تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی جزئیات رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه اصحاب فرهنگ و هنر اجرای نوروزی علی رهبری در روسیه
سرخط خبرها

نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۸۰۴۴
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹
نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود
یک نقاشی اثر «اگون شیله» که نازی‌ها از مجموعه‌دار یهودی اتریشی به نام «فریتز گرونباوم» به سرقت برده بودند، به‌زودی در حراجی کریستیز لندن به فروش گذاشته خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حراجی کریستیز لندن این نقاشی سال ۱۹۱۴ میلادی با عنوان «پسر با لباس ملوانی» (Knabe in Matrosenanzug) که بین یک تا ۱.۵ میلیون پوند (۱.۳ تا ۱.۹ میلیون دلار) ارزش‌گذاری شده است را در حراجی پنجم مارس که شامل آثار قرن ۲۰ و ۲۱ است، به فروش خواهد گذاشت.

کریستیز این اثر را متعلق به یک گردآورنده خصوصی در آلمان معرفی کرده که آن را در سال ۱۹۹۲ از ساتبیز لندن خریداری کرده بود. طبق پایگاه داده قیمت «آرت‌نت»، این نقاشی در آن زمان به قیمت ۳۹۰،۰۰۰ پوند (حدود ۵۹۹،۰۰۰ دلار) فروخته شده بود.

«گرونباوم» در اوایل قرن بیستم مجموعه‌ای متشکل از بیش از ۴۰۰ اثر هنری را در وین گردآوری کرده بود که نازی‌ها هنگام الحاق اتریش در سال ۱۹۳۸ مصادره کردند. «گرونباوم» در سال ۱۹۴۱ میلادی در اردوگاه کار اجباری «داخائو» به قتل رسید؛ همسرش لیلی نیز سال بعد در اردوگاه «مالی تروستینتس» نزدیک مینسک کشته شد.

گرونباوم که در سال ۱۸۸۰ میلادی متولد شده بود، در ابتدا حقوق خواند، اما بعد‌ها به یک هنرمند، نویسنده و بازیگر تبدیل شد و در چندین فیلم و نمایش‌های تئاتر سیمپل وین ایفای نقش کرد. او که پسر یک دلال هنری بود، مجموعه‌ای شامل حدود ۸۰ اثر از «شیله»، به‌همراه حکاکی‌هایی از آلبرشت دورر و رامبرانت و آثار پست‌امپرسیونیستی و مدرن از بزرگان هنری همچون کامیل پیسارو، آگوست رودن و پل سینیاک را گردآوری کرده بود.

کریستیز نیویورک در نوامبر ۲۰۲۳، سه اثر از مجموعه گرونباوم را در حراجی آثار قرن ۲۰، همگی با قیمتی بالاتر از تخمین اولیه، فروخت. سه اثر دیگر نیز در همان ماه در حراج آثار امپرسیونیستی و مدرن روی کاغذ به فروش رسیدند.

وارثان گرونباوم پیش‌تر در بیانیه‌ای اطلاعاتی درباره پسر با لباس ملوانی منتشر کرده و با استناد به چندین منبع گفته بودند که این اثر در سال ۱۹۲۵ در گالری Würthle وین فروخته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->