حمله مسلحانه به پایگاه روسی حمیمیم در سوریه| چند نیروی روس کشته شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع راهی ارمنستان شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: پول زیادی از خاورمیانه جمع کردم معاون سیاسی وزیر کشور از احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و خبرگان خبرداد عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه بندر عباس تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود ابراز امیدواری مسکو برای تصویب سریع‌تر توافق راهبردی با ایران عراقچی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب: از نظر ایران موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست + فیلم کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست | آمریکایی ها در مذاکرات دست از یاوه گویی بردارند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است
سرخط خبرها

پیشنهاد نماینده مجلس برای حمایت از خانه‌داری زنان ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۹۱۱
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
پیشنهاد نماینده مجلس برای حمایت از خانه‌داری زنان ایرانی
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه ازدواج و خانواده تاکید کرد: سیاست‌های حمایتی ما باید به سوی حمایت از شغل خانه‌داری، نقش همسرداری و مادری حرکت کند و این امر را به عنوان مهم‌ترین دغدغه یک بانوی ایرانی لحاظ کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد راستینه هسشجانی درباره معضل کنونی ازدواج و کاهش آمار موالید در کشور، گفت: موضوع خانواده یکی از مهم‌ترین ضروریات امروز جامعه ماست. متاسفانه امروزه فرهنگ تجرد به دلایل مختلف در این جامعه در حال گسترش است بخشی از دلایل آن می‌تواند موضوع اقتصادی بخشی دیگر دلایل فرهنگی وارداتی غربی به درون کشور و نهادینه شدن آن در سیستم‌های تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و اجرایی کشور ما باشد.

وی ادامه داد: وقتی می‌خواهیم به مساله‌ی کاهش آمار ازدواج و کاهش آمار موالید بپردازیم باید همه جوانب فرهنگی و اقتصادی آن را در کنار هم لحاظ کنیم. بخشی از دلایل کاهش ازدواج در کشور ما به نظام آموزشی و حوزه فرهنگی کشور باز می‌گردد. با انقلاب بزرگ اسلامی در سال ۵۷ یک تحول درونی اجتماعی بزرگ ایجاد شد، ولی متاسفانه نتوانستیم در نظام سازی همتای مولفه‌های این انقلاب بزرگ حرکت کنیم. امروز اگر بخواهیم یک دستگاه متولی امر خانواده نام ببریم امکان‌اش نیست. سیاست‌گذاری در حوزه خانواده به صورت جزیره‌ای و بدون یک برنامه جامع در حال حرکت است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سیاست‌گذاری در حوزه جمعیت نیز همین گونه است یعنی ما یک برنامه و سیاست‌گذاری جامع در حوزه جمعیت نداریم، لذا مباحث فرهنگی، فرهنگ تجرد، سبک زندگی غربی، حرکت به سوی برآورده کردن نیاز‌های خانواده از طریق به غیر از روابط مکتبی و مذهبی و متاسفانه نظام آموزشی و همچنین ساختار حمایتی همه دست به دست هم دادند تا بحث ازدواج به سرعت دچار یک رکود جدی شود.

راستینه با اشاره به مسائل اقتصادی مرتبط به کاهش آمار ازدواج عنوان کرد: از سوی دیگر مباحث اقتصادی نیز در این حوزه امری جدی است امروز موضوع تامین مسکن برای یک جوان که قصد تشکیل خانواده دارد با یک تورم بسیار بالا و امری جدی روبه‌رو است. از سوی دیگر مبحث اشتغال امری حائز اهمیت است، چرا که امروزه جوان ما بعضا تا ۳۵ یا ۴۰ سالگی به یک شغل پایه‌داری دسترسی ندارد و در واقع شاهد یک امنیت شغلی نیستیم. سیاست‌گذاری‌ها در حوزه اشتغال، حرکت به سوی اشتغال‌های ناپایدار و همچنین حرکت به سوی برنامه‌های شرکتی و قراردادی اساسا امنیت شغلی را از بین برده است. همچنین ثبات عدم اقتصادی جرأت ریسک پذیری را در حوزه اقتصادی از جوانان ما گرفته است، لذا آینده مبهم و نبود یک آینده مشخص برای زندگی جوان ما را برای تشکیل خانواده دچار استیصال کرده است.

وی همچنین اضافه کرد: نظام جامع حمایتی از خانواده و نظام جامع حمایتی از حوزه جمعیت را تعریف نکرده‌ایم همسرداری، خانه‌داری و مادری برای بانوان ما به عنوان یک کرامت کمتر مورد توجه بوده است، سیاست‌های حمایتی ما باید به سوی حمایت شغل خانه‌داری و نقش همسرداری و مادری حرکت کند و این امر را به عنوان مهم‌ترین دغدغه یک بانوی ایرانی لحاظ کنیم. این موضوع نیازمند یک مجموعه سیاست‌های صحیح و حمایتی در تکریم بخشی بانوان در حوزه خانواده است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->