نامشخص بودن علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب لزوم انجام تست تراکم استخوان پس از سنین یائسگی اولین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال بانوان ایران با تیمی از ترکیه برگزار شد دلایل غم و اندوه و نحوه مدیریت آن را بدانیم| قصه کوتاه غصه تقابل ستاره‌ها و ملی‌پوشان خراسان رضوی در فینال لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور مدت زمان نگهداری انواع خورش‌ها در یخچال چقدر است؟ مصرف قرص‌های ضدبارداری، عامل تشدید شرایط کبد چرب در زنان مشارکت کودکان در خانه‌تکانی، راهکار مؤثر آموزش مسئولیت‌پذیری به آن‌ها معرفی فواید مصرف نعناع برای سلامت بانوان بهروزآذر: مجلس ماهیت لایحه حمایت از زنان را تغییر ندهد روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟
سرخط خبرها
نامشخص بودن علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب

نامشخص بودن علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب

  • کد خبر: ۳۱۸۳۹۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
بر اساس گزارش بنیاد خواب، هنوز تحقیقات دقیقی درباره علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب انجام نشده است، اما برخی شواهد نشان می‌دهند که این موضوع می‌تواند به سن نوزاد و مرحله خواب او بستگی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس گزارش بنیاد خواب، هنوز تحقیقات دقیقی درباره علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب انجام نشده است، اما برخی شواهد نشان می‌دهند که این موضوع می‌تواند به سن نوزاد و مرحله خواب او بستگی داشته باشد.

اکثر لبخند‌های نوزاد در خواب، زمانی اتفاق می‌افتند که چشمان او به سرعت حرکت می‌کنند، یعنی در مرحله‌ای که معمولاً رویا دیدن رخ می‌دهد. در بزرگسالان، لبخند زدن در خواب معمولاً واکنشی به رؤیا‌های مثبت است، اما مشخص نیست که آیا این موضوع در مورد نوزادان هم صدق می‌کند یا نه.

برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند که لبخند‌های نوزاد در خواب ممکن است به عنوان یک واکنش طبیعی برای تقویت عضلات صورت و آماده‌سازی برای لبخند‌های ارادی در آینده باشد.

در مواردی بسیار نادر، نوزاد ممکن است به دلیل حملات خنده‌ای (Gelastic Seizure) دچار خنده‌های غیرعادی شود. این نوع حمله، یک نوع نادر از تشنج است که باعث خنده‌های غیرقابل‌کنترل، اما بدون احساس واقعی شادی می‌شود.

اگر نوزاد شما هنگام خواب خنده‌های مکرر، غیرعادی و طولانی‌مدت دارد، یا این خنده‌ها همراه با علائمی مثل تکان خوردن شدید، ناله کردن یا حرکات غیرطبیعی دهان باشد، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.