وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم

  • کد خبر: ۳۱۸۱۰۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
رئیس‌جمهور تاکید کرد که مشکل کشور توسط کسانی حل می‌شود که درد داشته و اراده حل مساله دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیین اختتامیه و اعطای جوایز برگزیدگان جشنواره‌های بین‌المللی خوارزمی و جوان خوارزمی امروز (یکشنبه) در محل سالن اجلاس سران جمهوری اسلامی گشایش یافت.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان پس از تقدیر از برگزیدگان سی‌وهشتمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی با گرامی داشت یاد شهید سیدحسن نصرالله، اظهار کرد: بارها گفته‌ام که مشکل کشور ما توسط کسانی که درد دارند و کسانی که می دانند و اراده حل مساله دارند، حل می شود.

وی اضافه کرد: انسان‌های دردمند دنبال راه‌حل مشکلات هستند. هیچ مشکلی وجود ندارد که راه‌حل یا راه‌حل هایی نداشته باشد. کافی است که باور کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. درد داشته باشیم و دنبال راه‌حل باشیم.

پزششکیان در ادامه گفت: باید دنبال دانشگاهی باشیم که دنبال حل مشکلات جامعه باشد. دانشگاه‌های نسل سه و چهار ، دنبال حل مساله هستند و فقط یک دانشگاه تحقیقاتی صرف نیستند. هر موضوعی بوسیله مجموعه‌ای از رشته‌ها دنبال شده و برای آن راه‌حل پیدا می شود.

پزشکیان خاطرنشان کرد:ما می‌توانیم با تکیه بر جوانان، نخبگان، دانشمندان و دانشگاه‌های خود مشکلات را حل کنیم، ولی به شرطی که دانشگاه مشکل محور و جامعه‌محور باشد. دانشگاه‌ها باید مشکلات کشور را حل کنند. دانشگاه باید درد جامعه داشته و اساتید و دانشجویان ما باید راه‌حل برای مشکلات پیدا کنند. باید درد جامعه وجود داشته باشد. امیدوارم ما به کمک دانشگاهیان مشکلات را حل کرده و شرایط را دگرگون کنیم، ولی اول باید باور به توان دگرگون کردن شرایط را پیدا کنیم.

رئیس‌جمهور افزود: خیلی از مدیران ما فریز شده‌اند و نمی‌توانند از قالب خود درآمده و جور دیگری فکر کرده و حرکت کنند. باید از چارچوب خارج شد و از بیرون به مساله نگاه کرد تا راه‌حل پیدا شود. برنامه راهبردی یعنی خروج از چارچوب. انسان دنبال زندگی در مریخ است، ولی ما الان برق، آب و گاز را درست مصرف نمی‌کنیم. حل این مشکلات به وسیله نخبگان دانشگاهی ممکن است. ما هم هرکاری از دستمان بربیاد برای کمک به شما دانشگاهیان در زمینه مقررات، مالی و تجهیزات انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: ما مشکل دیگری داریم که پراکندگی در ساختار آموزش و تحقیقاتی خیلی زیاد است. ابزار دانشگاهی داریم که استفاده کافی از آنها نمی‌شود. یا کارشناس جای دیگری است و پول و منابع جای دیگری است. عدم تمرکز، منابع ما را هدر می‌دهد که دانشگاهیان باید این ایجاد تمرکز راه‌حل ارائه کنند.

پزشکیان افزود: برای انتخاب نحوه آموزش در دانشگاه‌ها، تمرکز بر مسائل اصلی، تخصیص منابع واستفاده از دستاورد‌های دانشگاه باید جلسه بگذاریم. وقتی وزیر بودم در همایشی در مکزیک شرکت کردم که آنجا مطرح شد که فقط ده درصد تحقیقات دانشگاهی استفاده می‌شود. گیر کجاست که محقق کار می‌کند، ولی از زحمات او استفاده نمی‌شود و تحقیق خاک می‌خورد؟ تحقیقات باید براساس نیاز جامعه انجام شود تا کاربردی باشد و همه از جمله محقق و تولیدکننده و جامعه از این تحقیق بهره ببرند. این مشکل باید حل شود. ۹۰ درصد تحقیقات در طاقچه‌ها خاک می‌خورد. این عدد جهانی است و شاید این عدد در کشور ما بیشتر باشد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه آینده را فکر ما و شما می‌سازد و آینده چیزی است که ما می‌خواهیم، افزود: ما می‌توانیم آینده را زیبا و خوب کنیم، ولی باید برنامه داشته، از یکدیگر پشتیبانی کرده و دست به دست هم دهیم. اگر بگوییم آینده درست نمی‌شود، شرایط هم تغییر نمی‌کند، زیرا باوری به تغییر وجود ندارد.

رئیس جمهور تاکید کرد: دنبال مدیری باید بود که باور به تغییر دارد. باید به بهترین شدن باور داشته باشیم. ما و شما می‌توانیم به آینده کشور امید بدهیم. اگر شما امید نداشته باشید، مشکلات همچنان انباشته شده و حل نخواهد شد. ما می‌توانیم روند فعلی را به نفع کشور و مردم تغییر دهیم.

گفتنی ست؛ جشنواره خوارزمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۶۶ بنیان نهاده شد، اکنون باسابقه‌ترین جشنواره علمی جمهوری اسلامی ایران است و جامعه برگزیدگان این جشنواره به اجتماعی چند هزارنفره می‌رسد. این جایزه به‌تدریج تکامل یافت و جشنواره جوان خوارزمی نیز در سال ۱۳۷۸ به آن اضافه شد.سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، متولی برگزاری جشنواره‌های خوارزمی است و اعضای هیات‌علمی این سازمان در قالب گروه‌های مختلف تخصصی داوری اولیه را برعهده دارند.

فراخوان پذیرش سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی در اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از طریق وبگاه جشنواره و سایر مسیرهای اطلاع‌رسانی الکترونیکی و پستی در داخل کشور و به زبان انگلیسی در خارج از کشور اعلام شد و پذیرش طرح‌ها در آبان ماه خاتمه یافت.

جشنواره بین‌المللی خوارزمی در چهار محور اصلی پژوهش‌های بنیادی، طرح‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار و در ۱۸ گروه تخصصی در تمام زمینه‌های علمی و فنی به جز علوم انسانی در سطح ملی و بین‌الملی فعالیت می‌کند.

در این دوره بیش از ۵۰۰ طرح در سامانه جشنواره بین‌الملی خوارزمی ثبت شد که در نهایت ۳۰ طرح به هیات داوران جشنواره ارائه شد و در نهایت هشت طرح داخلی و یک طرح ایرانی مقیم کشور هلند به عنوان برگزیدگان سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی انتخاب شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->