تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عمل سلول‌درمانی بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۳۰۳
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
عمل سلول‌درمانی بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳)
نخستین عمل سلول درمانی شرق کشور بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بخش سل تراپی مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فریبرز رضایی طلب استاد گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس بخش علوم اعصاب بیمارستان امام رضا (ع) اظهار کرد: این عمل پس از ارزیابی‌های روانپزشکی و تأیید تیم درمان، توسط تیمی از متخصصان بیهوشی، علوم پایه و علوم اعصاب انجام شد.

عضو هیات علمی گروه اموزشی پزشکی بازساختی و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این اولین سلول‌درمانی در این بخش با یک پروتکل تخصصی است که توسط تیمی حرفه‌ای انجام می‌شود. هدف ما توسعه روش‌های نوین درمانی در حوزه علوم اعصاب است.

دکتر رضایی‌طلب اظهار کرد: سلول‌درمانی یک روش پیشرفته است که در آن سلول‌های خاص از بدن بیمار یا منابع دیگر مثل بانک بند ناف استخراج شده و پس از فرآوری به بیمار تزریق می‌شوند. انتظار می‌رود این روش علائم رفتاری و شناختی بیماران اوتیسم را بهبود بخشد.

 وی با اشاره به مطالعات پیشین خاطرنشان کرد که این روش با حداقل عوارض قابل اجراست.

استاد گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این پروژه حاصل یک کار تیمی و چندبعدی است که با همکاری گروه‌های مختلف دانشگاهی در حال اجراست. پیش‌بینی می‌شود که مشهد به‌زودی به مرکز پیشرو در سلول‌درمانی بیماری‌های عصبی تبدیل شود.

وی در خصوص پیشینه بخش علوم اعصاب بیمارستان امام رضا (ع) اظهار کرد: این بخش از سال ۱۳۹۷ تأسیس شده و تاکنون در زمینه درمان بیماری‌هایی نظیر‌ام‌اس و صرع دستاورد‌های مهمی داشته است. به گفته دکتر رضایی‌طلب، تاکنون حدود ۲۵۰ بیمار مبتلا به صرع مقاوم بررسی شده‌اند که از این میان، ۴۰ بیمار تحت جراحی موفق قرار گرفته‌اند.

تعامل و همگرایی ۶۰ عضو هیات علمی گروه‌های علوم پایه و بالین در گروه اموزشی پزشکی بازساختی و سلول درمانی

استاد و مدیر گروه اموزشی پزشکی بازساختی و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه این گروه با تصویب شورای دانشگاه با کارکرد آموزشی درمانی پژوهشی تشکیل شده است اظهار کرد: در این گروه با تعامل و همگرایی دانشمندان و اعضای هیات علمی علوم پایه و بخش‌های بالینی دانشگاه در جهت درمان‌های نوین با تکنیک‌های سلولی و پزشکی بازساختی اقدام می‌شود.

دکتر حسین ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: این گروه آموزشی متشکل از ۶۰ عضو هیات علمی علوم پایه (سلولی، مهندسی بافت، بیوتکنولوژی، ژنتیک، فیزیولوژی، دارورسانی، پزشکی ملکولی) و علوم بالینی (نورولوژی، روانپزشکی، ارتوپدی، روماتولوژی، جراحی سوختگی، دیابت، پوست، جراحی زنان، جراحی عروق، بیماری‌های گوش، قلب) است که رسالت آن علوم نوین و پیشرفته پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی در درمان‌ها بیماری‌هایی است که با روش‌های رایج درمانی ممکن نیست.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بخش درمانی این گروه آموزشی "بخش سلول درمانی" بیمارستان امام رضا (ع) است که از طرف معاونت درمان وزارت بهداشت مجوز و پروانه خدمات سلول درمانی را داراست تصریح کرد: اولویت‌های درمانی سلولی بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت و نیز اولویت‌های تصویب شده در شورای راهبردی سلول درمانی دانشگاه که به ریاست رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌گردد، تعیین می‌شود.

استاد و مدیر گروه اموزشی پزشکی بازساختی و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: تمامی کارازمایی‌های بالینی پزشکی بازساختی و سلول درمانی که مجوز‌های پژوهشی و اخلاقی را دارند نیز پس از تایید در شورای راهبردی سلول درمانی دانشگاه در بخش سلول درمانی قابل اجرا خواهندبود

دکتر ابراهیم زاده بیان داشت: تمامی پروژه‌های تحقیقاتی پایه و بالینی و بویژه کارازمایی‌های بالینی سلول درمانی و پزشکی بازساختی مورد حمایت ویژه دانشگاه از نظر گرانت و حمایت‌های اجرایی است.

تشکیل کارگروه سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در طی یک سال گذشته تشکیل کارگروه سلول درمانی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با رییس دکتر شبستری و عضویت ۴ معاون و اساتید مرتبط داشتیم و به دنبال آن مجوز و پروانه بهره‌برداری از بخش سلول درمانی برای بیمارستان امام رضا (ع) از مراجع ذی‌صلاح دریافت شد.

دکتر محمد دهقانی فیروز آبادی تصریح کرد: پس از این اقدام تشکیل گروه آموزشی سلول‌های بازساختی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم و در اولین اقدام صورت گرفته در شرق کشور تزریق سلول درمانی بر روی کودک ۷ ساله مبتلا به اوتیسم با موفقیت انجام شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این تازه آغاز راه است و ما در نظر داریم تا که با این شیوه نوین و با تلاش متخصصان توانمندمان مشکل بسیاری از بیماران از طریق سلول درمانی برطرف نماییم.

دکتر دهقانی‌فیروز‌آبادی گفت: بیمارانی که سلول درمانی برایشان تاثیرگذار است مورد بررسی گروه علمی مربوطه در بیمارستان امام رضا (ع) قرار می‌گیرند و در صورت تایید این گروه اقدامات درمانی موردنیاز بیمار با این شیوه تخصصی و نوین انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->