افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی از ابتدای سال ۱۴۰۴ بورس کماکان در سراشیبی | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد + جزئیات و نحوه دریافت سکه قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قابل توجه قیمت طلا ماینرها، یک‌پنجم برق کشور را مصرف می‌کنند! کارت سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه ابطال می‌شود کاهش زمان ثبت شرکت‌ها به کمتر از دوساعت | فعالیت شرکت‌های صوری و کاغذی غیرممکن می‌شود مشهد، قطب آموزش قانون به فعالان اقتصادی | دومین همایش منطقه‌ای «ثبت، پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار شد برق خورشیدی، نور امید در تاریکی ناترازی | گفت‌و‌گو با مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره راه‌حل‌های ناترازی انرژی الزامات جذب سرمایه در نمایشگاه مشهد اینوکس–فاینکس تأمین برق صنایع با هزینه گزاف از طریق دیزل‌ژنراتور‌ها | بار اضافه روی دوش صنعت زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های چهارم تا نهم مشخص شد ۶۰ لیتر بنزین سهمیه خرداد امشب شارژ می‌شود (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری
سرخط خبرها

پژو ۲۰۷ صندوقدار، اصرار ایران‌خودرو برای نوآوری!

  • کد خبر: ۳۲۸۶۰
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
پژو ۲۰۷ صندوقدار، اصرار ایران‌خودرو برای نوآوری!
پژو ۲۰۷ صندوقدار همان موتور معروف TU۵ را دارد. موتوری نسبتاً خوب که با صدای کم، مصرف سوخت مناسب، و استاندارد آلایندگی بالا، شاید بتواند بزرگترین نقطه قوت این خودرو باشد.
گزارش آگهی
پژو ۲۰۶ از معدود خودرو‌های خارجی بود که با استقبال بی نظیری در طول سال‌ها روبه‌رو شد و همین امر ایران‌خودرو را ترغیب کرد که خط تولید این خودرو را راه‌اندازی کند. پژو ۲۰۶ از همان تیپ یک تا تیپ ۶ اتومات، بازار را در اختیار خودش گرفت. خوب کار می‌کرد و همانند پول نقد در بازار بود. استقبال از پژو ۲۰۶، ایران‌خودرو را به فکر تولید سدان این خودرو انداخت. فکری که علی‌رغم انتقادات زیاد به این خودرو، با استقبال نسبتاًخوبی هم مواجه شد. بعد از شکست فروش پژو ۲۰۶ نسل ۶ که به دلیل معایب بسیار مورد توجه قرار نگرفت، ایران‌خودرو در اقدامی جالب فیس‌لیفت این خودرو را با نام پژو ۲۰۷ وارد بازار کرد. ۲۰۷ هم نسبتاً خوب فروخت، اما مشکل از جایی آغاز شد که ایران‌خودرو باز هم سدان این خودرو را معرفی کرد. پژو ۲۰۷ صندوقدار از بسیاری جهات اصلاً تولید خوبی نبود.
 

مشکلات ریز و درشت پژو ۲۰۷ صندوقدار

 
اولین چیزی که در یک خودرو به چشم می‌آید، طراحی آن است. موردی که مهندسان و طراحان ایران‌خودرو خیلی به آن توجهی نمی‌کنند. در بازار امروز که در دست خودرو‌های رنگارنگ چینی است و با طراحی‌های خاص‌شان خودنمایی می‌کنند، این کم‌کاری ایران‌خودرو واقعاً قابل توجه است!

طراحان پژو ۲۰۷ صندوقدار هیچ زحمتی به خودشان نداده‌اند. انگار که روی کاغذ یک صندوق به انتهای ۲۰۷ هاچ بک چسبانده‌اند و فرستاده‌اندروی خط تولید! در قسمت جلو و عقب و حتی در فرم چراغ‌های این خودرو هم کوچکترین تفاوت و تغییر طراحی نسبت به ۲۰۷ هاچ بک دیده نمی‌شود. نکته جالب توجه در قسمت جانبی است که فرم و جای ستون پژو ۲۰۷ هاچ بک هیچ تغییری نکرده و فقط در ادامه نگاه‌مان به جای چراغ عقب، یک صندوق عقب می‌بینیم! ایران‌خودرو در ادامه کم‌کاری و صرفه‌جویی‌هایش از متریال نامرغوبی برای داخل کابین استفاده کرده است.
 
مونتاژ ضعیف هم که امضای این کمپانی است و گویا نمی‌شود بیش از این از آن‌ها انتظار داشت. در قسمت فنی همان مشکل پژو ۲۰۶ تیپ ۶ گریبان ۲۰۷ صندوقدار را گرفته است. این خودرو مجهز به یک گیربکس ۴ سرعته به نام AL۴ است که قبلاً در پژو ۲۰۶ تیپ ۶ و رنو ساندرو هم استفاده شده بود. این گیربکس اتومات، پیش از این در بسیاری از خودرو‌های فرانسوی که عملکرد اقتصادی داشته‌اند، استفاده می‌شد. اما این روز‌ها با وجود گیربکس‌های مدرن، این مدل قدیمی جوابگوی خودرو‌ها نیست. در پژو ۲۰۷ صندوقدار که مجهز به تیپ ترونیک است، این گیربکس بسیار کند عمل کرده و به مرور زمان مشکلات مختلف در تعویض دنده پیش می‌آید.
 

بررسی بازار خودروها در www.divar.ir و دیگر سایت‌های خرید و فروش خودرو نشان می‌دهد که این نقطه ضعف‌های پژو ۲۰۷ صندوقدار باعث شده که در برابر رقبایی مانند برلیانس H۳۳۰، بسترن B۳۰ یا رنو تندر اتومات، از اقبال خوبی برخوردار نبوده و بازار فروش خوبی را نداشته باشد.

 

پژو ۲۰۷ صندوقدار چه نکته مثبتی دارد؟

 
پژو ۲۰۷ صندوقدار همان موتور معروف TU۵ را دارد. موتوری نسبتاً خوب که با صدای کم، مصرف سوخت مناسب، و استاندارد آلایندگی بالا، شاید بتواند بزرگترین نقطه قوت این خودرو باشد. ورود خودرو‌های چینی با آپشن‌های زیاد، خودروسازان وطنی را به این فکر انداخت که اگر بخواهند در بازار رقابت باقی بمانند، باید کمی در استفاده از آپشن‌ها دست و دل بازی کنند. ایران‌خودرو برای پژو ۲۰۷ صندوقدار فرمان برقی با کلید‌های کنترل بر روی آن، مه‌شکن، دی‌لایت، دوربین دید عقب، سنسور دنده عقب، کروز کنترل و بسیاری امکانات متنوع دیگر را برای ترغیب مشتریان در نظر گرفته است.
 
سیستم ترمز قوی پژو ۲۰۷ صندوقدار هم از جمله نکات خوب این خودروست. سیستم ترمز ABS در کنار سیستم ترمز اضطراری خودکار و سیستم توزیع نیروی ترمز الکترونیکی مواردی است که در دیگر خودرو‌های داخلی در این کلاس دیده نمی‌شود. دریافت ۵ ستاره ایمنی از موسسه ANCAP استرالیا نشان دهنده ایمنی خوب این خودرو است. مطلبی که در بسیاری خودرو‌های ایرانی متأسفانه لحاظ نمی‌شود. قیمت اعلام شده ایران‌خودرو برای 207 صندوقدار نسبتا بالاست. و با توجه به نقاط ضعف این خودرو و زیاد بودن تعداد خودروهای آپشن‌دار در این کلاس، شاید نتوان بازار خیلی خوبی را برای آن پیش‌بینی کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->