نشست مشترک استاندار خراسان رضوی با علمای اهل سنت پهپاد آمریکایی توسط یمنی‌ها سرنگون شد (۸ دی ۱۴۰۳) پهپاد «ام کیو ۹» آمریکا در آسمان یمن سرنگون شد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران یاوه گویی کرد عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه انتصاب اولین فرماندار زن در تاریخ استان کرمان + سوابق
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: در زمینه تولید واکسن کرونا گام‌های موفقیت آمیزی برداشتیم

  • کد خبر: ۳۲۳۹۱
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹
سخنگوی دولت: در زمینه تولید واکسن کرونا گام‌های موفقیت آمیزی برداشتیم
سخنگوی دولت گفت: بنای دولت همکاری صمیمانه، همراهانه و هم‌افزا برای عبور از شرایط دشوار امروز و پاسخ به نیاز‌ها و حل مشکلات مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی ربیعی» روز سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: رییس جمهوری نکته مهمی را در خصوص ضرورت همکاری و هم افزایی و کنار هم بودن همه قوا و نهاد‌های کشور در جلسه گذشته دولت مطرح کرد، من در اینجا اعلام می‌کنم بنای دولت همکاری صمیمانه، همراهانه و هم افزا برای عبور از شرایط دشوار امروز و پاسخ به نیاز‌ها و حل مشکلات مردم است.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری گفت: امروز آثار تخریبی تحریم‌های بی‌سابقه و همپوشانی آن با شروع بیماری کرونا را که فقط یک بیماری در عرصه پزشکی نیست و آثار عظیم اقتصادی- اجتماعی در همه دنیا داشته است، می‌بینیم. در کنار آن‌ها تهدید‌های بی‌سابقه‌ای که امروز باند حاکم بر کاخ سفید و آثار و علائم به حرکت درآوردن جریان‌های ناامن کننده داخل کشور را هم از سوی بدخواهان کشورمان مشاهده می‌کنیم.

 

ربیعی افزود: دولت هم در خط مقدم مقابله با تهدید‌های نظامی-امنیتی و فشار بی‌سابقه و خشن اقتصادی و همچنین سخت شدن زندگی مردم ناشی از این فشار‌ها قرار دارد. در کنار این مساله، عملیات روانی گسترده هم در کشور صورت می‌گیرد. عبور موفق از این مقطع وظیفه ملی همه ما است. امروز باید بیش از گذشته همه قوا، نهاد‌های مدنی و مردم جامعه در کنار هم قرار بگیریم.

 

وی یادآورشد: مطلع هستیم که این سختی اقتصادی، مردم را با زندگی دشوار روبرو کرده است و امروز دولت با تحریم و آثار آن مقابله کند. فشار‌هایی بوده که آثار آن هم در اقتصاد و جامعه بیش از پیش هویدا می‌شود.

 

دولت درپی افزایش قیمت گازوئیل نیست

 

ربیعی عنوان کرد: وقتی سخن از عملیات روانی کردم، می‌خواهم به دو نمونه اشاره کنم. چندین بار در همین نشست با سوالی که شما در مورد قیمت گازوییل کردید، عنوان کردم که دولت هیچ بنایی بر افزایش قیمت گازوییل ندارد. متاسفانه می‌بینیم که ذهن بسیاری از کشاورزان عزیز و افرادی که در حوزه حمل و نقل فعالیت می‌کنند را درگیر کرده و مدام در این خصوص شایعه‌پراکنی می‌شود.

 

سخنگوی دولت ادامه داد: چند وقت پیش در فضای مجازی، فیلمی را درباره برخورد با دلالان مشاهده کردیم که انگار دیروز یا پریروز رخ داده است. این فیلم‌ها مربوط به سال‌های گذشته و بازسازی شده است. در هفته، صد‌ها متن و مطلب تولید می‌شود که ممکن است به روان جامعه فشار وارد کند و واکنش‌های نگران‌کننده در مردم به‌وجود بیاورد.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با دعوت رسانه‌ها به هوشیاری و سنجیده سخن گفتن اظهار داشت: ما ناگزیر امروز باید به اعتماد میان‌قوا، اعتماد جامعه و دولت و جامعه با جامعه در کنار هم هستیم. این‌ها الزاماتی است که ما بر اساس آن از این دوران سخت عبور کنیم.

