«کربن» روشن شد؛ نقطه‌ای تازه در نقشه فرهنگی مشهد سازمانی بی‌همتا، به نام صداوسیما ۲ کتاب درباره نیچه و سارتر منتشر شد بهترین قسمت‌های فصل هفتم سریال «آینه سیاه» (Black Mirror) + معرفی بازیگران و خلاصه داستان آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲ سریال جدید با بازی هدیه تهرانی و هانیه توسلی در شبکه نمایش خانگی آمار فروش اکران سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) سریال ناریا از امشب (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) جایگزین «پایتخت ۷» می‌شود + خلاصه داستان و زمان پخش جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد نمایشگاه نقاشی سریال پایتخت ۷ برگزار می‌شود آغاز فیلمبرداری فیلم خر لنگ کیانوش عیاری در مسجدسلیمان پیوند زیتون بر شاخه ترنج | درباره سیدعلی موسوی گرمارودی، شاعر، حافظ‌پژوه و مترجم قرآن پارسا پیروزفر با سریال جادوی سفید در راه شبکه خانگی یک ساختمان نیمه کاره! | نظر هنرمندان درباره لزوم تأسیس موزه هنر‌های معاصر خراسان رضوی
سرخط خبرها

علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی نیست

  • کد خبر: ۳۲۰۰۰۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
علی نصیریان: سینما فقط سرگرمی نیست
بازیگر پیشکسوت سینما گفت: سینما نه تنها سرگرمی و تفنن بلکه مجالی برای شناخت مسائل انسانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نصیریان در آیین رونمایی و اکران فیلم «هفت بهارنارنج» به کارگردانی فرشاد گل‌سفیدی و تهیه‌کنندگی محمد کمالی‌پور گفت: خیلی خوشحالم که این فیلم اکران می‌شود و در آن حضور دارم.

وی ادامه داد: درست است که بخشی از سینما تفنن و سرگرمی است، اما همه سینما تفنن و سرگرمی نیست؛ به‌ویژه از جوان‌ها می‌خواهم که این مسئله را تبلیغ کنند که سینما صرفاً محل تفریح و تفنن نیست. درست است که سینما جذابیت‌های سرگرم‌کننده‌ای دارد، اما سینما یک موضوع و یک مسئله انسانی است و در فیلم و سینما است که مسائل جامعه‌شناختی و روانشناختی مطرح و باز می‌شوند و کالبدشکافی انسانی رخ می‌دهد.

نصیریان تاکید کرد: نباید با تاکید بر تفنن و سرگرمی، جامعه و مخاطب را از ذوق و زیبایی که باید در هنر باشد و مسائل اجتماعی و انسانی جدا کنیم. بالاخره مخاطب وقتی فیلمی را می‌بیند باید یک مفهوم و معنایی را برداشت کند. به قول یک کارگردان تئاتر آلمانی، تئاتر یک نویسنده ندارد، نویسنده اول متن را می‌نویسد، کارگردان با کارگردانی‌اش متن را بازنویسی می‌کند و بعد از آن بازیگر با بازی‌اش و در نهایت تماشاگر با نگاه به اثر و برداشتی که از آن دارد دوباره کار و محتوا را بازنویسی می‌کند، در نتیجه مردم باید وقتی که یک فیلم را می‌بینند از محتوا و مضمون آن چیزی به همراه داشته باشند و چیزی در ذهن آنها شکل بگیرد. ما نباید صرفاً به سرگرمی و تفریح اکتفا کنیم و آن وقت فیلم‌هایی که مفاهیم و محتوایی در بر دارند محروم بمانند، دیده نشوند و در نهایت باعث ضرر و زیان تهیه‌کنندگانشان شوند.

بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر افزود: جامعه باید از سینمای واقعی و درست و هنرمندانه که دارای مضامین، محتوا و زیبایی هنر است، بهره‌مند شود؛ خواهش من این است که از این قبیل آثار حمایت کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->