یک منتقد سینما: یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت جشنواره فیلم فجر حضور و حمایت رسانه‌ها است رابطه ترامپ و ماسک به کجا می‌رسد؟ مجری اختتامیه جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ کیست؟ + عکس استقبال پرشور از جشنواره فیلم فجر در مشهد | عبور آمار مخاطبان از مرز ۲۸ هزار نفر تاریخ و ساعت برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ + جزئیات واکنش ساعد سهیلی به اعلام نامزد‌های جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ + عکس مروری بر سریال‌های تلویزیونی که انقلاب اسلامی را روایت کردند جایزه نقاره‌خانه «صلح و مقاومت»؛ بخش ویژه نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی جشنواره موسیقی فجر با چه اجراهایی آغاز می‌شود؟ گزارشی از هفتمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | گرمای حضور مخاطبان در یک روز برفی ۱۲ فیلم در روز آخر جشنواره فجر به سانس فوق‌العاده رسیدند (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) ضرورت ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان جدول زمان‌بندی نخستین جشنواره موسیقی فجر خراسان رضوی در نیشابور آیین تجلیل و قدردانی از فرهیختگان سینمای خراسان رضوی برگزار خواهد شد حضور ۲۳ هزارنفری مشهدی‌ها در ۶ شب جشنواره فیلم فجر
سرخط خبرها

کارگردان فیلم «شوهر ستاره»: خانواده، موضوع اصلی روایت فیلم است

  • کد خبر: ۳۱۵۲۳۵
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰
کارگردان فیلم «شوهر ستاره»: خانواده، موضوع اصلی روایت فیلم است
کارگردان فیلم سینمایی «شوهر ستاره» گفت: بهانه روایت من در کار فیلمسازی موضوع «خانواده» است.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «شوهر ستاره» ابراهیم ایرج‌زاد گفت: خیلی خوشحالم که بعد از پنج سال با فیلم سومم «شوهر ستاره» در جشنواره فیلم فجر حضور دارم. من فیلم «عنکبوت» را سال ۹۸ ساختم و بعد از آن مسیر زیست ما به‌واسطه وقایعی، چون شیوع بیماری کرونا و دیگر مسائل اجتماعی تغییر کرد. من هم سعی کردم به‌اندازه خودم اشاره کنم به مشکلاتی که زنان این سرزمین با آن روبه‌رو هستند.

وی بیان کرد: بهانه روایت من در کار فیلمسازی موضوع «خانواده» است. رکن هر نهاد اجتماعی خانواده است. اگر بستر صحیحی در خانواده نباشد آن آسیب‌ها به تمام جامعه بسط پیدا می‌کند. از این رو علاقه من در کار فیلمسازی نگاه به خانواده است.

او ادامه داد: هیچ پیامی جز این که زنان ایرانی شایسته احترام بیشتر هستند، در این فیلم سینمایی وجود ندارد. مردم ایران نشان داده‌اند که در کنار زنان هستند. من هم خواستم به‌اندازه خود سهمی در این مسیر داشته باشم.

ایرج‌زاد گفت: من مجبورم با باز کردن پرانتز‌هایی هم حرف خود را بزنم و هم مخاطب بتواند در جامعه و سینما‌های ایران به تماشای فیلم بنشیند. ما در جامعه ایران درگیر قشر رادیکالی حداقلی هستیم که نظراتش را به اکثریت بسط می‌دهد.

وی افزود: نقش یونس، بدون حضور حامد بهداد در این کیفیت به هیچ‌عنوان رقم نمی‌خورد. من هرروز که بیدار می‌شوم عادت دارم که اخبار روز را بخوانم. روزی خبری را می‌خواندم که مردی به کلانتری رفته و خود را برای قتل همسرش معرفی کرده است. بعد از شنیدن این ماجرا شروع به نوشتن کردم و تلاشم بر این بود که لحن زنانه در فیلم شکل بگیرد. حتی در این مسیر از ندا رسولی، نویسنده برای نوشتن متن کمک گرفتم و در بخش‌های دیگر نیز با بانوان گروه مدام تبادل فکری می‌کردم.

او ادامه داد: فیلم صد دقیقه است و ما در دقیقه ۹۲ سراغ پایان‌بندی می‌رویم. قصه با یونس شروع شده و با همان هم تمام می‌شود. وقتی درباره زنان صحبت می‌کنیم بخشی از این صحبت به مردان نیز باز می‌گردد و یونس نماینده این مردان است.

ایرج‌زاد گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف کارگردان انتخاب درست بازیگر است. استاندارد بازیگران ما در سطح بین‌المللی چیزی کم ندارد. احساس می‌کنم مجموعه بازیگران این اثر بازی یکدستی را ارائه می‌دهند و به‌نظرم این اتفاقی است که باید بیفتد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->