قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیر کردن پیک موتوری ! تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۲۸ هزار قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (یکم اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۴۰۷
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
کشف ۲۸ هزار قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (یکم اسفند ۱۴۰۳)
رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سالانه ۲۰۰ بازرسی از ۸۴ واحد تولیدکننده فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی انجام می‌شود که از این تعداد، ۶۷ واحد آن در مشهد بوده و ۱۷ واحد مابقی هم در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۲۸ هزار قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کشف و ضبط شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا حاج‌زاده اظهار کرد: نظارت بر ایمنی، کیفیت و سلامت مواد آرایشی و بهداشتی بر عهده سازمان غذاودارو است و تمامی تولیدکنندگان و واردکنندگان ملزم به اخذ مجوز‌های لازم هستند.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل کنترل، نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد آرایشی و بهداشتی بوده است و برای صدور مجوز فعالیت بازدید و اظهار نظر در خصوص محل استقرار واحد تولیدی انجام می‌شود و در مرحله صدور پروانه بهره‌برداری هم از طریق سامانه مربوطه انجام می‌شود و پس از صدور مجوز بازرسی را داریم و پس از تأیید در این مرحله هم صدور پروانه بهره‌برداری را داریم.

رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در گام بعدی پروانه مسئول فنی صادر می‌شود و پس از آن صدور پروانه ساخت را از طریق سامانه TTAC.IR را داریم و در ادامه و پس از ثبت درخواست کد IRC، مجوز صدور پروانه ساخت و صدور پروانه تولید قراردادی را برای محصولات تولیدی داده می‌شود.

دکتر حاج‌زاده افزود: فعالیت دیگر اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تمدید و اصلاح پروانه‌های بهداشتی بوده که این کار از طریق سامانه TTAC.IR انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت دیگر اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص مجوز صادرات برای محصولات تولیدی آرایشی و بهداشتی بوده و در کنار آن اجرای طرح کشوری PMS که نمونه برداری در سطح عرضه است را داریم، گفت: امسال ۴۹۰ قلم کالا خریداری شده و بعد از ارسال به آزمایشگاه بررسی و آنالیز نتایج مربوطه صورت گرفت و گزارش نهایی به سازمان غذا و دارو ارسال می‌گردد.

رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کار بازرسی از کارخانجات به صورت مستمر انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: سالانه ۲۰۰ بازرسی از ۸۴ واحد تولیدی دارای مجوز (تولید کننده فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی) انجام می‌شود که از این تعداد ۶۷ واحد آن در مشهد بوده و ۱۷ واحد مابقی هم در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه است، در مشهد ۳ بازرس و در شهرستان‌های تابعه هم ۹ کارشناس بازرسی داریم و بازرسی شهر‌های فاقد بازرس هم توسط بازرس نزدیک‌ترین شهر انجام می‌شود.

دکتر حاج‌زاده تصریح کرد: محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی و تولیدی داخلی مورد بررسی قرار می‌گیرد و این محصولات در سطح عرضه مورد کنترل قرار می‌گیرد و اگر نقصی باشد مسئول مربوطه در کارخانه فراخوان بازگشت محصول را می‌دهد تا که محصول اصلاح شده مورد تأیید در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی با ذکر این نکته که ارزیابی‌ها به صورت سالانه بوده و بر اساس آن درجه بندی‌ها اعمال می‌شود، تأکید کرد: بازرسی‌ها بر اساس درجه‌بندی گرید‌ها انجام می‌شود و در بازرسی‌ها نمونه برداری از محصول تولیدی انجام و به آزمایشگاه غذاودارو ارسال می‌شود و در صورت داشتن هرگونه مغایرتی طبق قانون اقدام می‌شود.

رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: برنامه کاری دیگر این اداره نظارت و بازرسی از شبکه‌های بهداشت و درمان تحت پوشش بوده که به منظور ارزیابی شاخص‌های عملکردی طبق شرح وظایف سازمانی انجام می‌شود و پسخوراند پایش جهت بهبود وظایف محوله و عملکرد به شبکه‌ها داده می‌شود و در بازدید‌های صورت گرفته عملکرد شبکه‌های فریمان، گلبهار، طرقبه شاندیز و خواف جزو شبکه‌های با عملکرد مطلوب بوده‌اند.

دکتر حاج‌زاده با تأکید بر اینکه یکی از کار‌ها و وظایف ذاتی ما بازرسی مشترک با همکاری اداره کل صمت، اتاق اصناف و پلیس مبازره با کالا و ارز بوده که به صورت هفتگی انجام می‌شود، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۱۰ مورد بازرسی داشتیم که ۲۸ هزار و ۱۲۲ قلم کالای قاچاق آرایشی و بهداشتی به ارزش ریالی ۱۹ میلیارد و ۱۳۴ میلیون و ۲ هزار و ۱۰۰ ریال بوده، این اقلام شامل انواع فرآورده‌های رنگی پوست مانند مداد چشم، کرم پوست، مداد لب، انواع شامپو‌های فاقد مجوز، کرم‌های روشن کننده ضدلک و ضدآفتاب، عطر و ادکلن و ... بوده است و تمامی متخلفان به مرجع قضایی ارجاع داده شدند.

وی افزود: مردم برای ثبت شکایات با سامانه ۱۹۰ در تماس باشند و اطلاعات دقیق محصول خریداری شده و فروشگاه عرضه کننده و نیز عوارض ایجاد شده بر اثر استفاده از آن فرآورده را اعلام کنند تا موضوع به سرعت مورد رسیدگی قرار بگیرد.

رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در رابطه با پروانه‌های ساخت و تأسیس و بهره‌برداری صادره، بیان کرد: تاکنون تعداد ۳۷۰ مورد پروانه ساخت و ۲۰ مورد پروانه تأسیس و بهره‌برداری صادر شده است.

دکتر حاج‌زاده خاطرنشان کرد: صدور پروانه بهره برداری و مجوز ساخت در مشهد انجام می‌شود و نیازی به ارسال مدارک به تهران نیست و از زمان درخواست تا صدور مجوز حداکثر یک ماه زمان می‌برد.

وی تأکید کرد: کارشناسان ما مرتب رصد فضای مجازی را دارند و گزارش مجموعه‌های متخلف را به بازرسی و دادسرای ویژه فضای مجازی ارسال می‌نمایند و از مردم هم می‌خواهیم که در صورت مشاهده هرگونه تخلفی این موارد را به تلفن ۱۹۰ اعلام کنند، ضمن اینکه تلفن ۳۸۰۴۹۰۶۳ اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در ساعت اداری روز‌های کاری پاسخگو است و همکاران ما در کنار ثبت شکایت‌های تلفنی، ثبت شکایات حضوری را هم در محل این اداره که در شهرک دانش و سلامت واقع شده است دارند.

رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارزیابی عملکردی سال گذشته رتبه‌‍‌های پائینی را در سطح کشور داشت، اما امسال با پیشرفتی در ارتقاء جایگاه داشته است و رتبه‌بندی آن در اوایل سال آینده اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->