خسارت سیل به یکی از ترمینال‌های ضبط پسته در بخش انابد شهرستان بردسکن + فیلم پرواز‌ها از ساعت ۲۱ امشب لغو می‌شود (۱۵ مهر ۱۴۰۳) خبر خوش وزیر کار به بازنشستگان: اعتبار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تأمین شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳)+ فیلم برگزاری کنفرانس بین‌المللی حقوق کودک در مشهد پلاک سوم خودرو چیست؟ مشاهده گونه کمیاب روباه شنی در پناهگاه حیات‌وحش فردوس کمک ۴۰ میلیاردی ایرانی‌ها به جنگ‌زدگان لبنان، غزه و یمن تأثیر قطعی معدل در کنکور لغو نمی‌شود وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان مرکز ثقل نظام تعلیم و تربیت است شهر دوستدار سالمند فرصتی مناسب برای ارتقای سلامت این قشر از جامعه حفظ جوانی و زیبایی با مصرف تخم کتان جانباز دفاع مقدس در مشهد زندگی‌بخش ۴ بیمار نیازمند به عضو شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۲ نفر در حادثه واژگونی و حریق خودرو در کمربند سبز مشهد + عکس (۱۵ مهر ۱۴۰۳) پنج مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه فرهنگیان چیست؟ طرح تدریس زبان‌های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه‌ها در مجلس اعلام وصول شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۳) | روند کاهشی دما تا فردا صبح ادامه دارد بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان منتظر واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق خود هستند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های راهیان نور معرفی مهم‌ترین بیماری‌هایی که از حیوانات به انسان‌ها منتقل می‌شوند + راه‌های پیشگیری مصرف مشروبات الکلی در همدان ۹ نفر را به کام مرگ کشاند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) دستگیری تامین‌کننده مشروبات الکلی مرگبار شمال کشور (۱۵ مهر ۱۴۰۳) واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری (۱۵ مهر ۱۴۰۳) مهلت دادستانی تهران برای ترخیص خودروهای وارداتی ورود نخستین خودروهای برقی به ناوگان پلیس راه کشور + فیلم
سرخط خبرها

درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید

  • کد خبر: ۳۲۷۱۷
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید
متخصص بیماری های عفونی گفت: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا بلندنظر، افزود: افرادی که به صورت سرپایی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و مشکوک به کرونا هستند و یا تست کرونا آن‌ها مثبت می‌شود، بر اساس تشخیص پزشک و با تجویز دارو به خانه ارجاع داده می‌شوند و عموماً باید خود را به‌مدت دو هفته قرنطینه کنند تا حالشان کاملاً خوب شود.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: این موارد شامل افرادی می‌شود که علائم خفیفی دارند و حال عمومی آن‌ها نسبتاً خوب است. اگر بیمار با تب بالا و اسهال و استفراغ شدید روبرو نبود، همچنین تنگی تنفس و نیاز به اکسیژن نداشت به آن‌ها گفته می‌شود تا در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.

وی در مورد مراقبت‌هایی که افراد قرنطینه باید در خانه انجام دهند، اظهار کرد: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود، توجه شود که تهویه اتاق امری ضروری است، همچنین افرادی که برای مراقبت از بیمار وارد اتاق می‌شوند حتماً باید با ماسک وارد شوند و دستکش بپوشند.

بلندنظر در ادامه بیان کرد: در این مدت، افراد خانواده فقط در مواقع ضروری با او در ارتباط باشند و غیر از مواقع ضروری به هیچ عنوان وارد اتاق نشوند.

وی با اشاره به توصیه‌هایی که خود افراد بیمار باید رعایت کنند، گفت: افراد بیمار هنگام استفاده از سرویس بهداشتی نکات بهداشتی را رعایت و با دقت به شستشوی کامل دست‌ها بپردازند، همچنین می‌بایست بلافاصله بعد از خارج شدن فرد بیمار دستگیره‌ها و شیرها کاملاً ضدعفونی شوند.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: بیماران در این دو هفته باید از تغذیه مناسب برخوردار باشند و به مصرف مایعات فراوان مانند چای و شیر بپردازند و از خوردن میوه‌ها غافل نشوند، خوردن عسل هم برای این بیماران توصیه می‌شود.

وی افزود: اگر بیماران با علائمی مانند تنگی نفس، تب بالا، اسهال و استفراغ شدید و هوشیاری پایین روبرو شدند، حتماً به پزشک مراجعه کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->