پدر در پدر پهلوان زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان خوانندگی رحمان و رحیم در اکران مردمی سریال پایتخت + فیلم
سرخط خبرها

تجلیل از مریم نشیبا در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

  • کد خبر: ۳۱۷۲۵۴
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
تجلیل از مریم نشیبا در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
مریم نشیبا، بانوی قصه‌گوی پیش کسوت در بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی مورد تقدیر قرار می‌گیرد.

به‌گزارش شهرآرانیوز؛ مریم نشیبا که سال‌ها با صدای گرم و شیرینش قند در دل‌ها آب کرده و با روایت‌های دل‌نشین خود، نسل به نسل داستان‌های کهن و معاصر را زنده نگه داشته است، به نمادی از خاطره‌سازی و فرهنگ قصه‌گویی بدل شده، نه تنها میراث‌دار گنجینه‌های شفاهی این سرزمین است، بلکه چراغی فروزان برای نسلی است که ایمان دارند با قصه‌ها می‌توان زندگی را بهتر فهمید و معنا بخشید.

او از گویندگان برجسته و تأثیرگذار رادیوی ایران است که با صدای دل‌نشین و شیوای خود جایگاه ویژه‌ای در قلب مخاطبان این رسانه پیدا کرده است. او از سال‌های دور در برنامه‌های مختلف رادیویی به‌ویژه، برنامه‌های داستان‌گویی فعالیت داشته و به دلیل مهارت بی‌بدیلش در روایت داستان‌ها و انتقال احساسات، به‌عنوان نمادی از صدا و ادب در میان علاقه‌مندان به رادیو شناخته می‌شود.

ضرورت تشکیل آکادمی قصه‌گویی در ایران

برنامه‌ی معروف «شب بخیر کوچولو» که از جمله نماد‌های ادبیات کودکانه در رسانه‌ی صوتی است، با صدای گرم مریم نشیبا شناخته شده است. این برنامه، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگ‌سالان نیز خاطره‌انگیز است و یادآور شب‌هایی است که خانواده‌ها در کنار رادیو جمع می‌شدند و به قصه‌های آرامش‌بخش او گوش می‌دادند.

صدای مریم نشیبا، انعطاف‌پذیری عجیبی دارد. این صدا، گاه با نرمی قصه‌های کودکانه همراه است و گاه با قدرت و عاطفه عمیق داستان‌های ادبی. او با توانایی خارق‌العاده‌ای که در «قصه‌گویی» دارد، حس زنده‌بودن داستان‌ها را به مخاطب القا می‌کند و نوعی آرامش و اطمینان خاص به شنونده می‌بخشد. همین ویژگی‌ها سبب شده است که نقش مهمی در تقویت فرهنگ شنیداری و احیای هنر قصه‌گویی در ایران ایفا کند.

یکی از جنبه‌های برجسته‌ی شخصیت حرفه‌ای او، مسئولیت‌پذیری و علاقه بی‌پایانش به ادبیات اصیل ایران است. مریم نشیبا با انتخاب داستان‌هایی ارزشمند و اخلاق‌محور، سعی دارد پیام‌هایی الهام‌بخش، آموزنده و گاهی فلسفی را به شنوندگان منتقل کند. او با این کار، نه تنها به حفظ ریشه‌های فرهنگ ایرانی کمک می‌کند، بلکه به‌ویژه روی کودکان و نسل‌های جوان تأثیر ماندگاری می‌گذارد.

آیین پایانی بیست‌و ششمین جشنواره بی المللی قصه‌گویی ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰ سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در تالار مرکزی شهر یزد برگزار می‌شود؛ آیینی که قرار است در آن از مریم نشیبا تجلیل شود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->