اثرگذاری بازیکنان خراسانی در قهرمانی تیم ملی بسکتبال در غرب آسیا بررسی علل اضطراب‌های مهم زنان و راه برون‌رفت از آن آغاز دومین مرحله اردوی تیم ملی کبدی زنان از امروز (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آشنایی با عوارض عجیب و باورنکردنی نبستن پیش‌بند در هنگام انجام کار‌های آشپزخانه لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه تیم ملی بسکتبال زنان به رقابت‌های دیویژن B آسیا صعود کرد افزایش میزان صمیمیت در میان والدین و فرزندان با استفاده از راهکار «جادوی پرسش» تحلیل نقش‌آفرینی مریلا زارعی در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری
سرخط خبرها
ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۱۳۶۲۵
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
یک متخصص زنان و زایمان با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری، گفت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شمیم پیله‌وری با بیان اینکه سلامت مادر و رشد جنین به تغذیه و تأمین مواد مغذی کافی وابسته است، اظهار کرد: مادر در دوران بارداری به مواد تغذیه‌ای خاصی نیاز دارد که تأمین آنها برای حفظ سلامت مادر و کودک حیاتی است.

وی با تأکید بر اینکه تغذیه صحیح و سالم بر رشد و تکامل جنین، حفظ سلامت مادر، پیشگیری از عوارض بارداری و سلامت طولانی‌مدت بعد از تولد نوزاد تأثیر می‌گذارد، افزود: در این دوران مادر باید با نظر متخصص تغذیه از تمام گروه‌های شش‌گانه غذایی استفاده کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان ادامه داد: مصرف اسیدفولیک قبل از بارداری و در سه‌ماهه اول بسیار حیاتی است و تمامی مادران باید حداقل یک ماه پیش از بارداری روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم اسیدفولیک مصرف کنند.

پیله‌وری با هشدار درباره مصرف برخی مواد غذایی در دوران بارداری گفت: ماهی‌های حاوی جیوه، ماهی و صدف خام یا نیم‌پز، گوشت و تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز، لبنیات غیرپاستوریزه، غذا‌های فراوری‌شده و غذا‌های فست و فودی باید محدود شوند، همچنین مصرف کافئین به مقدار زیاد، سبزیجات و میوه‌های نشسته، غذا‌های حاوی قند بالا، و غذا‌هایی با ویتامین A زیاد نیز باید کنترل شود.

وی با اشاره به‌ضرورت مدیریت وزن در دوران بارداری اظهار داشت: افزایش وزن در این دوران اجتناب‌ناپذیر است؛ اما باید تحت‌نظر پزشک کنترل شود، مصرف غذا‌های پرکالری توصیه نمی‌شود و مادران باید از پرخوری پرهیز کرده و از میان‌وعده‌های سالم و کم‌کالری استفاده کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.