به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام مجید باباخانی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اهتمام به آموزش و مطالعه نهجالبلاغه، اظهار کرد: نهجالبلاغه گنجینه ماندگاری سخنان امیرالمومنین (ع) است که مبانی اخلاقی، اعتقادی، نظام فکری در آن به صورت جدی جلوه دارد و مباحث تربیتی، حکومتداری و اجتماعی در آن لحاظ شده است و باید وارد زندگی مردم شود و از آن استفادههای تاریخی، سیاسی و اخلاقی داشته باشیم.
رئیس سازمان هیئت و تشکلهای دینی کشور بیان کرد: مرحوم سید رضی بر اساس بلاغت و انتخابهای بلاغی، نامه ها، حکمتها و خطبههای حضرت امیر (ع) را در این کتاب گردهم آورده است، اگر میخواهیم کار اساسی در ترویج و فرهنگسازی مطالب گهربار این کتاب داشته باشیم، لازم است که مساجد و هیئات مذهبی در بخش محتوای از مضامین این کتاب ارزشمند بهره ببرند.
وی تأکید کرد: ضرورت دارد شاعران، مداحان و نوحه سرایان از گنجینه نهجالبلاغه برای استفاده در محتواهای شعری خود استفاده کنند و امسال بیش از سالهای گذشته از مفاهیم عمیق این کتاب گهربار بهره ببرند.
حجت الاسلام باباخانی در ادامه ابراز کرد: نامههای حضرت امیر (ع) در دوران زمامداری خود، گنجینهای از مدیریت اسلامی است و مباحث مفصلی در مورد تربیت دینی را بیان و حکمرانی و مدیریت دینی را تشریح میکند و بسیاری از شارحان نهجالبلاغه نیز به آن پرداختهاند، بنابراین باید برای ترویج و فرهنگسازی مضامین این کتاب گهربار در میان اقشار مختلف و ظرفیتهای متنوع بهره برداری کرد.
رئیس سازمان هیئت و تشکلهای دینی کشور با اشاره به برنامههای این سازمان در این زمینه، گفت: تهیه و تولید بستههای محتوایی از جمله اقدامات سازمان هیئت و تشکلهای دینی برای توجه به نهجالبلاغه است و مرکز نوحه این سازمان هم با بهره گیری از منابع اصیل تلاش دارد که رویشهای جدیدی را در این زمینه ایجاد کند، از طرفی درصدد هستیم که یک رویکرد تخصصی در قالب فراخوانها و جشنوارهها نیز طراحی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: باید نهجالبلاغه را دریابیم چراکه عمل به آیات قرآن کریم و راهنمایی گرفتن از سخنان گهربار امام علی (ع) ما را در راه درست قرار میدهد، بنابراین در کنار پایگاههای قرآنی، بحث نهجالبلاغه را هم باید مورد توجه قرار دهیم و پایگاه نهجالبلاغه خوانی در مساجد راه اندازی کنیم.
منبع: شبستان