استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد
سرخط خبرها

تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا

  • کد خبر: ۳۲۹۱۶۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا
متخصص طب سنتی گفت: خواب زودهنگام، تغذیه گرم و طبیعی و پرهیز از استرس از مهم‌ترین اصول طب سنتی برای تقویت باروری و حفظ سلامت زنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، ملیحه تبرایی گفت: در شرایط آلودگی هوا، مصرف مواد غذایی خاصی می‌تواند به بدن کمک کند تا سموم جذب‌شده را دفع کند. در این بین یکی از ترکیبات مفید، مصرف مخلوطی از شیر گرم، پودر گردو و روغن حیوانی است. این ترکیب با خواص تغذیه‌ای خود به تقویت بدن در برابر تأثیرات مضر آلودگی کمک می‌کند. البته افراد باید به حساسیت‌های خود نسبت به شیر یا سایر مواد غذایی توجه داشته باشند و در صورت نیاز از جایگزین‌های مناسب استفاده کنند.

نقش خواب در باروری

به گفته تبرایی: طب سنتی بر اهمیت خواب زودهنگام تأکید ویژه‌ای دارد. خوابیدن در ساعات ابتدایی شب باعث تنظیم هورمون‌ها، کاهش خشکی بدن و بهبود کیفیت تخمک‌ها می‌شود. در مقابل، خواب دیر هنگام می‌تواند منجر به خشکی، افزایش سودا و یائسگی زودرس شود. همچنین خواب صبحگاهی تجمع بلغم در بدن را افزایش داده و می‌تواند به افزایش وزن و کاهش سلامت کلی منجر شود.

تغذیه مناسب برای افزایش باروری

وی افزود: در تغذیه باروری، اصلاح عادت‌های غذایی نقش مهمی دارد. کاهش مصرف غذا‌های نیمه‌آماده، فست‌فودها، مواد افزودنی و ترشیجات از جمله مواردی است که باید رعایت شود. همچنین، مواد غذایی زیر برای تقویت باروری توصیه می‌شوند که برای وعده صبحانه از مربای هویج، مربای زنجبیل، مربای زردک، تخم‌مرغ، شیره انگور و بادام استفاده شود و برای وعده ناهار از نخود آب، آبگوشت، پلو‌های سنتی مانند زردک‌پلو و گندم پخته با شیر نیز استفاده شود.

تبرایی درباره میان وعده و شام گفت: برای شام از تاس‌کباب، شیر برنج با زعفران، کوکوی نخود، آش جو و خوراک کدوحلوایی و برای میان وعده از شیر بادام، شیر دارچین، شیر عسل، انجیر، خربزه، انار، گلابی و انگور نیز مصرف شود.

ادویه‌های مؤثر در باروری

به گفته وی؛ ادویه‌هایی مانند زعفران، دارچین، گل سرخ، زنجبیل، میخک و پودر سیر به دلیل خواص تقویت‌کننده خود در طب سنتی توصیه می‌شوند که این مواد به بهبود گردش خون و تنظیم عملکرد تخمدان و رحم کمک می‌کنند.

نقش روحیه و فعالیت جسمی

تبرایی گفت: ابن‌سینا تأکید دارد که روحیه شاد و فعالیت جسمی منظم می‌تواند به‌طور مستقیم بر باروری تأثیر بگذارد. حالت روانی مطلوب با افزایش خون‌رسانی به تخمدان‌ها و رحم، احتمال باروری را افزایش می‌دهد و طب سنتی با ارائه راهکار‌های ساده، اما کاربردی، مانند اصلاح سبک زندگی و تغذیه، می‌تواند تأثیرات مثبت قابل توجهی بر باروری و سلامت کلی بدن داشته باشد. برای استفاده از این توصیه‌ها، مراجعه به متخصص طب سنتی و بررسی شرایط بدنی فرد ضروری است.

به گفته این کارشناس، بسیاری از غذا‌هایی که در طب سنتی توصیه می‌شود، نه‌تنها برای افرادی که به دنبال تقویت باروری هستند، بلکه برای تمام اعضای خانواده مفید است. یکی از این غذا‌ها نخود آب است که با ترکیبات ساده‌ای، چون نخود، برنج و گوشت تهیه می‌شود و با اضافه کردن ادویه‌هایی همچون زعفران، زیره، دارچین و زردچوبه می‌توان طعم آن را بهبود بخشید. این غذا برای کودکان در حال رشد، زنان با مشکلات قاعدگی، افرادی با مشکلات مفاصل بسیار مفید است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->