 

ربیعی افزود: بنای دولت همکاری صمیمانه و متواضعانه با همه قوا، نهاد‌های مختلف و همه کسانی است که می‌توانند اثری در عبور موفق از این بحران داشته باشند و بتوانند دولت و مردم را یاری کنند.

 

سخنگوی دولت یادآور شد: امروز با روز صنعت و معدن است و در سال جهش تولید هم قرار داریم. بحث‌های مفصلی در دولت درباره برنامه‌های مقابله با واردات و افزایش تولیدات داخلی، هم در ستاد‌های اقتصادی و هم جلسات اصلی دولت و سایر شورا‌های دولت در جریان بوده است.

 

ایران در حال تبدیل شدن به یک کارخانه بزرگ تولیدی است

 

ربیعی با بیان اینکه امسال برای ما بحث صنعت و معدن قطعا متفاوت‌تر از گذشته است، گفت: با فشار‌های تحریم صنعت ما مسیر‌های جدیدی در ارتقا و توسعه پیدا کرده است و ما امسال واقعا نیازمند این جهش تولید بودیم و هستیم.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری اظهار داشت: خوشبختانه با ممنوع کردن بیش از ۲ هزار قلم کالای وارداتی، شرکت‌های دانش‌بنیان ما گسترش پیدا کردند و صنعت در عرصه‌هایی که جامعه نیاز داشته به حرکت جهش‌وار درآمده است.

 

وی اضافه کرد: به رغم فشار‌هایی که امروز در زندگی مردم وجود دارد و بخش اعظم و تاثیرگذار آن ناشی از تحریم‌ها است، رشد صنعت و معدن ما آینده نویدبخشی را برای اشتغال و فراوانی کالا پیش روی ما قرار داده است و به اذعان بسیاری از کنشگران در حوزه تولید، ایران در حال تبدیل شدن به یک کارخانه بزرگ تولیدی است.

 

پیش بینی رشد ۱۰ درصدی در فولاد، ۱۲ درصدی مس و ۷۵ درصدی آلومینیوم

 

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: تولید عمده محصولات کلیدی کشور در ۱۳۹۸ به‌گونه‌ای بوده که کنسانتره، آهن اسفنجی، فولاد خام، مس و گندله همه رشد داشته‌اند و برنامه ریزی برای سال ۱۳۹۹ صورت گرفته است. ما حداقل ۱۰ درصد در فولاد، ۱۲ درصد در مس و ۷۵درصد در آلومینیوم در سال ۱۳۹۹ باید به رشد کنیم چرا که در این زمینه برنامه‌ریزی کرده‌ایم. در همین فصل اول سال هم، پایه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته است.

 

امسال ۲.۲ میلیارد دلار طرح افتتاح می‌شود

 

ربیعی در ادامه اظهارداشت: ایمیدرو از ابتدا، کارش را در این دولت با تمرکز بر بخش‌های معدن در مناطق محروم آغاز کرد خوشبختانه در سال ۹۸ و ۹۹ برنامه‌هایی که انجام دادیم به ثمر نشسته است و امروز بخش اعظمی از صادرات ما از این ناحیه صورت می‌گیرد.

 

وی گفت: ما در سال ۹۹ در مجموع، ۲.۲ میلیارد دلار طرح افتتاح خواهیم کرد. الان طرح انتقال آب خلیج‌فارس به استان‌های هرمزگان و کرمان و یزد دنبال می‌شود. هفت طرح فولادسازی هم در حال تکمیل است. ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵.۵ میلیون تن گندله در سنگان از جمله پروژه‌هایی است که در سال ۹۹ به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

سخنگوی دولت گفت: خوشبختانه زمانی که فشار وارد آوردند و ما را از صادرات نفت محروم کردند، صادرات ما در حوزه صنعت و معدن رشد بسیار خوبی داشته و اهداف صادراتی ما محقق شده به طوری که ما در سال ۹۹ با همه فشار‌هایی که داشتیم نگرانی از ناحیه تامین ارز نخواهیم داشت.

