آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله‌ای با کاربرد نظامی در بندر رجایی وجود نداشته است + فیلم پیام‌های جداگانه پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان، درپی وقوع حادثه در بندرعباس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی مسیر هدایت سرمایه‌ها را تغییر داده است ابلاغ قانون اصلاح قانون مجازات اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از سوی قالیباف به پزشکیان پیام تسلیت رئیس‌جمهور روسیه به رهبر معظم انقلاب درپی حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس آیت الله علم الهدی: قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره گشایی از ترافیک، پارکینگ و اسکان زائران، سه دستاورد خط ۳ متروی مشهد + فیلم رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم ابراز هم‌دردی مقامات کشور‌های منطقه با مردم و دولت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین

  • کد خبر: ۳۲۰۲۹۰
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین
نشریه آمریکایی پولیتیکو نوشت: مقامات ارشد دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا همزمان با افزایش فشارهای واشنگتن بر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین برای کناره گیری از قدرت، مخفیانه با اپوزیسیون این کشور مذاکره کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با همسویی واشنگتن با مسکو برای فشار بر رئیس جمهوری اوکراین جهت کناره گیری از قدرت، چهار عضو ارشد تیم ترامپ مذاکرات محرمانه ای را با برخی از مقامات ارشد اپوزیسیون اوکراین انجام دادند.

پولیتیکو به نقل از سه نفر از اعضای پارلمان اوکراین و یک کارشناس جمهوریخواه سیاست خارجی در آمریکا نوشت: مقامات تیم ترامپ با یولیا تیموشینکو نخست وزیر سابق اوکراین و اعضای ارشد حزب پترو پروشنکو، رئیس جمهوری سلف زلنسکی گفت وگو کرده اند.

این مذاکرات با محوریت امکان برگزاری سریع انتخابات ریاست جمهوری اوکراین انجام شده است. انتخابات در اوکراین برمبنای قانون اساسی این کشور به دلیل حکومت نظامی در آن به تعویق افتاده است.

منتقدان برگزاری انتخابات در اوکراین مدعی هستند که برپایی آن می تواند منجر به آشفتگی و هرج و مرج در کشور شود و با توجه به این که بسیاری از رای دهندگان احتمالی در خط مقدم جنگ قرار دارند و یا به عنوان پناهنده در خارج از کشور بسر می برند، به نفع روسیه تمام شود.

بر اساس این گزارش، مشاوران ترامپ ابراز اطمینان کرده اند که اگر انتخابات برگزار شود، زلسنکی به دلیل شکست در جنگ و ناامیدی از فساد در این کشور، بازنده خواهد بود.

محبوبیت زلنسکی در سه سال جنگ کاهش یافته اما رویارویی هفته گذشته او با ترامپ و جی دی ونس معاونش در کاخ سفید، محبوبیت او را افزایش داد. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهند که زلنسکی هنوز با درصدی از اطمینان در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری پیشتاز است.

پولیتیکو ادامه داد: سیاست رسمی در دولت ترامپ این است که رئیس جمهوری آمریکا دخالتی در امور داخلی اوکراین ندارد، اما رفتارهای ترامپ و مقامات دولتش کاملا عکس این قضیه را نشان می دهد. ترامپ، زلنسکی را «دیکتاتور بدون انتخابات» توصیف و تولسی گابارد مدیر اطلاعات ملی آمریکا، کی یف را به لغو انتخابات متهم کرد.

در حالی که تیم ترامپ امیدوارند انتخابات باعث سرنگونی زلنسکی شود، وی همچنان عمدتا بیش از تیموشنکو و پروشنکو محبوبیت دارد.

بر اساس گزارش پولیتیکو، موضوع اصلی گفت و گوهای پشت پرده بین مقامات ترامپ و اپوزیسیون اوکراین، برگزاری انتخابات پس از توافق آتش بس موقت و قبل از مذاکرت صلح کامل است.

