شمارش معکوس برای انتخاب رئیس هیات فوتبال استان تهران برنامه کامل قرعه‌کشی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد | قرعه‌های مرگ در چمپیونزلیگ جویباری: شاید ماتزاری امسال بیاید، شاید نیاید! شکست میثاقیان در بازی ۱۰۴ دقیقه‌ای! سقوط فرش‌آرا به دست خودی! باشگاه استقلال برای تعویق دربی، دست‌به‌دامان تاج شد چهارمی تیم‌های میکس ریکرو و کامپوند کشورمان در کاپ آسیایی تایلند ترس ماتزاری از نشستن روی نیمکت استقلال| قرارداد غیرحرفه‌ای با مربی ایتالیایی تشکیل شورای سیاست‌گذاری ورزش خراسان رضوی با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان تاج‌فیروز: ورزش یکی از سریع‌ترین راه‌های رسیدن به اهداف اقتصادی و فرهنگی است درخشش تیرانداز نوجوان ایرانی در جام بزرگسالان امیر قطر باشگاه استقلال استعفای بختیاری‌زاده را قبول کرد قهرمانی خاتون بم در لیگ برتر فوتبال بانوان تلاش برای درخشش نام ایران در هر عرصه‌ای، افتخار‌آمیز است مخالفت قاطع باشگاه پرسپولیس با تعویق دربی کناره‌گیری سهراب بختیاری از استقلال همیلتون: رانندگی با فراری باورکردنی نیست مشکل سربازی سهرابیان حل شد پیروزی سخت اینترمیامی در شب گل‌زنی مسی برد نوشاد و باخت نیما عالمیان در کاپ آسیا
سرخط خبرها

تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت بیستم

  • کد خبر: ۳۱۷۶۶۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت بیستم
جام حذفی فوتبال کشور در سال ۱۳۷۷، شاهد حضور ۳ تیم مشهدی بود.

حسین نخعی شریف | شهرآرانیوز، پس از یک‌سال وقفه، فدراسیون فوتبال سال ۱۳۷۷ مسابقات جام‌حذفی گرامیداشت سوم خرداد را ابتدا با ۳۶ تیم لیگ دسته‌دوم در یازدهم آبان آغازکرد تا شانزده تیم برتر این مرحله، مسابقات را با شانزده تیم لیگ دسته‌اول ادامه دهند. با این فرمول، سه تیم پیام مقاومت، آدنیس و صنعتی‌الکتریک به‌عنوان نمایندگان خراسان در مرحله اول این رقابت‌ها به میدان رفتند.

حذف خودخواسته پیام از جام‌حذفی

سبزپوشان پیام دوشنبه، یازدهم آبان، در قزوین به مصاف تولی‌پرس رفتند و با توجه به اینکه چهار روز بعد دیدار حساسی با همای تهران در چارچوب لیگ دسته‌دوم داشتند، در قزوین با ترکیبی از یاران ذخیره‌شان به میدان رفتند و با گلی که دقیقه ۴۹ درون دروازه‌شان نشست، مغلوب شدند. دوشنبه، هجدهم آبان، پیامی‌ها در دیدار برگشت، این‌بار با هدایت سیدکاظم غیاثیان که جایگزین سیدمهدی قیاسی شده بود، به میدان رفتند و با حمایت ۳ هزار هوادارشان موفق شدند دقیقه ۲۵ با قیچی‌برگردان فرزاد مجیدی به گل برسند. در ادامه بازی خطا روی مسعود ملایری با تشخیص حاتم بک‌پور، قاضی میدان، پنالتی اعلام شد تا مجید حسینی‌پور دقیقه ۵۶ بازی را ۲ بر ۰ کند. پس از این گل، قزوینی‌ها که دیگر چیزی برای ازدست‌دادن نداشتند، یک‌پارچه حمله شدند، اما مهدی واعظی، سنگربان پیام، خوش درخشید تا مشهدی‌ها راهی مرحله دوم شوند و با استقلال اهواز مصاف دهند؛ استقلالی که با انصراف کشاورز تهران، بدون مسابقه راهی این دیدار شده بود. این دیدار طبق اعلام فدراسیون باید دوشنبه، بیست‌وپنجم آبان، در اهواز برگزار می‌شد، اما مشهدی‌ها که در لیگ دسته‌دوم نتایج خوبی نگرفته بودند و درگیر حاشیه‌های تغییر مربی بودند، از ادامه مسابقات کنار کشیدند تا به دست خودشان حذف شوند و اهوازی‌ها هم با خوش‌شانسی و بدون انجام مسابقه همچون بازی قبلی‌شان، راهی مرحله بعد شدند و به مصاف نفت آبادان رفتند.

