آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود گردشگران ایرانی به اروپا ممنوع شد

  • کد خبر: ۳۲۰۴۹
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
ورود گردشگران ایرانی به اروپا ممنوع شد
براساس اعلام جدید اتحادیه اروپا، ورود ایرانیانی که ویزای شینگن رده C دارند، ممنوع شد و فقط دارندگان شینگن رده D امکان تردد خواهند داشت.
علی صمدی جوان|شهرآرانیوز، هم‌زمان با شیوع کرونا و محدودیت‌های جهانی در تردد، بسیاری از کشور‌ها مرز‌های خود را روی مسافران و گردشگران خارجی بستند تا شرایط امنی را برای خود مهیا کنند. این اتفاق ضمن آنکه صنعت گردشگری را تحت‌الشعاع قرار داد، باعث از دست رفتن فرصت‌های شغلی بسیار زیادی هم شد.

اینک باتوجه‌به همه‌گیری کرونا، برخی کشور‌ها قوانین سخت‌گیرانه‌تری را اعمال کرده‌اند که ممنوعیت ورود ایرانیان به اتحادیه اروپا از جمله جدیدترین تصمیمات است. در این طرح، ایرانیانی که ویزای شینگن رده C دارند از ورود به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا منع شدند و فقط دارندگان شینگن رده D امکان تردد خواهند داشت. اما تفاوت در نوع ویزا‌ها به چه معناست؟

دکتر فرید جواهرزاده در گفت‌وگویی با شهرآرانیوز درباره تصمیم جدید اتحادیه اروپا گفت: تصمیم اتحادیه اروپا در محدودکردن ورود ایرانیان بیش از آنکه سیاسی باشد، براساس رعایت قوانین بهداشتی وضع شده است.

جواهرزاده درباره رده‌های مختلف ویزای شینگن و کارکرد هر یک از آن‌ها تصریح کرد: ۴ نوع ویزای شینگن داریم که هرکدام در شرایطی خاص صادر و استفاده می‌شوند. شینگن رده‌های A و B ویزا‌های موقتی هستند که معمولا برای ترانزیت و اقامت حداکثر ۲۴ ساعته صادر می‌شوند و برای افرادی که قصد تغییر پرواز خود را دارند، کاربرد دارد.

وی ادامه داد: ویزای رده C شینگن به آن دسته از خدماتی تعلق می‌گیرد که مبنای توریستی داشته باشد و فرد، این ویزا را برای اقامتی کوتاه‌مدت درخواست کند. این ویزا در ۳ نوع صادر می‌شود: یک بار ورود، دوبار ورود و ورود مکرر. اعتبار این ویزا نهایت ۶ ماه خواهد بود.

استاد و پژوهشگر مدیریت جهانگردی افزود: ویزای رده D شینگن صرفا برای افرادی صادر می‌شود که در یکی از کشور‌های حوزه اتحادیه اروپا، کسب‌و‌کار، شرایط تحصیل یا اقامت دائم داشته باشند و اعتبار آن نسبت به ۳ ویزای دیگر بلندمدت‌تر است؛ بنابراین تصمیم جدید این اتحادیه توجیه‌پذیر خواهد بود.

جواهرزاده به وضعیت کنونی ورود گردشگر به ایران نیز اشاره کرد و گفت: در شرایط فعلی که ایران جزو ۱۰ کشور اصلی مبتلا به کرونا محسوب می‌شود، قطعا خبری از گردشگر ورودی نخواهد بود. اما در صورت راه افتادن دوباره سفر‌های بین‌المللی، ایران مقصد مناسب و ارزانی برای گردشگران خواهد بود و این یک مزیت رقابتی برای ماست. به‌یقین از افت ارزش پول ملی خود راضی نیستیم، اما اگر بخواهیم به ابعاد اقتصادی این قضیه بیندیشم، ارزآوری در شرایطی که ارزش پول ملی ما نسبت به دلار پایین‌تر آمده است، کار به‌نسبت راحت‌تری خواهد بود و ما می‌توانیم از رقبای سنتی خود در منطقه پیش بیفتیم. اما به نظر می‌رسد این اتفاق در سال جاری میلادی نخواهد افتاد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->