به گزارش شهرآرانیوز، متخصصان همواره به نخوردن شام یا غذای دیرهنگام توصیه میکنند، چرا که معتقدند برای خواب و سلامت کلی بدن خوب نیست.
دیر غذا خوردن ناگهان کالری را افزایش نمیدهد. بدن شما فقط به این دلیل که ساعت ۱۱ شب است به حالت ذخیره چربی نمیرود. آنچه واقعا مهم است، اینکه چه خوراکی و چقدر میخورید. بهاحتمال زیاد در این ساعت از شبانهروز میانوعدههای شیرین، نمکی یا چرب میخوریم که سالمترین انتخابها نیست. اینجاست که معمولا مشکل ایجاد میشود.
سیستم گوارش در شب کار خود را متوقف نمیکند، اما کند میشود، دقیقا مثل دنده معکوس کشیدن و از دنده ۵ به ۲ رفتن است؛ بنابراین اگر درست قبل از خواب یک وعده غذایی بزرگ میخورید، بدن شما باید ۲ کار را همزمان انجام دهد: هضم غذا و تلاش برای آماده شدن برای خواب. به همین دلیل تغذیه دیرهنگام میتواند خواب را مختل کند و در درازمدت بر متابولیسم شما تأثیر بگذارد.
غذا خوردن در اواخر شب اغلب بیشتر بهدلیل احساس کسالت، استرس یا عادت است تا گرسنگی واقعی. شما در حال تماشای یک نمایش یا اسکرول صفحه نمایشگر تلفن هوشمند خود هستید و قبل از اینکه متوجه شوید، یک کیسه کامل پاپ کورن را تمام کردهاید. این غذا خوردن بیفکر کالری اضافی را اضافهتر میکند. اگر واقعا گرسنه هستید، به جای اینکه به سراغ میان وعدهها بروید، غذایی سبک و مغذی انتخاب کنید.
افزایش وزن زمانی اتفاق میافتد که شما بهطور مداوم بیش از آنچه بدنتان نیاز دارد غذا بخورید، مهم نیست چه ساعتی است، اما اگر یک عادت معمولی پر از میان وعدههای فرآوری شده باشد، خوردن میانوعده آخر شب میتواند به افزایش وزن کمک کند. خوردن بیش از حد غذاهای ناسالم در شب میتواند هضم و استراحت را برای بدن دشوارتر کند.
منبع: سلامت نیوز