 

سرمایه گذاری ۲۶ درصدی در مناطق محروم

 

ربیعی خاطرنشان کرد: ۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شد که این سرمایه گذاری باعث ایجاد۴۰ هزار شغل مستقیم، افزایش صادرات غیرنفتی و بازسازی فناوری‌های نوین می‌شود. حدود۲۶ درصد سرمایه گذاری‌ها درمناطق محروم و کم برخوردار صورت گرفته که سبب رشد و تولید عادلانه در کشور شده است.

 

سخنگوی دولت، تولید الکتروگرافیک را از مشکلات صنعت فولاد در کشور عنوان کرد که باید به سمت تولید آن حرکت شود و در ادامه گفت: همچنین در دارو‌های نوترکیب، دارو‌های سرطان و حتی رسیدن به واکسن کرونا به موفقیت‌هایی دست یافتیم و جزو کشور‌هایی هستیم که در این زمینه مراحل مقدماتی را به خوبی پشت سرگذاشتیم.

 

ربیعی خاطرنشان کرد: حدود ۷۱ هزار و ۲۰۰ طرح پیشرفت ۲۰ تا ۸۰ درصد دارند و اجرای این طرح‌ها نوید تولید بیش از ۲ هزار شغل را تا سال ۱۴۰۰ می‌دهد.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با بیان اینکه دولت موضوع کرونا را هر هفته دنبال می‌کند، گفت: همه مطلع هستیم که دنیا از مرز ۱۰ میلیون مبتلا و ۵۸۰ هزار مرگ و میر گذشته است. گزارش‌هایی هم که در جلسه دولت ارائه شد، نشان داد استان‌هایی مانند خوزستان که وارد پیک بیماری شدند، آمار جان‌باختگان در کشور را بالا بردند.

 

مهمترین دلیل افزایش تعداد بیماران، عادی شدن کرونا برای مردم است

 

ربیعی افزود: استانی مانند خوزستان به یک ثبات نسبی در کنترل بیماری رسیده، ولی شرایط هنوز برگشت پذیر است. بر اساس بررسی ستاد ملی مقابله با کرونا مهمترین دلیل افزایش تعداد مبتلایان در کشور، عادی شدن کرونا برای مردم است.

 

وی ادامه داد: رفتار‌های غیربهداشتی و پرخطر که مردم بروز می‌دهند در کنار عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحد‌هایی که ارائه دهنده خدمات عمومی هستند، از جمله دلایل افزایش کرونا در کشور است.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه یکی از دلایل شیوع کرونا در بعضی از مناطق، پنهان کردن بیماری توسط افراد بوده است، تصریح کرد: بررسی‌ها نشان داد که برچسب زنی به بیماران که خود قربانی هستند، سبب شیوع بیشتر بیماری در بین مردم شده است؛ بنابراین بهتر است با کمک رسانه‌ها به مردم گفته شود که این بیماری مانند دیگر بیماری‌ها با رعایت اصول بهداشتی فرد به سلامت خواهد رسید.

 

وی با ذکر مثالی افزود: در یک آگهی ترحیم خانواده متوفی برای دوری از برچسب زنی حتی دلیل فوت را در آگهی نوشتند. به عبارتی برای دوری از برچسب زنی به یک فرهنگ سازی نیاز داریم.

 

ربیعی با بیان اینکه در مقطعی همکاری مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۸۸ درصد هم رسیده بود، افزود:، اما در روز‌های اخیر این همکاری‌ها ۲۰ درصد کاهش یافته و ناچاریم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی تصمیم‌هایی اتخاذ کنیم که انجام شد.

