تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود مهاجرانی خبر داد: توجه ویژه دولت به زنان و عدالت جنسیتی مهدکودک ادارات، قانون برزمین‌مانده الگوی زن اسلامی دنیا را متحول خواهد کرد
سرخط خبرها
بررسی علل افزایش میانگین سن ازدواج

بررسی علل افزایش میانگین سن ازدواج

  • کد خبر: ۳۱۷۰۱۳
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
یک کارشناس حوزه خانواده با اشاره به اینکه تغییر در کنش‌های اجتماعی و مدل زیست اقتصادی مردم باعث افزایش میانگین سن ازدواج جوانان شده است، گفت: براساس آمارها، ۹۶ درصد جوانان قصد ازدواج دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا لاور کارشناس خانواده و مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه در تحلیل ازدواج شاخص‌های متعددی داریم، اظهار کرد: شاخص عمومیت ازدواج، شاخص دوام زندگی در موضوع طلاق و شاخص سن ازدواج از جمله شاخص‌های مهم حوزه خانواده است.

وی با اشاره به اینکه عمومیت ازدواج یعنی اساساً چقدر میل و رغبت برای این امر وجود دارد، یادآور شد: مطالعات نشان می‌دهد که عمومیت ازدواج یعنی خواستار ازدواج مردم، در سال ۷۰ حدود ۹۸.۲ درصد بوده است. در سال ۱۴۰۰ به ۹۶.۲ درصد رسیده است. یعنی از هر ۱۰۰ نفر مجرد در سال ۷۰، حدود ۹۸ نفر خواستار ازدواج بودند و دو نفر می‌گفتند ما اصلاً نمی‌خواهیم ازدواج کنیم. ولی در سال ۱۴۰۰ از هر ۱۰۰ مجرد ۹۶ نفر خواستار ازدواج بوده‌اند.

این کارشناس خانواده با تاکید بر اینکه آمار‌ها نشان می‌دهد که مسئله اصلی در این حوزه افزایش میانگین سن ازدواج است، بیان کرد: میانگین سن ازدواج زنان در سال ۱۳۷۰ حدود ۲۱ سال بوده و امروز به ۲۴ سال رسیده است. همچنین میانگین سن ازدواج مردان در سال ۱۳۷۰ حدود ۲۴ سال بوده که امروز تا ۲۹ سال افزایش یافته است؛ بنابراین باید عمومیت ازدواج را در نسبت با افزایش سن ازدواج در نظر بگیریم. یعنی ۳۰ سال پیش به واسطه کنش‌های اجتماعی و مدل زیست اقتصادی مردم افراد در سنین پایین‌تر تصمیم به ازدواج می‌گرفتند.

لاور تاکید کرد: مسئله‌ای که خیلی مهم این است که ۹۶ درصد از جوانان می‌گویند ما می‌خوایم ازدواج کنیم و کلاً ۴ درصد می‌گویند مطلقاً نمی‌خواهیم ازدواج کنیم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.