فتوای رهبر معظم انقلاب در مورد تعلق خمس به پول واریزی سفر حج و یا عمره چیست؟ وزیر میراث فرهنگی: آثار دفاع مقدس به عنوان اسناد زنده فرهنگی باید حفظ و به جهان معرفی شود هوش مصنوعی در خدمت شهدا حرکات زائران در حج رصد می‌شود چهارمین کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز برگزار می‌شود حضور جهانی در کنگره امام‌رضا(ع) و علوم روز، با ارسال بیش از ۶۰۰ مقاله از ۱۴ کشور خرمشهر و راهی که باید رفت پیشگیری از مرگ ارزش‌ها با رسانه دین‌مدار | گفت‌وگو با کارشناسان و استادان حوزه و دانشگاه به‌مناسبت سالروز تأسیس روزنامه شهرآرا مسجدی در میانه جنگ | خرمشهر از اینجا آزاد شد نقش ایمان در آزادی خرمشهر | شعاری از دل باور مردم برنامه‌های شبکه قرآن و معارف به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و روز دزفول (۳ و ۴ خرداد ۱۴۰۴) خرمشهر چگونه آزاد شد؟ تأکید تولیت آستان قدس رضوی بر تسهیل ازدواج و جوانی جمعیت راهپیمایی ضدصهیونیستی پس از نمازجمعه دوم خرداد ۱۴۰۴، در اردبیل، سیستان و بلوچستان و مازندران دوازدهمین اجلاسیه مجمع عالی بسیجیان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) در روز دحوالارض، فردا (جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴) نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی، تجلی جدیدی از عاشورا در عصر انتظار است + فیلم آداب و اعمال روز دحوالارض | بهترین اعمال در این روز چیست؟ همایش جهانی شیرخوارگان حسینی، پیوندی عمیق میان نسل نو و نهضت عاشورا + فیلم
سرخط خبرها

۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است

  • کد خبر: ۳۲۵۱۹۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است
مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان گفت: در حال حاضر ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است و تاکنون بیش از ۳ هزار ازدواج موفق در مساجد انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی بامی به تشریح آخرین دستاورد‌های این قرارگاه پرداخت و اعلام کرد: در مسیر تسهیل ازدواج جوانان و ترویج سبک زندگی اسلامی، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان موفق شده است در سال ۱۴۰۳، گام‌های مؤثری در توسعه شبکه ملی پایگاه‌های ازدواج آسان بردارد؛ الگویی سازمان‌یافته که اکنون در سطح کشور در حال گسترش است.

وی افزود: مدل فرهنگی و ساختاری قرارگاه ازدواج آسان که بر پایه چهار مؤلفه کلیدی یعنی همسان‌گزینی، آموزش و مشاوره، تحصیل‌گری و فرزندآوری تدوین شده است، موفق شده در سال ۱۴۰۳ تعداد پایگاه‌های خود را به ۸۷ واحد در مشهد و ۱۲ واحد در سایر شهرستان‌های خراسان رضوی افزایش دهد. همچنین، این مدل بومی شده طی همین سال، در قالب ۲۸ پایگاه کشوری به دیگر استان‌ها نیز صادر شده است.

بامی ضمن اشاره به استقبال گسترده فعالان اجتماعی سایر شهر‌ها از این مدل، افزود: تجربه موفق قرارگاه در مساجد کشور نشان از کارآمدی این رویکرد بومی در حل یکی از مهم‌ترین چالش‌های اجتماعیِ حال حاضر کشور یعنی تأخیر در ازدواج جوانان دارد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین دستاورد‌های سال ۱۴۰۳ می‌توان به برگزاری بیش از ۳۰ جشن عقد مسجدمحور و اجرای ویژه‌برنامه ازدواج ۱۱۰ زوج در شب میلاد حضرت زینب (س) در مساجد منتخب مشهد اشاره کرد. این مراسمات در راستای مفهوم «مسجد به‌عنوان پایگاه اجتماعی» برگزار شده و فضای معنوی و عفیفانه‌ای برای شروع زندگی مشترک زوج‌های جوان فراهم کرده است.

مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان تاکید کرد: آمار‌های اعلام‌شده حاکی از آن است که طی سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۵۰۰ ازدواج جدید از طریق رابطین همسان‌گزینی در مشهد و شهر‌های استان‌های خراسان صورت گرفته و مجموع پیوند‌های ازدواج در تمام دوره فعالیت این قرارگاه از مرز ۳۰۰۰ وصلت گذشته است.

وی بیان کرد: انتشار این آمار و روند تصاعدی اقبال جوانان به این الگو، نویدی روشن برای آینده‌ای با خانواده‌های مستحکم‌تر، سبک زندگی اسلامی-ایرانی و ارتقاء مؤلفه‌های سرمایه اجتماعی از طریق نقش‌آفرینی سازنده مساجد در زیست‌بوم فرهنگی کشور است.

بامی گفت: قرارگاه ازدواج آسان، با تبدیل مساجد به مراکز هدایت فرهنگی، آموزشی و مشورتی، گامی متفاوت در «مدیریت اجتماعی ازدواج» برداشته؛ اقدامی که به باور بسیاری از کارشناسان اجتماعی، می‌تواند به عنوان الگویی ملی و حتی منطقه‌ای در مدیریت تحولات جمعیتی ایفای نقش کند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->