آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ذخیره سازی اطلاعات با لایه‌های فلزی دوبعدی

  • کد خبر: ۳۲۳۸۲
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
ذخیره سازی اطلاعات با لایه‌های فلزی دوبعدی
محققان موفق به ابداع سیستم جدیدی برای ذخیره سازی اطلاعات شده اند که داده‌ها را با سرعت بیشتر در فضایی محدودتر و با فشردگی بالاتر ذخیره می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، مزیت مهم دیگر این فناوری صرفه جویی در مصرف انرژی برق است. فناوری مذکور مبتنی بر کدگذاری داده‌ها و ذخیره سازی آن‌ها بر روی صفحات کشویی ساخته شده از فلزات دو بعدی است.


با توجه به افزایش روزافزون تولید داده‌های دیجیتال در جهان، فناوری‌های فعلی ذخیره سازی اطلاعات موجب اشغال فضای زیاد و مصرف انرژی برق قابل توجه می‌شوند.


از همین رو فناوری‌های جدیدی باید جایگزین فناوری‌های فعلی شوند و لذا محققان دانشگاه‌های استنفورد، برکلی و تگزاس با همکاری یکدیگر سیستمی مبتنی بر استفاده از فلزی به نام تنگستن دیتلورید را ابداع کرده‌اند که در قالب آن صفحاتی بسیار باریک که تنها به اندازه سه اتم ضخامت دارند، در کنار یکدیگر هم قرار می‌گیرند.


بیشتر بخوانید: دومین رویداد ملی در حوزه نانو حسگرها برگزار می‌شود


زمانی که مقدار اندکی الکتریسیته از میان این صفحات عبور می‌کند، هر یک از لایه‌های آن‌ها مقداری به سمت بالا و پایین جابجا می‌شوند. این تغییر وضعیت و سازماندهی مجدد به گونه‌ای صورت می‌گیرد که ذخیره سازی و کدگذاری داده‌ها را در قالب صفر و یک ممکن می‌کند.


برای خواندن داده‌های ذخیره شده و دسترسی به آنها، از میدان مغناطیسی برای تشدید فعالیت الکترون‌ها در لایه‌های مختلف فلزات مذکور استفاده می‌شود و از این طریق ذخیره سازی حجم زیادی از اطلاعات بر روی یک سطح فیزیکی کوچک ممکن می‌شود.


همچنین سرعت نگارش اطلاعات در حافظه‌های رایانه‌ای از این طریق ۱۰۰ برابر بیشتر می‌شود. پژوهشگران امیدوارند تجاری سازی این فناوری در آینده نزدیک ممکن شود.


منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->