 

از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک اجباری می‌شود

 

وی ادامه داد: از روز ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در اماکن سرپوشیده عمومی و در مناطق قرمز و نارنجی اجباری است. همچنین در مناطق قرمز و نارنجی که در گروه‌های ۳ و ۴ تعریف شدند، با تشخیص وزارت بهداشت استفاده از ماسک اجباری خواهد بود.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه توزیع ماسک با همکاری شهرداری‌ها و وزارت صمت در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه ظرفیت تولید ماسک صنعتی به ۵ میلیون عدد در روز رسیده در حالی که در اوایل کرونا این عدد ۳۰۰ هزار ماسک در روز بود.

 

۲۰ درصد ارزش ریالی صادرات به مرزنشیان تعلق خواهد گرفت

 

سخنگوی دولت گفت: برای جلوگیری از قاچاق و کمک به وضعیت معیشتی مرزنشینان به آن‌ها اجازه داده شد از فراورده‌های نفتی، صادرات داشته باشند. بر این اساس ۴۵۰ میلیون لیتر توسط وزارت نفت به روستا‌های مرزنشین تا شعاع ۲۰ کیلومتر اختصاص داده می‌شود.

 

وی ادامه داد: ۲۰ درصد ارزش ریالی صادرات را به مرزنشینان خواهیم داد که از این ۲۰ درصد، ۸۰ درصد آن به حساب مستقیم خانوار‌ها اختصاص خواهد یافت و باقی آن برای اشتغال و توسعه در این مناطق استفاده می‌شود.

 

زمین به صورت ۹۹ ساله برای ساخت واگذار می‌شود

 

ربیعی در ادامه از اصلاح آیین نامه اجرایی قانون حمایت از تولید وعرضه مسکن خبر داد و گفت: زمین برای واحد‌های مسکونی، تجاری و اداری به صورت ۹۹ ساله واگذار می‌شود و برای صنعتی سازی مسکن، پرداختی‌ها از ۵ سال به ۱۰ سال افزایش خواهد یافت.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری گفت: هفته گذشته همچنین تصمیم گرفته شد که از دوم تیرماه برای گرفتن پروانه کسب و استعلام از اماکن، دولت الکترونیک وارد عمل شود که با این اقدام، مدت زمان این فرایند از ۵۶ روز به ۴ روز کاهش یافت و حدود ۸۰۰ هزار رفت و آمد کم شد.

 

خرید بیش از ۴ میلیون تن گندم

 

ربیعی گفت: در کشاورزی تا امروز بیش از ۴ میلیون تن گندم خریداری شده و ۹۸ درصد مطالبات گندم کاران نیز پرداخت شده است.

 

افراد واجد شرایط مسکن ملی شناسایی شدند

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه در مسکن ملی افراد واجد شرایط شناسایی شدند، گفت: از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر که ثبت نام کردند، حدود ۹۲۸ هزار نفر با معدل سنی ۳۴ سال غربالگری شدند و زمین مورد نیاز برای این افراد وجود دارد. در ماه‌های آینده هم واحد‌های آماده بهره برداری تحویل می‌شود.

 

وی افزود: به افرادی که در این موضوع پیشگام بودند، واحد‌های قابل بهره‌برداری داده خواهد شد. البته تامین مالی مهمترین مسئله بود که این موضوع از طریق وام تامین مالی می‌شود.

 

ربیعی در ادامه از تصمیم دولت برای نیروگاه سیکل ترکیبی اهواز خبرداد و گفت: در باره این نیروگاه خوبی گرفته شد تا مردم استان خاموشی برق نداشته و از برق بیشتر استفاده کنند.

 

قرارداد‌های اجاره مسکن یک سال تمدید می‌شود

 

ربیعی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های دولت در خصوص مسکن و حمایت از مستاجران گفت: در این زمینه دو تصمیم گرفته شد که بخشی از آن عملیاتی شد و هنوز ادامه دارد. ما تصمیم گرفتیم تمام قرارداد‌های اجاره مربوط به املاک مسکونی استیجاری را که مدت آن‌ها تا پایان مهر بود در صورتی که توافقی بین موجر و مستاجر صورت نگرفت یک سال دیگر تمدید شود.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری افزود: همچنین تصمیم گرفته شد میزان اجاره بها برای تهران ۲۵ درصد، کلان شهر‌ها که لیست آن‌ها مشخص است ۲۰ درصد و سایر شهر‌ها ۱۵ درصد بیشتر از آن افزایش پیدا نکند که البته این سقف است نه اینکه حتما ۲۵ درصد بلکه به هر اندازه دو طرف تفاهم کنند.

