وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!

  • کد خبر: ۳۱۶۳۱۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳
رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!
آمار‌های بخش ترویج گردشگری مالزی نشان می‌دهد سفر ایرانی‌ها به مالزی در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبلِ آن، بیش از ۴۵ درصد رشد داشته است؛ این درحالی است که پرواز‌های مستقیم دو کشور از حدود دو سال پیش متوقف شده و متعاقب آن، هزینه پرواز بین دو کشور با افزایش مواجه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر بین ایران و مالزی بدون ویزا و برای مدت زمان محدود کمتر از دو هفته امکان‌پذیر است. هر دو کشور بار‌ها تلاش کرده‌اند روابط گردشگری خود را به ویژه سفر‌های حلال و خانوادگی گسترش دهند، اما هر بار بنا به دلایلی این رابطه با افت و خیز‌هایی مواجه شده بود.

از مرداد ۱۴۰۱ پس از توقف کامل پرواز‌های مستقیم بین دو کشور به دلیل خودداری مالزی از سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی به خاطر تحریم‌های آمریکا، رفت و آمد گردشگران بین ایران و مالزی ضعیف‌تر شد، اما اکنون مقامات گردشگری مالزی آمار داده‌اند که حجم سفر‌ها از ایران به این کشور رو به رشد بوده است.

لیبرا حنیف، معاون ارشد بخش بین‌المللی ترویج گردشگری مالزی (در آسیا/ آفریقا) که در رأُس هیأتی متشکل از شرکت‌های گردشگری به ایران سفر کرده است، در نشستی خبری که در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد، با اشاره به هدف مالزی در سال ۲۰۲۴ برای جذب ۲۷.۳ میلیون گردشگر خارجی و کسب ۱۰۲.۷ میلیارد رینگیت درآمد، گفت: تا سپتامبر ۲۰۲۴ از ایران سفر ۱۹۶۱۸ گردشگر به مالزی ثبت شده است که افزایش ۴۵.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد. این آمار نشان‌دهنده تقاضای بالای بازار ایران برای مالزی به عنوان مقصد گردشگری است.

او با اشاره به محدودیت‌هایی که در پرواز مستقیم بین ایران و مالزی ایجاد شده است، اظهار کرد: امسال، ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با چندین خط هوایی خاورمیانه همکاری کنیم تا ورود مسافران از ایران را افزایش دهیم. این همکاری‌ها به اقتصاد مالزی کمک کرده و روابط اقتصادی قوی‌تری بین مالزی و این منطقه از طریق گردشگری ایجاد خواهد کرد.

این مقام گردشگری مالزی به سیاست‌های تشویقی مالزی به بخش حل و نقل هوایی برای در دسترس قرار گرفتن این کشور، اشاره کرد و افزود: برنامه (GSPC) یا کمک مالی تطبیقی حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی و چارتر، یکی از ابتکارات کلیدی سازمان گردشگری مالزی برای جذب بازدیدکنندگان بین‌المللی است. این برنامه مشوق‌های مالی به خطوط هوایی و اپراتور‌های چارتر ارائه می‌دهد تا مسیر‌های جدید پروازی را راه‌اندازی کرده یا تعداد پرواز‌ها به مالزی را افزایش دهند. با بهبود اتصال هوایی، به ویژه از بازار‌های با پتانسیل بالا و کمتر توسعه‌یافته، GSPC موانع سفر را کاهش داده و مالزی را به مقصدی جذاب‌تر و در دسترس‌تر برای گردشگران جهانی تبدیل می‌کند.

حنیف که به انگیزه حضور در نمایشگاه گردشگری تهران به ایران آمده است، گفت که حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران همیشه لذت‌بخش است؛ چرا که این رویداد به طور مداوم به ما کمک کرده تا جایگاه گردشگری مالزی را ارتقا دهیم و جاذبه‌های متنوع گردشگری این کشور را معرفی کنیم.

ایران ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی دارد

امیرپویان رفیعی شاد، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران که در این نشست حضور داشت نیز به مسافت طولانی پرواز بین دو کشور پس از لغو پرواز‌های مستقیم، اشاره کرد و گفت: مالزی جزو دو سه مقصد اصلی سفر ایرانی‌ها است، اما مشکلی که وجود دارد بُعد مسافت پروازی و البته هزینه‌های پرواز است که بار مالی را به گردشگران اضافه کرده است که باید برای آن فکری داشته باشیم.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران در عین حال اظهار کرد: ایران نیز ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی می‌تواند داشته باشد. تشابه فرهنگی از مهم‌ترین آنهاست که امیدواریم با رفع مشکلات و محدودیت‌ها شاهد بهبود رفت و آمد گردشگران بین دو کشور باشیم.

پس از نشست خبری، برنامه «بازدید از مالزی در سال ۲۰۲۶» در حضور دفاتر گردشگری ایران رونمایی شد. مالزی پیش‌بینی کرده است در سال ۲۰۲۶ شمار گردشگران ورودی به این کشور به ۳۵.۶ میلیون نفر و درامد گردشگری آن به ۱۴۷.۱ میلیارد رینگت برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->