تلف شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای ایام اربعین ۱۴۰۴ وارد کشور خواهد شد درباره خوابگاه‌های ویژه متأهلان در دانشگاه‌های مشهد | خوابگاه متأهلی نداریم، ازدواج نکنید! آغاز پویش «نه به کار کودک» از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ریشه مشکلات درسی کودکان در دوره پیش دبستانی را بشناسید

  • کد خبر: ۳۱۶۶۴۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
ریشه مشکلات درسی کودکان در دوره پیش دبستانی را بشناسید
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: هرچه دورۀ پیش از دبستانی با کیفیت بالاتری سپری شود، به همان نسبت احتمال موفقیت‌های تحصیلی بیشتر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا شیخ‌الاسلام؛ رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در نشست با معاونین آموزش ابتدایی دارات‌کل آموزش و پرورش استان‌ها، با اشاره به برخی از چالش‌های موجود در نظام تعلیم و تربیت، گفت: درایت، توانمندی و بهره‌گیری از تجربه‌های گذشته، راه برون‌رفت از مشکلات فعلی است.

وی با بیان اینکه این سازمان بیش از هفت و نیم میلیون نفر مخاطب دارد، افزود: مخاطب این سازمان جمعیتی میلیونی است که در مهم‌ترین بازه سنی و با اهمیت‌ترین دوره شکل‌گیری شخصیت قرار دارند و سازمان باید زبان گویای آنان باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کودکان نیازمند مراقبت علمی و تربیتی هستند، یادآور شد: نظام تعلیم و تربیت کودک زیرساخت نظام آموزش و پرورش کشور است؛ به همین دلیل شخص وزیر آموزش و پرورش اعتقاد و باور ویژه‌ای به این سازمان دارد و جلسات مستمری با محوریت موضوع تعلیم و تربیت کودک برگزار می‌کند. این اعتقاد و باور عمیق، فرصتی مغتنم است که می‌توان با استفاده از آن اهداف تعیین‌شده را محقق کرد.

ریشۀ اغلب مشکلات درسی در دورۀ پیش از دبستان است

شیخ الاسلام یادآور شد: هرچه دورۀ پیش از دبستانی با کیفیت بالاتری سپری شود، به همان نسبت احتمال موفقیت‌های تحصیلی بیشتر خواهد شد. فراموش نکنیم که ریشۀ بسیاری از مشکلات فعلی نظام آموزش و پرورش مانند افت تحصیلی دانش‌آموزان، تا حد زیادی ریشه در دورۀ کودکی دارد. از این رو، اگر آموزش زودتر آغاز شود، قطعاً نتایج مثبتی در خروجی آموزش و پرورش خواهد داشت.

وی اضافه کرد: به منظور بروز چالش‌های کمتر، در سال جاری فرایند تعیین شهریه به صورت استانی و موردی و با یک شیب تصاعدی انجام شد که خوشبختانه نتایج مطلوبی نیز در پی داشت؛ البته تلاش بر اینست با فرایندنگاری، سال آینده شهریه حتی زودتر از امسال اعلام شود تا حداکثر همکاری از سوی مراکز را شاهد باشیم.

ساختار استانی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ایجاد می‌شود

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه عنوان کرد: در بخش اجرای برنامه‌های مرتبط با تعلیم و تربیت کودک، مشکلات متعددی در استان‌ها وجود دارد که با ایجاد متولی مستقیم در استان‌ها می‌توان از بروز بسیاری از آنها جلوگیری و چالش‌های پیش رو را نیز رفع کرد.

شیخ‌السلام تأکید کرد: با توجه به نقش مهم ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها در تعالی نظام تعلیم و تربیت کودک، جلسات متعددی برای ایجاد ساختار استانی این سازمان ذیل ادارات‌کل آموزش و پرورش استان‌ها با نهاد‌های مربوط از جمله سازمان اداری استخدامی برگزار شد و در نهایت با دقت نظر و نگاه بلند وزیر آموزش و پرورش، مقرر شد ساختار استانی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در کوتاه‌ترین زمان ممکن محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها باید به اهمیت دوره پیش‌دبستانی واقف شوند و این دوره را با اولویت در دستور کار قرار دهند تا ضمن ارتقاء کیفیت آموزشی و تربیتی نرخ پوشش نیز افزایش یابد برای نیل به این هدف در وهله اول اهمیت این دوره باید تبیین شود تا برنامه‌ها مورد پذیرش قرار گرفته و در نهایت با کیفیت بالای اجرایی شوند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با تاکید بر اینکه واقعیت‌ها بیش از عملکرد‌ها اهمیت دارند، افزود: برنامه‌ریزی بر اینست تا در سال آینده کشور به ۶ قطب تقسیم‌بندی شود تا برنامه‌های ملی در سطح استان با کیفیت بیشتری برگزار شود و از طرف دیگر نظارت نیز به خوبی صورت پذیرد.

نرخ پوشش کنونی کودکان در دورۀ پیش‌دبستانی قابل قبول نیست

شیخ الاسلام در بخش دیگری از این نشست، با بیان اینکه نرخ پوشش کنونی کودکان در دورۀ پیش‌دبستانی قابل قبول نیست، تصریح کرد: نرخ پوشش باید با همکاری و تعامل ادارات‌کل استان‌ها و استفاده از تجارب گذشته و همچنین با توجه ویژه به زیست‌بوم و تفاوت‌های خاص هر منطقه و اقلیم افزایش پیدا کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان با تاکید بر نگاه ویژه شخص رئیس‌جمهور به موضوع آموزش و پرورش، یادآور شد: اصل آموزش در دورۀ پیش از دبستان ریشه دارد. به همین دلیل افزایش نرخ پوشش به طور خاص در مناطق محروم از اهمیت بالایی برخوردار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->