دستگیری عامل انتشار سوالات کنکور در ایلام (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایتی از قهرمانان سفید و سرخپوش ایران عزیز از جعبه‌های پوچ تا استخدام‌های دروغ | رازهای شگردهای نوین کلاهبرداران اعترافات تکان دهنده متهم به قتل در دادگاه: مشروب خورده بودم حال طبیعی نداشتم جزئیات تازه از ماجرای قتل مسلحانه مدیر موقوفه عادل شاهی در مشهد ۲ نفر از مفقودان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پرتکرار طب ایرانی ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنتاوالان در مراکز بهداشتی کشور توزیع شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی: سکونتگاه‌های غیررسمی را مجرم‌پرور می‌شناسیم، نه جرم‌خیز فعالیت غیرمجاز آرایشگر‌ها در حوزه زیبایی ثبت حدود ۷۸۲ هزار نفرشب اقامت در خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴  رقم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چگونه محاسبه می‌شود؟ | جزئیات افزایش ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان نابودی صدها هکتار جنگل در روز، نتیجه بحران آب در کشور مشارکت‌های محلی برای نجات اکوسیستم زاگرس اهمیت دارد زیرساخت‌های فرسوده موجب وقوع سیل، تنها با ۶ میلی‌متر باران شده است! اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) باید در آموزش و پرورش نظام مددکاری ایجاد شود زمان ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها اعلام شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها فقط به شرط سنجش سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان وقف ارزشمند معلمان نمونه | اهدای هدایای روز معلم برای ساخت مدرسه بازنشستگان، گرفتار امروز و  فردا شدن واریز حقوق! برای حفاظت از یوزپلنگ، اول باید زیستگاه‌های طبیعی حفظ شوند درباره صدرنشین تخلفات رانندگی در مشهد | توقف بدون تقدم! ۳۵ درصد حوادث کارگاهی خراسان رضوی مربوط به حوزه ساختمانی است تمام غذای کپک‌زده دورریز است ابلاغ دستورالعمل تشدید نظارت بر تبلیغات پزشکی در فضای مجازی گروه‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف از نظر تربیتی غیرقابل قبول است
سرخط خبرها

زنان برای پیشگیری از پوکی استخوان، روزانه چقدر کلسیم مصرف کنند؟

  • کد خبر: ۳۲۳۲۱۹
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
زنان برای پیشگیری از پوکی استخوان، روزانه چقدر کلسیم مصرف کنند؟
مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه شکستگی تنها نشانه پوکی استخوان است، گفت: آمار و ارقام بیانگر این است که یک زن از هر ۳ زن بالای ۶۰ سال و یک مرد از هر ۴ تا ۵ مرد بالای ۶۰ سال به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند. بر اساس تعداد مبتلایان به بیماری پوکی استخوان می‌توان گفت که پوکی استخوان، یک اختلال بسیار شایع است. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین یاری، با بیان اینکه تراکم استخوانی حدود ۳۰ تا ۳۵ سالگی به بیشترین میزان خود می‌رسد، اظهار کرد: شرایط به نحوی است که فرایند ساخت در استخوان‌ها نسبت به فرایند تخریب بیشتر است. افزایش سن و تغییرات هورمونی که به ویژه در زنان اتفاق می‌افتد، میزان ساخت‌وساز بافت استخوانی کاهش می‌یابد و میزان تحلیل رفتن بیشتر می‌شود؛ به نحوی که بافت استخوان، تراکم خود را به مرور از دست می‌دهد و فرد در مسیر پوکی استخوان قرار می‌گیرد. 

این متخصص طب فیزیکی با بیان اینکه اگرچه تراکم استخوان تا سن ۳۵ سالگی به میزان پیک خود می‌رسد؛ اما پیک استخوان به ژنتیک بسیار وابسته است، خاطرنشان کرد: پس از یائسگی، میزان هورمون «استروژن» در زنان کاهش یافته و میزان تخریب استخوان‌ها نیز سرعت بسیار زیادی به خود گرفته و فرد در مسیر پوکی استخوان قرار می‌گیرد. بررسی‌ها بیانگر این است که میزان ابتلا به پوکی استخوان به ویژه پس از یائسگی در زنان بسیار شایع است. 

مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره شیوع پوکی استخوان در میان زنان و مردان ایرانی گفت: آمار و ارقام بیانگر این است که یک زن از هر ۳ زن بالای ۶۰ سال و یک مرد از هر ۴ تا ۵ مرد بالای ۶۰ سال به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند. بر اساس تعداد مبتلایان به بیماری پوکی استخوان می‌توان گفت که پوکی استخوان، یک اختلال بسیار شایع است. 

یاری درباره نشانه پوکی استخوان اظهار کرد: شکستگی، تنها نشانه پوکی استخوان است و تا زمانی که شکستگی اتفاق نیفتد، پوکی استخوان هیچ نشانه دیگری ندارد. بنابراین، علائمی مانند درد‌های مفصلی، درد‌های استخوانی، سوزش پا و ... نمی‌توانند نشانه صرف پوکی استخوان باشند و بروز این عوامل نباید به عنوان عوامل نگران‌کننده برای ابتلا به پوکی استخوان در نظر گرفته شود. استخوان ران، ستون فقرات پشتی و ستون فقرات کمری، شایع‌ترین محل‌های شکستگی ناشی از پوکی استخوان هستند. شکستگی لگن، یک ترومای بزرگ محسوب شده و می‌تواند جان فرد را تهدید کند؛ زیرا که می‌تواند با ۱-۱.۵ لیتر خونریزی همراه باشد و حیات فرد مبتلا را به خطر اندازد.

وی درباره نقش مولفه «وراثت» در بیماری پوکی استخوان توضیح داد: اگر چه عوامل ژنتیکی در پوکی استخوان نقش اساسی دارند، اما برخی عوامل مانند تغذیه می‌توانند از این بیماری جلوگیری کنند. تغذیه سالم جزو عوامل پیشگیری‌کننده از پوکی استخوان است. همچنین مصرف کافی کلسیم و ویتامین D می‌تواند پیک تراکم استخوان بالاتر را به همراه داشته باشد و از این طریق ریسک ابتلا به پوکی استخوان در دوران سالمندی را کاهش دهد.

ضرورت مصرف روزانه ۱۰۰۰ میلی‌گرم کلسیم در پیش از دوران یائسگی

این متخصص طب فیزیکی درباره میزان مصرف کلسیم و نقش آن در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، گفت: پیش از یائسگی، زنان برای پیشگیری از پوکی استخوان می‌بایست روزانه ۱۰۰۰ میلی‌گرم کلسیم مصرف کنند و میزان مورد نیاز کلسیم برای پیشگیری از پوکی استخوان در دوران یائسگی به ۱۲۰۰ میلی‌گرم می‌رسد. هزار میلی‌گرم، تقریبا معادل روزانه ۳ لیوان شیر است و استفاده از این میزان لبنیات خصوصا شیر، بهترین راه برای تأمین نیاز روزانه بدن به کلسیم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->