گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته
سرخط خبرها

رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!

  • کد خبر: ۳۱۶۳۱۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳
رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!
آمار‌های بخش ترویج گردشگری مالزی نشان می‌دهد سفر ایرانی‌ها به مالزی در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبلِ آن، بیش از ۴۵ درصد رشد داشته است؛ این درحالی است که پرواز‌های مستقیم دو کشور از حدود دو سال پیش متوقف شده و متعاقب آن، هزینه پرواز بین دو کشور با افزایش مواجه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر بین ایران و مالزی بدون ویزا و برای مدت زمان محدود کمتر از دو هفته امکان‌پذیر است. هر دو کشور بار‌ها تلاش کرده‌اند روابط گردشگری خود را به ویژه سفر‌های حلال و خانوادگی گسترش دهند، اما هر بار بنا به دلایلی این رابطه با افت و خیز‌هایی مواجه شده بود.

از مرداد ۱۴۰۱ پس از توقف کامل پرواز‌های مستقیم بین دو کشور به دلیل خودداری مالزی از سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی به خاطر تحریم‌های آمریکا، رفت و آمد گردشگران بین ایران و مالزی ضعیف‌تر شد، اما اکنون مقامات گردشگری مالزی آمار داده‌اند که حجم سفر‌ها از ایران به این کشور رو به رشد بوده است.

لیبرا حنیف، معاون ارشد بخش بین‌المللی ترویج گردشگری مالزی (در آسیا/ آفریقا) که در رأُس هیأتی متشکل از شرکت‌های گردشگری به ایران سفر کرده است، در نشستی خبری که در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد، با اشاره به هدف مالزی در سال ۲۰۲۴ برای جذب ۲۷.۳ میلیون گردشگر خارجی و کسب ۱۰۲.۷ میلیارد رینگیت درآمد، گفت: تا سپتامبر ۲۰۲۴ از ایران سفر ۱۹۶۱۸ گردشگر به مالزی ثبت شده است که افزایش ۴۵.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد. این آمار نشان‌دهنده تقاضای بالای بازار ایران برای مالزی به عنوان مقصد گردشگری است.

او با اشاره به محدودیت‌هایی که در پرواز مستقیم بین ایران و مالزی ایجاد شده است، اظهار کرد: امسال، ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با چندین خط هوایی خاورمیانه همکاری کنیم تا ورود مسافران از ایران را افزایش دهیم. این همکاری‌ها به اقتصاد مالزی کمک کرده و روابط اقتصادی قوی‌تری بین مالزی و این منطقه از طریق گردشگری ایجاد خواهد کرد.

این مقام گردشگری مالزی به سیاست‌های تشویقی مالزی به بخش حل و نقل هوایی برای در دسترس قرار گرفتن این کشور، اشاره کرد و افزود: برنامه (GSPC) یا کمک مالی تطبیقی حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی و چارتر، یکی از ابتکارات کلیدی سازمان گردشگری مالزی برای جذب بازدیدکنندگان بین‌المللی است. این برنامه مشوق‌های مالی به خطوط هوایی و اپراتور‌های چارتر ارائه می‌دهد تا مسیر‌های جدید پروازی را راه‌اندازی کرده یا تعداد پرواز‌ها به مالزی را افزایش دهند. با بهبود اتصال هوایی، به ویژه از بازار‌های با پتانسیل بالا و کمتر توسعه‌یافته، GSPC موانع سفر را کاهش داده و مالزی را به مقصدی جذاب‌تر و در دسترس‌تر برای گردشگران جهانی تبدیل می‌کند.

حنیف که به انگیزه حضور در نمایشگاه گردشگری تهران به ایران آمده است، گفت که حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران همیشه لذت‌بخش است؛ چرا که این رویداد به طور مداوم به ما کمک کرده تا جایگاه گردشگری مالزی را ارتقا دهیم و جاذبه‌های متنوع گردشگری این کشور را معرفی کنیم.

ایران ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی دارد

امیرپویان رفیعی شاد، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران که در این نشست حضور داشت نیز به مسافت طولانی پرواز بین دو کشور پس از لغو پرواز‌های مستقیم، اشاره کرد و گفت: مالزی جزو دو سه مقصد اصلی سفر ایرانی‌ها است، اما مشکلی که وجود دارد بُعد مسافت پروازی و البته هزینه‌های پرواز است که بار مالی را به گردشگران اضافه کرده است که باید برای آن فکری داشته باشیم.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران در عین حال اظهار کرد: ایران نیز ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی می‌تواند داشته باشد. تشابه فرهنگی از مهم‌ترین آنهاست که امیدواریم با رفع مشکلات و محدودیت‌ها شاهد بهبود رفت و آمد گردشگران بین دو کشور باشیم.

پس از نشست خبری، برنامه «بازدید از مالزی در سال ۲۰۲۶» در حضور دفاتر گردشگری ایران رونمایی شد. مالزی پیش‌بینی کرده است در سال ۲۰۲۶ شمار گردشگران ورودی به این کشور به ۳۵.۶ میلیون نفر و درامد گردشگری آن به ۱۴۷.۱ میلیارد رینگت برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->