به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد عباسی تشنیزی رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص گفت: این عمل، بر روی یک جوان ۲۵ ساله مبتلا به نقص دیواره بیندهلیزی و بطنی (AVSD)، کلفت دریچه میترال و نارسایی دریچه میترال و تریکوسپید با موفقیت انجام شد.
وی افزود: برای اولین بار است که چنین عملی در خراسان رضوی انجام شده و در ایران نیز این عمل بینظیر است و تیم ما با بهرهگیری از آخرین فناوریهای پزشکی و تخصصهای پیشرفته توانستند این موفقیت بزرگ را محقق کنند.
وی ادامه داد: این بیمار پس از جراحی با حال عمومی بسیار خوب مرخص شد و هیچ گونه بلوک قلبی نشان نداد و این دستاورد بزرگ نشاندهنده توانمندی و تخصص بالای تیم پزشکی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد و ارایه بهترین خدمات پزشکی به بیماران و استفاده از روشهای نوین و پیشرفته در جراحی قلب است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که این موفقیت بزرگ در جراحی قلب به عنوان یکی از برجستهترین دستاوردهای پزشکی در منطقه، نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی بیماران خواهد داشت و امیدهای زیادی را برای آیندهای روشنتر در عرصه جراحی قلب به ارمغان میآورد.
عباسی افزود: همچنین با این روش مینیمال، دوره ریکاوری بیمار خیلی سریعتر خواهد بود و درد بعد از عمل بسیار کاهش مییابد.
وی ادامه داد: با استفاده از این روش، بیمار بعد از چند روز به فعالیتهای عادی باز میگردد و این در حالی است که در عملهای به روش مرسوم بیمار بعد از سه ماه میتواند فعالیتهای عادی داشته باشد.
رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین از نظر زیبایی محل عمل قابل مقایسه به روشهای مرسوم نیست و با یک برش کوچک در توراکس قابل انجام هست و زیر خط سینه است و خطر جوش نخوردن استخوان هم وجود ندارد.
بیمارستان امام رضا (ع) به عنوان بزرگترین مرکز درمانی کشور دارای هزار و ۸۳۰ تخت برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران است.
۳۰۰ استاد دانشگاه و هزار دانشجوی بالینی روزانه در مجتمع آموزشی امام رضا (ع) مشهد مشغول خدمات رسانی به بیماران هستند.