برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود لزوم انجام آزمایش کولونوسکوپی برای زنان بالای ۵۰ سال در هر ۲ تا ۵ سال یک بار از جزئیات سریال جدید نرگس آبیار چه می‌دانید؟ انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل کسب مقام پنجمی دونده زن ایران در نیمه‌ماراتن عراق افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری
سرخط خبرها
پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟

پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟

  • کد خبر: ۳۲۱۵۴۰
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴
به گفته پژوهشگر امور دینی، تربیتی و خانواده باوجود اهمیت نقش پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران خانواده، مادر نیز در ایجاد بستر مناسب برای این تربیت و حمایت نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه منتظری اظهار کرد: پدران در اسلام نقش قوام دارند و مسئول تأمین نیاز‌های مالی، جانی و روانی خانواده هستند. در مقابل، زنان نیز مسئولیت‌هایی در چارچوب نظام اسلامی دارند که مکمل این حمایت پدرانه است. این ارتباط دوسویه به تحکیم بنیان خانواده کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین وظایف پدران، آماده‌سازی دختران برای درک و مدیریت سرمایه است، ادامه داد: پدران باید از سنین کودکی، مهارت‌های اقتصادی را به دختران آموزش دهند و آنان را به تصمیم‌گیری‌های مالی هوشمندانه ترغیب کنند.

به گفته این پژوهشگر امور دینی، تربیتی و خانواده،  اختصاص پول توجیبی مناسب از سنین کودکی و آموزش مدیریت هزینه‌ها، ایجاد فرصت برای کسب تجربه‌های اقتصادی سالم برای دختران، توجه به استعداد‌های اقتصادی دختران و هدایت آنان به مسیر‌های صحیح و حضور فعال پدران در تصمیمات مالی خانواده و آموزش عملی به دختران از جمله مهمترین راهکارهای موثر در تربیت و حمایت اقتصادی پدران از دختران‌شان است.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.