با این حال تیموشنکو و پروشنکو به طور علنی با برگزاری انتخابات قبل از پایان جنگ مخالفت کرده اند، همانطور که ویتالی کلیچکو شهردار کی یف نیز مخالفت کرده است.

ناتالیا لیسووا، سخنگوی تیموشنکو، در پاسخ به این سوال که آیا وی در مذاکرات با تیم دولت یا اطرافیان ترامپ در مورد انتخابات ریاست جمهوری یا مذاکرات صلح شرکت داشته است، گفت: هنوز درباره آن اظهار نظر نمی کنیم.

مقامات کابینه ترامپ پیشنهاد کرده اند که زلنسکی باید کناره گیری کند، مگر اینکه به طور کامل با طرح آمریکا برای پایان دادن سریع به جنگ موافقت کند و حتی اگر این طرح شامل اعطای امتیازات بزرگی از طرف اوکراین باشد.

زلنسکی خود این تصور را که از سمتش کناره‌گیری می‌کند، رد کرده و به تازگی به خبرنگاران در لندن گفت که حتی اگر انتخابات امسال برگزار شود، او احتمالاً پیروز خواهد شد.

وی پیشتر گفته بود تنها در صورتی استعفا می دهد که اوکراین به عضویت ناتو درآید.

پیشتر پولیتیکو مدعی شده بود که پس از مشاجره لفظی روسای جمهوری آمریکا و اوکراین، اکنون تلاش هایی برای ترمیم و بهبود روابط میان دو کشور در جریان است.

کاخ سفید ۲۸ فوریه ۲۰۲۵ (۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۳) جمعه پرآشوبی داشت و دیدار دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی به مشاجره ای تند میان آن ها در برابر رسانه‌ها تبدیل شد که با سخنان «جی دی ونس» معاون ترامپ، آتش این تنش شعله ور شد.

دیدار رهبران آمریکا و اوکراین در کاخ سفید به چنان تنش لفظی میان آنها منجر شد که ترامپ بارها در مقابل خبرنگاران در دفتر ریاست جمهوری بر سر زلنسکی فریاد زد و «جی دی ونس» معاون ترامپ که در این دیدار حضور داشت، در این تنش مداخله و با حمایت تمام قد از سیاست رئیس جمهوری آمریکا، این تنش را به اوج رساند.

زلنسکی پیش از موعد کاخ سفید را ترک کرد. ترامپ، زلنسکی را به «بی‌احترامی به ایالات متحده» متهم کرد و گفت که او برای صلح آمادگی ندارد.

گودرزی با اشاره به اینکه برخی ایراد می‌گیرند که چرا مجلس به بخش خصوصی ورود کرده چراکه مجلس باید تنها برای بخش‌های دولتی تصمیم بگیرد، بیان کرد: پاسخ آنها این است که خیر؛ مجلس می‌تواند برای همه بخش‌های کشور تصمیم بگیرد و اتفاقاً اگر بخش خصوصی دیده نشود عین تبعیض است.

نماینده بروجرد در مجلس در همین راستا اضافه کرد: چگونه است برای کارگران و بخش خصوصی افزایش سن بازنشستگی تصویب شود و هم‌چنین حقوق آنها به میزان تورم افزایش نیابد، اما اکنون که بحث کاهش ساعت کار است بگوئیم به حوزه کارگران و بخش خصوصی وارد نشویم؟! این خطاست.

گودرزی همچنین با اشاره به ایراد شورای نگهبان نسبت به مصوبه مجلس بیان کرد: ایرادی هم که شورای نگهبان گرفته بود در مصوبه مجلس رفع شد، ایراد این بود که قرارداد‌های منعقد شده بر اساس قوانین فعلی را نمی‌شود متأثر از قانون بعد، ساعات کارشان را کاهش داد که بر این اساس و برای رفع این ایراد، مقرر شد قرارداد‌های منعقد شده و جاری مشمول نشوند و پس از پایان قرارداد جاری، قرارداد جدید بر اساس قانون جدید تنظیم شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->