوش از آنها پشتیبانی می‌کند.

در انسان، صدا به سیگنال‌های الکتریکی در حلزون گوش تبدیل می‌شود. انسان‌ها قادرند صدا‌هایی را با فرکانس‌هایی در سه مرتبه بزرگی و بیش از یک تریلیون برابر قدرت تا ارتعاشات کوچک هوا تشخیص دهند.

هنگامی که امواج صوتی وارد حلزون می‌شوند، به امواج سطحی تبدیل می‌شوند که در امتداد غشای پایه‌ای پوشیده از موی حلزون حرکت می‌کنند.

هر تُن خالص در یک نقطه در امتداد این اندام مارپیچی به صدا در می‌آید. سلول‌های مویی در آن مکان به مغز شما می‌گویند که چه صدایی می‌شنوید.

این مو‌ها کار دیگری نیز انجام می‌دهند. آنها به عنوان تقویت کننده‌های مکانیکی عمل می‌کنند و انرژی را به امواج صوتی پمپاژ می‌کنند تا با اصطکاک مقابله کنند و به آنها کمک کنند به مقصد مورد نظر خود برسند. به گفته محققان، پمپاژ درست مقدار انرژی و انجام تنظیمات مداوم، برای شنوایی دقیق بسیار مهم است.

اما اینها مجموعه‌ای از حالت‌های شنوایی در حلزون گوش هستند که به خوبی مستند شده‌اند و تیم ییل موفق به کشف مجموعه دوم و گسترده دیگری از این حالت‌ها در حلزون گوش شده‌اند.

در این حالت‌های توسعه‌یافته، بخش بزرگی از غشای پایه واکنش نشان می‌دهند و حتی برای یک تُن با هم حرکت می‌کنند. این پاسخ جمعی محدودیت‌هایی را در مورد نحوه واکنش سلول‌های مویی به صدای ورودی و نحوه پمپاژ انرژی سلول‌های مویی به غشای پایه ایجاد می‌کند.

از آنجایی که این حالت‌های تازه کشف‌شده فرکانس‌های پایینی را نشان می‌دهند، محققان معتقدند یافته‌های آنها ممکن است به درک بهتر شنوایی با فرکانس پایین که هنوز یک حوزه فعال تحقیقاتی است، نیز کمک کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->