وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر علوم: امنیت، پیش‌نیاز تحقیق و تحصیل در دانشگاه‌هاست

  • کد خبر: ۳۱۶۹۶۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
وزیر علوم: امنیت، پیش‌نیاز تحقیق و تحصیل در دانشگاه‌هاست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بدون امنیت، نمی‌توان تحقیق و تحصیل کرد، گفت: امنیت همه دانشگاه‌های کشور برای ما مهم است و به همین منظور، بازدیدی از محوطه و خوابگاه دو دانشگاه (صنعتی شریف و امیرکبیر) داشتم و امروز نیز این کار را انجام می‌دهم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی صراف، امروز دوشنبه در حاشیه هفتمین اجلاس روسای دانشگاه‌های سطح یک ایران و روسیه که در باغ‌موزه نگارستان در حال برگزاری است، در ادامه پاسخ به خبرنگار علمی ایرنا، افزود: طبق ابلاغیه روز گذشته به دانشگاه‌ها تاکید کردیم که برای تامین امنیت با نهاد‌های ذیربط در تماس باشند و جلساتی برگزار کنند و هیچ دانشگاهی نباشد که مکاتبه‌ای با مراجع نداشته باشد.

وزیر علوم گفت: من نیز روز گذشته به طور خاص برای اینکه نشان دهم چقدر این موضوع برای ما مهم است و حتی اگر دستگاهی قصوری در تامین امنیت داشته باشد، ما به سهم خود حتی سهم آن دستگاه را تا حد ممکن می‌پذیریم و انجام می‌دهیم، به همین دلیل روز گذشته از محل دانشگاه شریف و دانشگاه امیرکبیر تا محل خوابگاه‌ها پیاده رفتم و از خوابگاه‌ها و کوچه‌ها و معابر عمومی از نزدیک بازدید کردم و امروز هم به دانشگاه‌های دیگر می‌روم.

وی گفت: نامه‌ای هم به همه رؤسای دانشگاه‌های کشور ارسال و تاکید کردیم که مانند جلساتی که ما با مراجع ذیربط برگزار کردیم و پیگیری در صحنه و میدان داشتیم آنها هم این اقدام را انجام دهند تا دیگر شاهد تکرار حادثه غم‌باری مثل تکرار حادثه امیر محمد عزیز خالقی نباشیم.

سیمایی در ادامه همچنین درباره پیام هفتمین اجلاس روسای ایران و روسیه گفت: پیام این اجلاس این است که علم مرز ندارد، مرز علم بی‌انتهاست و علم را نمی‌توان در یک جغرافیا و در یک سرزمین، محصور کرد و همه ما نیازمند به همکاری‌های بین‌المللی هستیم.

وی افزود: خوشبختانه بین ایران و روسیه سالهاست که همکاری‌های علمی و پژوهشی برقرار است و این اجلاس را یک گام موثری می‌دانم برای اینکه روابط دیرینه ایران و روسیه تعمیق پیدا کند.

وجود روابط علمی، زمینه‌ساز تفاهم و تعامل میان کشورهاست

وزیر علوم درخصوص نقش دیپلماسی علمی در حل چالش‌های دو کشور گفت: ممکن است حتی بین کشور‌ها روابط سیاسی قطع باشد ولی روابط علمی ادامه داشته باشد و وجود روابط علمی خود زمینه‌ساز ایجاد تفاهم و تعامل بین کشور‌ها خواهد بود، بنابراین می‌توان دیپلماسی علمی را بدون محدودیت‌های سیاسی با همه جهان گسترش دهیم و به خصوص دنبال این هستیم که این دیپلماسی در میان ایران و کشور‌های منطقه و کشور‌های اسلامی فعال‌تر باشد.

سیمایی بیان کرد: تمام اهتمام خود را بر این قرار دادیم که دیپلماسی خود را با کشور‌های آسیای میانه، منطقه خلیج فارس و خاورمیانه فعال کنیم و بر این اساس، طرح مشترک با روسیه داریم پروژه‌های مشترک فراوانی بین ایران و روسیه در حوزه‌های مختلف انرژی و محیط زیست داریم، برای مثال تفاهم‌نامه‌ها درباره تبادل استاد و دانشجو، پروژه‌های فنی و قرارداد‌های علمی و فناوری در حوزه‌های صنعت انرژی و محیط زیست داریم.

وی ادامه داد: هم اکنون خواهان این هستیم که این روابط گسترش پیدا کند، در زمینه هوش مصنوعی نیز رشته و واحد درسی تقریبا برای بیشتر رشته‌های تحصیلی تعریف کردیم، تحقیقات هم در این زمینه بسیار جدی شروع شده است.

وزیر علوم در خصوص جلسه روز گذشته در کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس گفت: جلسه دیروز، جلسه بسیار خوب و هم‌دلانه‌ای بود و ما گزارشی از حادثه تلخی که برای فرزند عزیز دانشگاهی امیر محمد عزیز پیش آمده بود گزارش دادیم و در واقع اقدامات خود را برای پیشگیری از تکرار این حادثه به سمع و نظر نمایندگان عزیز رساندیم، نمایندگان هم بسیار هم‌دلی و همکاری و هم‌زبانی با ما داشتند و در مجموع از اقداماتی که انجام شده رضایت داشتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->