۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر
سرخط خبرها

خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند

  • کد خبر: ۳۲۶۵۷۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند
دندانپزشک گفت: دندان‌ها نقش کلیدی در سلامت دهان و دندان‌های دائمی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سمانه رستگاری دندانپزشک گفت: دندان‌های شیری، برخلاف تصور رایج، از اهمیت بالایی برخوردارند. این دندان‌ها در تماس با جوانه دندان‌های دائمی هستند و عفونت یا از دست رفتن آنها می‌تواند به آسیب به دندان دائمی منجر شود. همچنین، زود افتادن دندان‌های شیری باعث بر هم خوردن نظم دندان‌ها در آینده خواهد شد.

وی ادامه داد: عواملی مانند مصرف قطره آهن، شکلات و عدم رعایت بهداشت دهان می‌توانند باعث تغییر رنگ و پوسیدگی دندان‌های شیری شوند. مراجعه منظم به دندانپزشک، استفاده از مسواک مناسب برای کودکان، و آموزش روش صحیح مسواک زدن به آنها، از جمله راهکار‌های مؤثر در پیشگیری از مشکلات دندانی در کودکان است.

به گفته رستگاری؛ کنترل درد و درمان دندان‌ها در کودکان به‌دلیل حساسیت و دشواری در همکاری با دندانپزشک، همیشه چالش‌برانگیزتر از بزرگسالان است. به همین دلیل، توصیه می‌شود که از زمان رویش اولین دندان‌های شیری، کودکان تحت نظر دندانپزشک قرار بگیرند. رعایت بهداشت دهان از همان ابتدای رشد دندان‌ها، از اهمیت بالایی برخوردار است و تأخیر در درمان‌های دندانپزشکی ممکن است شرایط را پیچیده‌تر و سخت‌تر کند.

وی افزود: در کنار مسائل درمانی، رژیم غذایی کودکان نیز باید کنترل‌شده و هوشمندانه باشد. مصرف زیاد مواد شیرین، صافی‌ها، شکلات‌های چسبنده و تنقلات قندی، احتمال بروز پوسیدگی را افزایش می‌دهد. یکی از مهم‌ترین عوامل پوسیدگی زودرس، عادت برخی کودکان زیر دو سال به خوابیدن با بطری شیر در دهان است و ماندن شیر شبانه در دهان باعث پوسیدگی شدید دندان‌های جلویی بالا می‌شود که اغلب منجر به از دست رفتن زودهنگام این دندان‌ها می‌شود.

رستگاری ادامه داد: این اتفاق، علاوه‌بر ایجاد ناراحتی و درد برای کودک، ظاهر نازیبایی نیز به همراه دارد و جایگزینی دندان‌های از دست‌رفته در این سنین پایین بسیار دشوار است، بنابراین، والدین باید با مشورت دندانپزشک، رعایت بهداشت دهان و رژیم غذایی مناسب را جدی بگیرند.

آیا مراجعه به دندانپزشک در دوران بارداری مجاز است؟

وی تاکید کرد: یکی از سوالات پرتکرار درباره بهداشت دهان و دندان، مربوط به مراجعه زنان باردار به دندانپزشک است. پاسخ به این سوال مثبت است، اما با شرایط مشخص و توصیه می‌شود که خانم‌ها پیش از اقدام به بارداری، معاینه کامل دهان و دندان، عکس‌برداری (رادیوگرافی) و درمان پوسیدگی‌ها و مشکلات موجود را انجام دهند. این اقدام پیشگیرانه می‌تواند مانع بروز درد یا عفونت در دوران حساس بارداری شود.

به گفته رستگاری؛ با این حال، اگر در طول دوران بارداری مشکلی برای دندان پیش آمد، مراجعه به دندانپزشک نباید به تعویق بیفتد. درد‌های شدید یا عفونت‌های دهانی نه‌تنها برای مادر غیرقابل تحمل‌اند، بلکه ممکن است سلامت جنین را نیز تحت تأثیر قرار دهند. با اجازه پزشک معالج و هماهنگی با دندانپزشک، اقدامات درمانی قابل انجام هستند.

دندانپزشک افزود: سه‌ماهه دوم بارداری، بهترین زمان برای انجام درمان‌های دندانپزشکی است، مگر اینکه مشکل اورژانسی پیش آمده باشد و در صورت نیاز به تصویربرداری از دندان، استفاده از پیش‌بند و گردنبند سربی برای محافظت در برابر اشعه ایکس الزامی است و در مجموع، برای اطمینان از سلامت دهان و دندان در دوران بارداری، بهتر است که همه اقدامات درمانی پیش از بارداری انجام شوند تا تنها در صورت اضطرار، نیاز به درمان در این دوران باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->