 

وی ادامه داد: نظارت بر بازار مسکن و خرید و فروش آن مانند بازار ارز است که عرضه می‌شود، ولی خریداری ندارد که این امر گاهی وقت‌ها اثر روانی دارد در مسکن هم با چنین پدیده‌ای روبرو شدیم؛ بنابراین الزامی شد که تمام معاملات خرید، فروش، پیش خرید و پیش فروش و اجاره خانه در سامانه ثبت املاک و مستغلات ثبت شود و افراد کد رهگیری بگیرند.

 

سخنگوی دولت یادآورشد: تصمیمات دیگری هم داریم که منوط به تامین منابع است. به هر صورت وام‌های حمایتی برای بعضی مستاجران را پیگیری می‌کنیم که منابع بانکی باید تامین شود و در قالب بسته‌های حمایتی این کار انجام می‌شود که برای این شرایط سخت است.

 

ربیعی تکمیل مسکن مهر را برنامه دیگر دولت عنوان کرد و گفت: بر اساس گزارش وزیر راه و شهرسازی فقط واحد‌هایی که مشکل حقوقی دارند باقی مانده که تقریبا حدود ۸۰ هزار واحد است و ما تا پایان سال ۹۹ به سمت تکمیل مسکن مهر می‌رویم.

 

نقد ما درباره مسکن مهر، آماده نبودن زیرساخت‌ها بود

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: به هیچ وجه، کسی به مسکن‌سازی نقد نداشت، نقد ما به نبود امکانات در برخی طرح‌های مسکن مهر بود؛ بنای ما تکمیل مسکن مهر بوده است. دولت و شهرداری طرح‌های مختلفی برای کاهش قیمت مسکن دارند. این هفته در مورد مسکن، حمایت از صنعتی سازی مسکن و همچنین استفاده بیشتر از بستر دولت الکترونیک تصمیات مهمی اتخاذ شد.

 

وی یادآورشد: بنابراین طرح‌های مختلفی در دستور کار است که بتوانیم فشار را کم کنیم و افرادی که درآمد پایین دارند فاصله صاحب‌خانه شدن آن‌ها را کم کنیم که با سیاست‌های پولی و ساخت مسکن تا قبل از ۱۴۰۰ نهادینه کنیم.


سرمایه گذاری یک و نیم میلیارد دلار در طرح گوره - جاسک

 

ربیعی در پاسخ به سوال ایرنا درباره آغاز عملیات اجرایی لوله گذاری هزار کیلومتری گوره - جاسک گفت: این پروژه هم وجه اقتصادی دارد و هم وجه ژئوپلتیکی و امنیتی و هم آثار اجتماعی دارد.

 

وی با بیان اینکه این خط لوله روزانه یک میلیون بشکه نفت را منتقل خواهد کرد، افزود: ما حتما نفت خود را در آینده نه چندان دور صادر خواهیم کرد. در این طرح ۵ ایستگاه تلمبه زنی عظیم به‌کار گرفته شده است. تاسیسات بارگیری و صادرات نفت در غرب جاسک احداث می‌شود و ظرفیت مخازن ذخیره کشور به ۱۰ میلیون بشکه می‌رسد.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری حجم سرمایه گذاری در این طرح نفتی را یک و نیم میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: فاز اول این طرح تا پایان امسال آغاز خواهد شد.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه این پروژه جاسک را به کانون توسعه تبدیل می‌کند، افزود: دو پالایشگاه جدید و چند پروژه پتروشیمی در منطقه جاسک اجرا می‌شود که این طرح‌ها به محرومیت زدایی و اشتغال در منطقه کمک خواهد کرد.

 

ربیعی یادآور شد: ۹۵ درصد از تجهیزات این پروژه را در داخل خواهیم ساخت یعنی درصد بسیار بالایی از این پروژه توسط شرکت‌های داخلی که با آن‌ها صحبت شده ساخته خواهد شد.

