مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است ۷۳ زائر ایرانی از حج تمتع ۱۴۰۴ بازماندند اتصال ریلی ایران و عراق و توسعه ایستگاه شلمچه برای اربعین ۱۴۰۴ در دست اجراست درس راهبردی امام‌علی(ع) برای سیاست‌مداران امروز دو روش تلاوت قرآن از نگاه اهل‌بیت(ع) نشست سیره نبوی با نگاه تطبیقی به تاریخچه مذاکرات ایران و آمریکا برگزار می‌شود (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) انسان در طلب استغفار باید عاشق باشد راهکاری قرآنی برای نجات از بن‌بست غم | بررسی برکات ذکر یونسیه در روایات و کلام بزرگان کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز، ۷ و ۸ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته
سرخط خبرها

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حل مشکلات معیشتی مردم در پیام به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

  • کد خبر: ۳۱۸۸۱۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حل مشکلات معیشتی مردم در پیام به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
آیت‌الله حسین نوری همدانی در پیامی به هجدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر ضرورت توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و اصل قرار دادن جهاد تبیین در امر تبلیغ تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام آیت‌الله نوری همدانی به هجدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«ماه مبارک رمضان فرصتی بی‌نظیر برای تبلیغ معارف الهی و هدایت قلوب مومنان است. طلاب و مبلغان گرامی در این ماه شریف، مسئولیتی خطیر بر عهده دارند تا با بهره‌گیری از این ایام نورانی، به ترویج آموزه‌های دینی و تقویت ایمان مردم بپردازند.

امروز، مردم علاوه بر شنیدن سخنان ما به اعمال و رفتار ما نیز توجه دارند. اگر گفتار و کردار ما همسو نباشد، دین مردم آسیب خواهد دید.

روحانیت امروز باید آستانه تحمل خود را بالا ببرد و وضع فعلی را به خوبی درک کند. بخواهیم یا نخواهیم امروز برخی از مردم مشکلات را به نام روحانیت می‌نویسند، چون این انقلاب از حوزه بوده است و این انقلاب البته افتخار حوزه است، اما باید به مردم این پیام را برسانیم که ما در مشکلات نیز کنار آنها هستیم و نمونه آن هم تذکرات مکرر حوزه و رهبر معظم انقلاب اسلامی دام ظله العالی درباره حل مشکلات مردم است.

همچنین، توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. رهبر معظم انقلاب بار‌ها تاکید کرده‌اند که مسئولان باید در جهت حل مشکلات مردم گام بردارند، اما متاسفانه برخی از مسئولان به این ندای حوزه و رهبری بی‌توجهی می‌کنند. مردم از مشکلات معیشتی و اقتصادی رنج می‌برند و ما به عنوان مبلغان دینی باید در کنار مردم بوده و با ساده‌زیستی و همدلی به یاری آنان بشتابیم؛ لذا بر همه ما واجب است که خود را تهذیب کرده و ارتباطمان را با امام زمان (عج) مستحکم‌تر نماییم. در مواجهه با سختی‌ها و مشکلات، ایشان را واسطه قرار داده و به درگاه الهی توسل جوییم؛ یقینا گشایش حاصل خواهد شد.

در عصر حاضر، شبهات فراوانی در فضای مجازی مطرح می‌شود. طلاب محترم باید نیاز‌های فکری جامعه را شناسایی کرده و بر اساس آنها، مطالب خود را ارائه دهند. امروز یکی از مشکلات بسیار مهم، بیان مطالب ضعیف توسط برخی از اهل منبر است. باید از بیان مطالب ضعیف پرهیز کرده و با استناد به منابع معتبر، به تبیین معارف دینی بپردازند.

منبر باید ناظر به مسائل روز باشد و نقش روشنگری نیز داشته باشد و جهاد تبیین یک اصل در تبلیغ در نظر گرفته شود، این که بگوییم ما یک منبری برویم و کاری به مسائل سیاسی نداشته باشیم صحیح نیست و به بهانه اینکه عده‌ای می‌گویند رسانه‌ها مسایل سیاسی را بیان می‌کنند، پس ما نباید به مسائل روز و سیاسی بپردازیم توجیه غلطی است. هر کس باید به وظیفه روشنگری بپردازد و توانایی آشنایی مردم را با یک تحلیل مستقل نسبت به مسائل روز داشته باشد، آن هم با دلیل و مدرک و به دور از سیاست‌زدگی و طرفداری از جناح خاص و با در نظر گرفتن تقوای سیاسی باشد و اصل انقلاب را در نظر بگیرید، چون عده‌ای انقلابی‌گری را تندروی معرفی می‌کنند که معرفی غلطی است و در مقابل انقلابی بودن را با اهانت‌گری و توهین همراه می‌کنند که این هم صحیح نیست. یک فرد انقلابی باید ابتدا اخلاق اسلامی را رعایت کند نه اینکه اگر کسی مخالف عقیده من است را توهین نماید و تخریب کند و برای این کار خود هم توجیه درست کند. نقد هم باید منصفانه و همراه با تقوا باشد.

روحانیت باید توجه کند که با دین مردم سروکار دارد، اگر اشتباهی مرتکب شود تبعات فراوان خواهد داشت.

در نهایت از همه طلاب، مبلغان و اساتید عزیز می‌خواهم که با اخلاص، تقوا و توکل بر خداوند متعال، در این ماه مبارک به تبلیغ دین و خدمت به مردم بپردازند و از این فرصت ارزشمند برای ارتقای معنوی خود و جامعه بهره‌برداری نمایند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->