آدنیس و صنعتی هم جام‌حذفی را تحویل نگرفتند

آدنیس و صنعتی‌الکتریک، دو نماینده دیگر استانمان، طبق برنامه باید سه‌شنبه، بیست‌وششم آبان، مقابل حریفانشان در کرج و تهران حاضر می‌شدند، اما آنها هم حضور در بازی‌های لیگ دسته‌دوم را مهم‌تر تشخیص دادند و بی‌خیال این رقابت‌ها شدند تا بی‌ارزش‌بودن جام‌حذفی بیش از پیش نمایان شود! با انصراف آدنیس و صنعتی‌الکتریک، بهمن به مصاف چوکای انزلی رفت و پیمان تهران به مصاف دیگرتیم تهرانی یعنی بانک ملی که البته بانکی‌ها هم انصراف دادند!

حذف زودهنگام ابومسلم

با مشخص‌شدن چهره شانزده تیم صعودکرده، تیم‌های دسته‌اول نیز وارد کارزار حذفی شدند. در این مرحله ابومسلم به برق شیراز رسید که با انصراف ایران‌خودرو ارومیه، بدون برگزاری مسابقه به این دیدار پا گذاشته بود. با این همه، این تیم هم در اقدامی که آن سال‌ها معمول بود، از مسابقات کنار کشید تا با انصراف شیرازی‌ها، مشهدی‌ها مستقیم و بی‌دردسر به مرحله یک‌هشتم‌نهایی بروند. پس از سه ماه وقفه، در آغازین‌روز‌های سال ۱۳۷۸ و درحالی‌که مردم در حال گذران تعطیلات نوروزی بودند، تنور رقابت‌های مرحله یک‌هشتم‌نهایی جام‌حذفی روشن شد و ابومسلم، تنها نماینده دیار خراسان، به مصاف پاس تهران رفت. مشکی‌ها به حکم قرعه، دیدار رفت میزبان بودند و دیدار برگشت میهمان. دهم فروردین ۱۳۷۸ در مشهد، مشکی‌ها با حضور ۳ هزار تماشاگر و قضاوت حسین عسکری، تن به تساوی ۱-۱ دادند. برای پاس رسول خطیبی دقیقه ۶۰ گل زد و ارسطو محمدی در دقیقه سوم وقت‌های تلف‌شده بازی را به تساوی کشاند. در دیدار برگشت که پنج روز بعد در ورزشگاه شهیدشیرودی تهران برگزار شد، علیرضا نیکبخت دقیقه ۷ ابومسلم را پیش انداخت، اما علی طالبی دقیقه ۱۸ بازی را به تساوی کشاند تا وحید هاشمیان دقیقه ۴۱ برتری را به نام پاس بنویسد. اما رمضان شکری دقیقه ۴۷ روی ضربه پنالتی دوباره نتیجه را به حالت تساوی برگرداند. رسول خطیبی دقیقه ۶۷ با پنالتی کفه ترازو را به سود پاس چرخاند و درحالی‌که ابومسلم برای گل تساوی بی‌تابی می‌کرد، علی جانملکی، مدافع تهرانی‌ها، دقیقه ۹۰ گل چهارم پاس را زد تا ابومسلم چاره‌ای جز خداحافظی از جام‌حذفی نداشته باشد.

قهرمانی پرسپولیس با گل طلایی

در دیگردیدار‌های این مرحله سایپا بر ذوب‌آهن، نساجی قائمشهر بر بهمن، استقلال تهران بر استقلال رشت، استقلال اهواز بر ملوان، فجرسپاسی بر پیمان تهران، سپاهان بر تراکتورسازی و پرسپولیس بر پلی‌اکریل غلبه کردند و راهی مرحله یک‌چهارم‌نهایی شدند. در این گام نیز پاس تهران با غلبه بر سایپا، استقلال با شکست نساجی قائمشهر، استقلال اهواز با پشت‌سرگذاشتن فجر سپاسی شیراز و پرسپولیس با حذف سپاهان به دور بعدی راه یافتند. در این مرحله پرسپولیس و استقلال با غلبه بر استقلال اهواز و پاس به فینال رسیدند تا یکشنبه، بیستم تیرماه ۱۳۷۸ شهرآورد چهل‌وششم را برگزار کنند؛ دیداری که با برتری ۲ بر ۱ سرخ‌پوشان و قهرمانی در جام‌حذفی همراه شد تا پرسپولیس علاوه بر قهرمانی در لیگ، دومین جام را هم در یک‌سال مال خود کند. قانون گل طلایی نیز اولین‌بار در این سال در مسابقات جام‌حذفی اجرا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->