ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی هفت هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴ تبریک وزارت امور خارجه به مدال‌آوران المپیاد بین‌المللی نجوم + عکس آیا آتشفشان قله دماوند فعال شده است؟ + فیلم و علت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) آیا مدارس مسجدمحور رسمیت دارند؟ افتتاح کتابخانه موزه بنیاد مستضعفان در هفته وحدت ویدیو | مرگ ۷ کارگر در حادثه پاره شدن کابل پُل در چین کسب درآمد نزدیک به ۷.۵ میلیارد دلار از ورود گردشگران خارجی به ایران در سال ۱۴۰۳ وزیر آموزش و پرورش: کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان در اولویت وزارت است ویدیو | لحظه سقوط جنگنده F18 آمریکایی در مالزی توصیه فرودگاه مشهد: زائران دهه پایانی ماه صفر از مترو استفاده کنند رئیس سازمان استخدامی کشور: طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان در شهریور ۱۴۰۴ به نتیجه می‌رسد رشته‌های رزمی در مدارس، تحت نظارت مراکز کانون ورزشی هستند پدری با دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش جان خود را در دریای خزر از دست دادند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) اختلافات خانوادگی در یوسف‌آباد تهران رنگ خون گرفت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۴) | مشهد در روز شهادت امام رضا(ع) خنک می‌شود استاندار خراسان رضوی خواستار تشکیل کارگروه هوشمندسازی آموزشی شد اجرای برنامه‌های ایمنی گسترده در جاده‌های منتهی به مشهد در دهه آخر صفر معرفی یک اثر نفیس خطی مرتبط با زندگانی نبی اکرم(ص) در کتابخانه ملی ایران کشف محموله بزرگ داروهای غیرمجاز در تهران (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) زمان اعلام نتایج مرحله اول آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش برای مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات سه‌هزار متری جنگل‌های چالوس (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۷.۵ ریشتری در آمریکای جنوبی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تصویب ۱۸ برنامه راهبردی برای بهبود وضعیت سالمندان امتحانات پایان ترم دانشجویان از فردا، یکم شهریور ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد حکم قطعی پرونده فوت کودک ۲ ساله در یزد صادر شد زلزله تهران را لرزاند + جزئیات (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) درگیری شدید مهاجمان با کادر درمان یک بیمارستان در کرج (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) مشهدالرضا(ع)؛ جلوه‌گاه وحدت و معنویت تصادف دو دستگاه خودروی پراید در بخش رضویه مشهد با ۸ مصدوم + عکس (۳۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید

  • کد خبر: ۳۲۲۶۰۶
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نسبت به خطرات بیماری‌های منتقله از آب و غذا، به‌ویژه اسهال مسافرتی، هشدار داد و بر لزوم رعایت نکات بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی با اشاره به اهمیت بهداشت دست‌ها گفت: پیش از آماده‌سازی و مصرف غذا و همچنین پس از استفاده از سرویس بهداشتی، حتماً دستان خود را با آب و صابون بشویید و در سفر، همیشه یک ضدعفونی‌کننده دست با حداقل ۶۰ درصد الکل به همراه داشته باشید تا در صورت عدم دسترسی به آب سالم از آن استفاده کنید.

تأکید بر مصرف آب سالم

رئیس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به اهمیت آب آشامیدنی سالم گفت: فقط از آب‌های بسته‌بندی‌شده، آب معدنی و آب شبکه عمومی شهری برای آشامیدن، تهیه غذا، شست‌وشوی دست و مسواک زدن استفاده کنید و در صورت عدم دسترسی به آب سالم، حتماً آب را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید، به هیچ عنوان از یخ‌های فاقد بسته‌بندی و نشانه‌های بهداشتی، یا یخ‌هایی که در شرایط نامناسب نگهداری و توزیع می‌شوند، استفاده نکنید.

نکات ایمنی در مصرف مواد غذایی

فرهادی با اشاره به نگهداری صحیح غذا‌ها گفت: غذا‌های گرم باید در دمای بالاتر از ۶۰ درجه و غذا‌های سرد در دمای کمتر از ۵ درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند و مواد غذایی باید در بسته‌بندی مناسب و دور از دسترس حشرات و گردوغبار نگهداری شوند و غذا‌های پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط بمانند؛ اگر قصد مصرف مجدد غذا‌های پخته‌شده را دارید، حتماً آنها را تا دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: از مصرف میوه و سبزیجات خامی که به‌درستی شسته و ضدعفونی نشده‌اند، خودداری کنید و غذا‌های پخته‌ای که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال در دمای محیط مانده‌اند، نباید مصرف شوند.

نکات مهم درباره مصرف لبنیات و کنسرو‌ها

فرهادی توصیه کرد: در سفر، فقط از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنید و قبل از مصرف کنسروها، از داشتن مجوز و تاریخ مصرف آنها مطمئن شوید. از مصرف کنسرو‌هایی که نشتی، زنگ‌زدگی یا بادکردگی دارند، خودداری کنید و حتماً آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

رعایت ایمنی در محل اسکان

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تأکید کرد: در محل اسکان موقت، از وسایل گرمایشی غیراستاندارد مانند پیک‌نیک، اجاق گاز و زغال در فضای بسته چادر یا خودرو استفاده نکنید و فقط از وسایل گرمایشی ایمن و دارای استاندارد بهره ببرید و قبل از برپایی چادر یا کمپ، محل استقرار خود را بررسی کنید و از مناطقی که ممکن است محل لانه جوندگان و حشرات باشند، اجتناب کنید. استفاده از پشه‌بند، اسپری یا پماد‌های دافع حشرات و پوشیدن لباس‌های آستین‌بلند در مناطق پرخطر ضروری است.

فرهادی در پایان تأکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یا در صورت بروز بیماری‌های گوارشی پس از مصرف غذا در این اماکن، شهروندان می‌توانند از طریق تماس با شماره ۱۹۰ موارد را گزارش دهند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->