 

به گفته دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری، این طرح برای ما فرصتی ایجاد می‌کند که از پایانه‌های صادراتی متنوع به بازار‌ها دسترسی داشته باشیم. همچنین موقعیت ما این اجازه را می‌دهد که بتوانیم یک امکان منحصر به فرد داشته باشیم و امنیت اقتصادی خود را بیشتر تضمین کنیم.

 

وی اضافه کرد: این طرح باعث می‌شود که عملیات انتقال نفت به نفتکش‌ها از نظر سرعت و هزینه کمتری انجام شود و همین مزیتی برای خریداران است.

 

هلدینگ سیمانی تامین اجتماعی فردا عرضه می‌شود

 

ربیعی در پاسخ به سوالی درباره نامه یکی از اعضای هیات دولت به پژوهشگاه صنعت نفت برای عضویت کامبیز مهدی زاده داماد رییس جمهوری به عنوان عضو پژوهشگاه صنعت نفت و اینکه آیا این اتفاق خارج از سیستم بوده یا این که مراحل مربوط را طی کرده است، افزود: من اطلاعی ندارم، ولی به نظرم می‌آید ایشان قبل از ازدواج نیز با آنجا همکاری داشته است این مربوط به قبل است، ولی چیزی که شما می‌گویید، اطلاعی ندارم.

 

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره دارایی‌های دولت که قرار است واگذار شود، و نیز برنامه دولت برای راه اندازی بورس املاک گفت: چند اقدام مهم در این راستا صورت گرفته است. نخست اینکه شرایط پذیرش در بورس و کاهش زمان پذیرش به حداقل یک ماه رسید و این زمان از یک ماه فراتر نخواهد رفت.

 

ربیعی با بیان اینکه در گام دوم به سمت واگذاری صندلی‌های مدیریتی خواهیم رفت، اظهارداشت: در این راستا عرضه بلوکی پالایشگاه تبریز و همچنین عرضه بلوکی یک صندلی مدیریتی شرکت سرمایه گذاری امید وابسته به بانک سپه هرکدام به میزان یک صندلی مدیریتی را در آینده خواهیم داشت.

 

سخنگوی دولت ادامه داد: صحبتی که با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتم، عرضه اولیه هلدینگ سیمانی تامین اجتماعی در روز چهارشنبه یعنی فردا صورت خواهد گرفت.

 

بورس املاک از ماه جاری آغاز به کار می‌کند

 

وی گفت: روز یکشنبه هم نخستین جلسه تاسیس بورس املاک تشکیل شد و قرار است از همین ماه آغاز به کار کند و افراد می‌توانند بر اساس سرمایه‌های خود را حتی متری خریداری کنند و در بورس سرمایه گذاری کنند.

 

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری اضافه کرد: این اقدام به جمع آوری نقدینگی‌ها کمک می‌کند و باید همه کمک کنیم تا از آسیب‌های روانی که به بورس زده می‌شود اجتناب شود. بحث اقتصادی آن هم بر عهده دولت است تا بورس را شاداب نگه دارد.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولت برای اخذ مالیات از واحد‌های مسکونی خالی گفت: نسبت به واگذاری اطلاعات مورد نیاز به وزارت راه و شهرسازی اقدام کردیم و موانعی که وجود داشت، برطرف شد. اقدامات لازم برای راه اندازی سامانه مربوطه در وزارت راه و شهرسازی به اتمام رسیده و به اداره مالیات نیز متصل شده است و در آینده نزدیک اخذ مالیات را اجرایی خواهیم کرد.

 

ربیعی گفت: این طرح مشکلات و پیچیدگی‌هایی داشت که یکی از مشکلات آن مربوط به مقاومت‌های دستگاه‌ها درباره ارائه دادن اطلاعات بود که با کار کارشناسی در دولت، مشکلات تقریبا برطرف شد.

 

سخنگوی دولت عنوان کرد: با مدل ارتباطی که به‌وجود آمد، پیش‌بینی ما این است که از ماه آتی این سامانه عملیاتی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->