پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند| مسیر کمک مالی و سرمایه گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله‌ای با کاربرد نظامی در بندر رجایی وجود نداشته است + فیلم پیام‌های جداگانه پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان، درپی وقوع حادثه در بندرعباس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی مسیر هدایت سرمایه‌ها را تغییر داده است ابلاغ قانون اصلاح قانون مجازات اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از سوی قالیباف به پزشکیان پیام تسلیت رئیس‌جمهور روسیه به رهبر معظم انقلاب درپی حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس آیت الله علم الهدی: قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره گشایی از ترافیک، پارکینگ و اسکان زائران، سه دستاورد خط ۳ متروی مشهد + فیلم رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم ابراز هم‌دردی مقامات کشور‌های منطقه با مردم و دولت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالاری: تاکنون درخشش قابل‌قبولی را از تیم مذاکره‌کننده ایرانی شاهد بوده‌ایم نمایندگان حماس قاهره را ترک کردند
سرخط خبرها

رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند

  • کد خبر: ۳۲۷۰۷۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند
رسانه آمریکایی به نقل ‎از منابع مطلع نوشت، تیم امنیت ملی ترامپ بر سر راهکار‌های مناسب و کارآمد رسیدگی به مسئله هسته‌ای ایران دچار شکاف و اختلاف است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم امنیت ملی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بر سر بهترین راه رسیدگی به مسئله هسته‌ای ایران دچار اختلاف است.

پایگاه خبری آکسیوس با این مقدمه در گزارشی نوشت: موضوع صرفا بحث‌های نظری نیست. ترامپ در عین فرستادن مذاکره‌کنندگان خود به خاورمیانه برای توافق با ایران، بمب‌افکن‌های بی-۲ و ناو‌های هواپیمابر را نیز به عنوان نقشه جایگزین به منطقه ارسال کرده است.

در حالی که طی روز‌های پیش از آغاز مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا رئیس‌جمهور آمریکا اظهارات جنگ‌طلبانه‌ای را علیه ایران مطرح کرده و تهدید کرده بود در صورت خودداری ایران از مذاکره و توافق با واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای آن، اقدام نظامی علیه ایران انجام خواهد گرفت، ایران تاکید کرد که شکست‌های آمریکا در جنگ‌های پرهزینه منطقه نشان داده است اقدام نظامی دیگر یک گزینه و راهکاری برای رسیدگی به مسائل منطقه نیست.

دیدگاه جبهه اول

آکسیوس روز چهارشنبه نوشت: مقام‌های دولت ترامپ بر سر این که کدام روش موفقیت‌آمیزتر است، دچار اختلاف هستند. یک مقام آمریکایی که در جریان بحث‌های داخلی دولت است، گفت: «سیاست (دولت) در قبال ایران عمدتا به این دلیل که هنوز به دلیل این که در دست بررسی است، مشخص نیست. این موضوع به دلیل حساسیت سیاسی آن، پیچیده و چالش‌برانگیز است.

ترامپ دوشنبه گذشته، مشاوران ارشد خود و مقام‌های هر دو دوسته این شکاف سیاسی را در «اتاق وضعیت» برای دیداری درباره ایران گردهم آورد.

در ادامه این مطلب آمده است: یک جبهه که به طور غیررسمی از سوی «جی. دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا هدایت می‌شود، عقیده دارد که راهکاری سیاسی هم مورد ترجیح و هم محتمل است و آمریکا باید برای تحقق آن امتیازاتی بدهد. یک مقام رسمی آمریکا گفت که ونس در مباحثات سیاسی پیرامون ایران نقش پررنگی دارد.

این جبهه همچنین شامل «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور غرب آسیاست که مذاکره‌کننده آمریکا در دور اول مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن در عمان بود. «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا نیز در این جبهه قرار دارد که «تاکر کارلسون» چهره شناخته‌شده رسانه‌ای و نزدیک به ترامپ است.

نگرانی این گروه این است که اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران نظامیان آمریکایی در منطقه را در صورت پاسخ متقابل ایران در معرض خطر قرار دهد. آنها همچنین استدلال می‌کنند که یک درگیری جدید در منطقه موجب افزایش شدید قمیت نفت در برهه‌ای حساس برای اقتصاد آمریکا خواهد شد.

تندرو‌ها در جبهه دوم

در ادامه این مطلب آمده است: مقام‌های آمریکایی می‌گویند جبهه دیگر متشکل از «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا به شدت نسبت به ایران شکاک هستند و درباره ایران موضوع که یک شانس یک توافق باعث عقب‌گرد برنامه هسته‌ای ایران شود، تردید دارند. سناتور‌های نزدیک به ترامپ مانند «لیندسی گراهام» و «تام کاتن» نیز این دیدگاه را دارند.

این جبهه بر این باور است که ایران ضعیف‌تر از همیشه است و بنابراین، آمریکا باید از مصالحه خودداری کرده و در عوض، روی برچیده شدن برنامه هسته‌ای ایران پافشاری کند. گزینه دیگر از نظر آنها، اقدام نظامی مستقیم علیه ایران یا حمایت از حمله رژیم صهیونیستی است.

اولین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا شنبه گذشته به‌طور غیرمستقیم در مسقط با حضور نمایندگانی از ایران و آمریکا و همچنین وزیر امورخارجه عمان به‌عنوان میانجی این گفت‌و‌گو‌ها برگزار شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از پایان این دور از گفت‌و‌گو‌ها در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم، سازنده و امیدوارکننده بود. گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر ۲ طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

ترامپ نیز در این باره گفته با گروهی از مشاوران و افراد خود درباره ایران دیدار کرده است و خیلی سریع در این‌باره تصمیم‌گیری می‌کند.

او همچنین اظهار کرد که مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود.

دور دوم مذاکرات طرفین قرار است شنبه آتی (۳۰ فروردین) در عمان برگزار شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->