قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیر کردن پیک موتوری ! تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی

  • کد خبر: ۳۲۱۱۱۸
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
جزئیات تغییر قیمت شیرخشک نوزادان بدون افزایش یارانه ارزی
عضو هیئت‌مدیره انجمن داروسازان ایران، در ارتباط با تغییر قیمت شیرخشک سهمیه‌ای نوزادان و مشکلاتی که در توزیع آن‌ها برای داروخانه‌ها ایجاد شده است، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی احمدی به موضوع توزیع شیرخشک سهمیه‌ای بر اساس کُد ملی نوزاد اشاره کرد و گفت: متأسفانه در بخشنامه‌های قبلی سازمان غذا و دارو تاکید شده بود فقط کُد ملی و تاریخ تولد و اگر نوزاد چند روزه است کد ملی مادر گرفته می‌شد. این روال تا بهمن ماه ۱۴۰۳ به همین شکل بود. الان هم با کُد ملی نوزاد ۱۰ عدد شیرخشک رگولار و یارانه‌ای و ۱۰ عدد در ماه حداکثر به شکل آزاد می‌توانند دریافت کنند.

وی افزود: در تاریخ ۱۴۰۳.۱۱.۱، از سوی سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی و سنتی سازمان غذا و دارو اطلاعیه‌ای صادر شد مبنی بر اینکه عرضه شیرخشک به تشخیص مسئول فنی داروخانه با ارائه کارت شناسایی کودک به جهت جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، بلامانع است.

احمدی ادامه داد: البته این هم مقداری سخت خواهد بود، اما با این بخشنامه می‌توانیم فیلتر کنیم تا از عرضه شیر خشک با کُد ملی نوزاد سوءاستفاده نشود.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، در پاسخ به این سوال که هر نوزاد چند قوطی سهمیه شیرخشک دارد، گفت: به هر نوزاد ۱۰ عدد شیرخشک یارانه‌ای و ۱۰ عدد به شکل آزاد در یک ماه تعلق می‌گیرد. در مجموع یک ماه بیش از ۲۰ عدد نمی‌تواند اختصاص یابد.

وی در خصوص تفاوت مبلغ شیرخشک یارانه‌ای و آزاد، افزود: شیرخشک نان ۲، پنجم مرداد ۱۴۰۲ حدود ۷۹ هزار تومان به شکل آزاد بود، از بهمن ۱۴۰۲ قیمتش ۱۴۰ هزار تومان شد که ۶۱ هزار تومان آن به عبارتی ۴۵ درصد را دولت از طریق سازمان بیمه سلامت به شکل یارانه ارزی می‌دهد و مابقی را مصرف کننده پرداخت می‌کند که پرداختی از جیب مصرف کننده افزایش پیدا نکند. به مرور ۱۶۰ هزار تومان شد الان همان شیرخشک که در مرداد ۱۴۰۲ حدود ۷۹ هزار تومان بود، ۱۹۲ هزار تومان شده ولی پرداخت از جیب مصرف کننده ۱۳۱ هزار تومان و پرداخت یارانه همان ۶۱ هزار تومان است.

احمدی تاکید کرد: با این افزایش قیمت، باید سهم یارانه ارزی افزایش می‌یافت که متأسفانه افزایش پیدا نکرده و مصرف کننده باید از جیب خودش پرداخت کند و مشکلی برای آنها ایجاد شده است.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، این موضوع را مربوط به بیمه سلامت دانست و گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها باید پول را به بیمه سلامت بدهد البته مقداری تأخیر هم دارند و یک سری مشکلات برای داروخانه‌ها ایجاد می‌کند که امیدواریم پرداختی‌ها به روزتر باشد تا همکاران بتوانند شیرخشک خریداری کنند و در اختیار مردم قرار دهند.

احمدی با عنوان این مطلب که سهم ارز شیرخشک تغییر نکرده، اما پرداختی از جیب مصرف کننده زیاد شده است، افزود: در این بین، مطالبات داروخانه‌ها هم با تأخیر پرداخت می‌شود که امیدواریم تا آخر سال، بودجه‌ای که به داروخانه‌ها اختصاص پیدا کرده، داده شود.

وی اظهار داشت: ما از همان اول هم معتقد بودیم رقم تفاوت پرداختی بابت شیرخشک سهمیه‌ای را به مصرف کننده بدهند نه داروخانه، چون کُد ملی نوزاد را دارند و می‌توانستند این کار را انجام بدهند ولی این پیشنهاد ما را قبول نکردند و متأسفانه از سرمایه داروخانه‌ها استفاده و آنها را دچار مشکل کردند، چون داروخانه باید قدرت خرید داشته باشد، اما قدرت نقدینگی این مراکز پایین است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->