وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأکید وزیر کشور بر نقش مؤثر سازمان‌های مردم‌‌نهاد در کاهش آسیب‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۳۱۳۶۹۲
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
تأکید وزیر کشور بر نقش مؤثر سازمان‌های مردم‌‌نهاد در کاهش آسیب‌های اجتماعی
وزیر کشور گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی می‌توان از خیرین و سازمان‌های مردم‌‌نهاد کمک گرفت؛ سازمان امور اجتماعی باید بتواند بین این‌ها هماهنگی و هم‌افزایی ایجاد و از ظرفیتشان استفاده کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه مدیران و کارکنان سازمان امور اجتماعی کشور با حضور اسکندر مؤمنی وزیر کشور و سید محمد بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور برگزار شد.

مؤمنی در این جلسه اظهار کرد: اولین آسیب‌شناسی که لازم است انجام دهیم این است که بررسی کنیم آیا با استفاده از امکانات و ساختار فعلی، می‌توانستیم خروجی بهتری در این سازمان داشته باشیم، بعد سراغ ارتقای آنها برویم.

وزیر کشور تأکید کرد: ساختار و سازمان مهم است، ولی نه به تنهایی؛ بنابراین ابتدا باید بتوانیم از امکانات موجود به نحو احسن استفاده کنیم. حکمران من و شما هستیم؛ اول باید خودمان را ارزیابی کنیم بعد سراغ توصیه به دیگران برویم. اولین تغییر همیشه از خود ما شروع می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: رصد و پایش مهم است؛ اما اینها هدف اصلی سازمان نیست. باید اهداف عملیاتی و اجرایی را مشخص کنیم و ببینیم با استفاده از منابع و امکاناتی که داریم، می‌توانیم چه کار‌هایی انجام دهیم.

مؤمنی با تأکید بر اجرای پروژه‌های کاربردی در سازمان امور اجتماعی، اضافه کرد: مدیران باید پژوهش‌ها را کاربردی و بعد برای عملیاتی کردن آنها برنامه‌ریزی کنند.

وزیر کشور تاکید کرد: سازمان امور اجتماعی باید وظایف را بین سازمان‌ها تقسیم و اهداف آنها را مشخص کند، شاخص‌هایی را برای ارزیابی آنها مشخص و در نهایت نتیجه عملکردشان را اعلام کند.

وی با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های موجود فقط ظرفیت‌های رسمی نیست، ادامه داد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی می‌توان از خیرین و سازمان‌های مردم نهاد کمک گرفت؛ سازمان امور اجتماعی باید بتواند بین اینها هماهنگی و هم‌افزایی ایجاد و از ظرفیتشان استفاده کند.

مؤمنی از رئیس سازمان امور اجتماعی کشور خواست که گزارشی از روند اعتبارات اختصاص‌یافته و خروجی‌های این سازمان از زمان تأسیس در سال ۱۳۹۷ تاکنون، تهیه و به وی ارائه دهد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به امر اشراف، نظارت و ارزیابی در حوزه اجتماعی کشور، به رئیس سازمان امور اجتماعی تأکید کرد که گزارشی در خصوص عملکرد سازمان‌ها در حوزه اجتماعی تهیه و ضمن بررسی آنها، این گزارش را برای نهاد‌ها ارسال تا در صورت لزوم، روند خود را اصلاح کنند.

سید محمد بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز در این جلسه اظهار کرد: به‌رغم تلاش‌هایی که صورت گرفته و دستاورد‌های پیشینیان، لازم بود چیستی و چرایی سازمان امور اجتماعی را مورد بررسی قرار دهیم. ما نقشه راه سازمان را ترسیم و وضع موجود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم و بررسی کردیم.

وی، افزایش کیفیت و کمیت اشراف بر امور اجتماعی کشور، ارتقای هماهنگی و یکپارچگی و انسجام‌بخشی در برنامه‌های حوزه اجتماعی، گسترش فضای گفتمانی و تعامل با جامعه، گسترش مشارکت‌های علمی و مردمی و تعیین راهبری برنامه‌های فوق‌العاده در حوزه اجتماعی را از جمله طرح‌های اصلی تحول در نقش اجتماعی وزارت کشور برشمرد.

بطحایی ادامه داد: برای هرکدام طرح‌هایی پیش‌بینی شده است که به واسطه آنها می‌خواهیم سازمان را ارتقا دهیم. نوع سازماندهی کار را با کمک همفکری همکاران، مشخص می‌کنیم و اواخر تابستان، میزان تحقق این طرح‌ها را ارزیابی خواهیم کرد.

در این جلسه همچنین همکاران سازمان امور اجتماعی کشور در بخش‌های مختلف، به ارائه پیشنهادات و دغدغه‌های خود پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->