توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش خطر بروز بیماری قلبی با کمبود این ماده معدنی

  • کد خبر: ۳۱۳۶۳۸
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
افزایش خطر بروز بیماری قلبی با کمبود این ماده معدنی
منیزیم یک ماده معدنی مهم است که بر عملکرد عضلانی و عصبی بدن و همچنین چندین عملکرد دیگر بدن تأثیر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی اخیر نشان می‌دهد که سطوح پایین منیزیم ممکن است بر خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی‌عروقی تأثیر بگذارد و بسیاری از افراد مقادیر کافی منیزیم را مصرف نمی‌کنند.

این بررسی همچنین مکانیسم‌هایی را که ممکن است درگیر باشد مورد بحث قرار می‌دهد و اشاره می‌کند که بسیاری از افراد منیزیم کافی را در رژیم غذایی خود مصرف نمی‌کنند.

این بررسی به چندین نکته کلیدی در تاریخچه تحقیقات در مورد منیزیم اشاره می‌کند. برای مدتی، درک این بود که کمبود منیزیم یک مسئله مهم نیست و اگر چنین بود، عمدتاً برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها برای جذب یا دفع منیزیم تأثیر می‌گذارد.

تحقیقات در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ شروع به حمایت از این ایده کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی منجر به کمبود منیزیم در بدن می‌شود. نتایج همچنین نشان داد که این کمبود ممکن است بر عملکرد قلبی عروقی تأثیر بگذارد.

این بررسی سپس خاطرنشان می‌کند که پس از سال ۲۰۰۶، بسیاری از مطالعات اپیدمیولوژیک، رابطه‌ای بین منیزیم و شرایطی مانند فشار خون بالا، نارسایی قلبی و مرگ‌ومیر قلبی را نشان دادند.

داده‌های جدیدتر به این یافته‌ها اضافه شده است. بسیاری از مطالعات از سال ۲۰۱۸ به بعد نشان داده‌اند که وضعیت منیزیم با فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی، و عوارض قلبی و مرگ و میر رابطه معکوس دارد.

سپس در این بررسی بحث می‌شود که چگونه کمبود منیزیم ممکن است منجر به مشکلات قلبی عروقی شود.

به عنوان مثال، کمبود منیزیم ممکن است منجر به استرس التهابی و استرس اکسیداتیو شود. برخی از داده‌ها همچنین از این ایده حمایت می‌کنند که کمبود منیزیم ممکن است باعث سطوح غیر طبیعی چربی و مشکل در متابولیسم لیپید شود.

به طور کلی، این بررسی اهمیت مصرف منظم منیزیم را نشان می‌دهد و اینکه چگونه منیزیم کافی ممکن است خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد.

محققان تاکید می‌کنند که برای سلامت کلی مهم است که منیزیم کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. بدن از این ماده معدنی برای بسیاری از عملکرد‌های مختلف از جمله کنترل فشار خون و همچنین انقباضات عضلانی استفاده می‌کند. بهترین منابع منیزیم سبزیجات با برگ‌های تیره مانند اسفناج یا چغندر و همچنین آجیل و دانه‌ها هستند. بادام، بادام هندی، تخم کدو تنبل یا دانه چیا همگی گزینه‌های عالی هستند. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از این ماده معدنی هستند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->