پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از فردا با احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد عملیات نجات مرغ‌ها از چنگال مرغ دزدها! کمبود اسیدفولیک در بدن مادر باردار، موجب آسیب جدی به سیستم عصبی جنین می‌شود صدور حکم قصاص نفس برای مردی که راننده‌اش را با تصور رابطه با همسرش کشت کدام بازنشستگان مشمول متناسب‌سازی حقوق ۷۰ درصدی می‌شوند؟ معلمان نمونه مدارس غیردولتی کشور انتخاب شدند + اسامی (اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیح سخنگوی وزارت آموزش‌ و‌ پرورش درباره حواشی آزمون کیفیت‌بخشی | با معلم‌بلاگرها، سخت برخورد خواهد شد کاهش عمق آب دریاچه «بزنگان» خراسان‌رضوی به ۷۰ سانتی‌متر انتقاد رئیس سازمان مدارس غیردولتی از رفتارهای سلیقه‌ای برای تعیین شهریه امامقلی خان، فاتح هرمز | درباره نقش یکی از سرداران بزرگ ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس تلاش سازمان سنجش برای برگزاری موفق کنکور در هرمزگان | بیش از ۷ هزار متقاضی در بندرعباس داریم سی تی اسکن می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد چند نکته مهم درباره امتحانات نهایی ۱۴۰۴ | چطور درس بخوانیم که نمره خوبی بگیریم؟ اقدام جدید سازمان نظام روانشناسی برای پیشگیری از خودکشی در ایران پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۲ استان طی امروز و فردا (۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تغذیه سالم و روحیه مثبت | شاه‌کلید پیشگیری از آلزایمر تغییر رنگ ناخن‌ها نشانه چیست؟ هشدار درباره دارو‌هایی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند استرداد کلاهبردار ۸۶۰ هزار دلاری به کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعالیت مدارس و دانشگاه‌های کدام شهر‌های خوزستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ هوش مصنوعی و ابتلا به آلزایمر! دستگیری قاتل ۲ ساعت بعداز ارتکاب قتل در بوشهر (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ دهک جامعه توان پرداخت هزینه مشاوره را ندارند | ۷۶ درصد اعضای سازمان نظام روانشناسی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند گردهمایی روز ملی روانشناس و مشاور در مشهد برگزار شد | شهروندان تنها به مشاوران دارای پروانه اشتغال مراجعه کنند + فیلم مدارس کدام شهرهای استان سیستان و بلوچستان فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ افزایش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور بهروز آذر: حضور بانوان در عرصه تصمیم‌گیری کشور بی‌سابقه است جزئیات انفجار در یک واحد صنعتی اصفهان + فیلم و تعداد قربانیان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حادثه سرویس دانش‌آموزان دختر در ارومیه ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار درباره دارو‌هایی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۹۶۲۷
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
هشدار درباره دارو‌هایی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد آنتی‌بیوتیک‌ها ممکن است با مختل‌کردن باکتری‌های روده در مرحله‌ای حیاتی از رشد کودک، خطر ابتلا به آسم و آلرژی را در او افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان اخیراً گزارش دادند که قرار گرفتن در معرض آنتی‌بیوتیک‌ها قبل از ۲ سالگی با ۲۴٪ افزایش خطر ابتلاء به آسم و ۳۳٪ افزایش خطر ابتلاء به آلرژی غذایی در دوران کودکی مرتبط است.

دکتر «دنیل هورتون»، محقق ارشد از مؤسسه سلامت، سیاست مراقبت‌های بهداشتی و تحقیقات پیری راتگرز، در یک بیانیه خبری گفت: «آنتی‌بیوتیک‌ها نقش مهمی در مبارزه با عفونت‌های باکتریایی دارند، اما پزشکان باید هنگام تجویز آنتی‌بیوتیک برای کودکان زیر ۲ سال محتاط باشند، زیرا استفاده مکرر از آنها ممکن است بر پیامد‌های سلامتی درازمدت تأثیر بگذارد.»

برای این مطالعه، محققان سلامت بیش از ۱ میلیون کودک در بریتانیا را پیگیری کردند و درمان زودهنگام آنتی‌بیوتیک را با خطر ابتلاء به آلرژی و آسم در آینده آنها مقایسه کردند.

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که تحقیقات قبلی نشان داده است که استفاده زودهنگام و مکرر از آنتی‌بیوتیک می‌تواند رشد باکتری‌های سالم روده را با افزایش سن کودک مختل کند. این وضعیت به نوبه خود می‌تواند بر خطر ابتلاء به بیماری‌های آلرژیک آنها تأثیر بگذارد.

محققان با پیگیری کودکان تا سن ۱۲ سالگی، دریافتند که اگر در دوران نوزادی در معرض آنتی‌بیوتیک قرار گرفته باشند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به آسم و آلرژی غذایی هستند. محققان گفتند نوزادانی که به آنها آنتی‌بیوتیک داده می‌شود، ۶ درصد بیشتر در معرض خطر آلرژی فصلی قرار دارند.

هورتون گفت: «آنتی‌بیوتیک‌ها دارو‌های مهم و گاهی نجات‌بخش هستند، اما همه عفونت‌ها در کودکان خردسال نیازی به درمان با آنتی‌بیوتیک ندارند. والدین باید همچنان با پزشکان فرزندان خود در مورد بهترین روش مراقبت مشورت کنند.»

با این حال، محققان هیچ تأثیر ثابتی از مصرف آنتی‌بیوتیک بر خطر بیماری‌های خودایمنی مانند بیماری سلیاک یا بیماری التهابی روده یا بر بیماری‌های رشدی مانند اختلال بیش فعالی یا اوتیسم پیدا نکردند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->