دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است
سرخط خبرها

طرح ایرانی «شناسایی کرونا در بازدم» رتبه نخست رقابت‌های بین المللی

  • کد خبر: ۳۱۴۱۴
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
طرح ایرانی «شناسایی کرونا در بازدم» رتبه نخست رقابت‌های بین المللی
دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس در قالب کار تیمی با همکاری محققانی از کشورهای مختلف موفق به ارائه طرحی برای شناسایی ویروس در بازدم افراد مبتلا به کرونا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هکتون بین‌المللی EUvsVIRUS ۲۴ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ از طرف European Innovation Council برای مقابله با کرونا برگزار شد که نزدیک به ۲۰ هزار و ۹۰۰ نفر از ۱۴۱ کشور در آن شرکت کردند.

 

این افراد در یک کار تیمی بر روی پروژه‌های مرتبط فعالیت کرده که در نهایت ۲۱۵۰ طرح در ۶ حوزه مختلف و ۳۷ زیرگروه ثبت شدند. از بین طرح‌های ثبت شده، ۱۱۷ طرح انتخاب شدند که از آن میان، ۶ طرح اصلی و در هر زیر گروه نیز ۳ برگزیده معرفی شدند.

 

مرضیه موسی زاده دانشجوی دکتری نانوبیوتکنولوژی دانشگاه تربیت مدرس در قالب تیمی از کشورهای فرانسه، آلمان، آمریکا و ترکیه، طرح Instant SARS-CoV-۲ breathalyzer را ثبت کردند که در گروه Health & Life و بخش Cheap rapid test موفق به کسب رتبه نخست شد.

 

این طرح مربوط به ساخت دستگاه اپتوفلوئیدیک با استفاده از آنتی بادی علیه spike protein ویروس و پارتیکل های فلوئورسانت است که می‌تواند ویروس را در بازدم افراد مبتلا به کووید -۱۹ شناسایی کند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->