کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور
سرخط خبرها

کلاهبرداری زیر چتر بیمه

  • کد خبر: ۳۳۰۳۲
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
کلاهبرداری زیر چتر بیمه
سرهنگ امینی درباره کلاهبرداری برخی از افراد سودجو از شهروندان در پوشش کارشناس یک سازمان هشدار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، به تازگی مشاهده شده که افراد تحت پوشش کارشناس سازمان تأمین اجتماعی برای ارائه خدمات در منازل شهروندان با مراجعه و پس از ارائه توضیحاتی در خصوص مسائل مختلف در حوزه بیمه با فریب آن‌ها اقدام به کلاهبرداری از افراد می‌کنند.

برای بررسی بیشتر این موضوع و آگاهی بیشتر هموطنان به سراغ معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا رفتیم و در این خصوص از وی پرس‌وجو کردیم.

سرهنگ شهاب امینی معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: سرقت‌های در پوشش مأمور یکی از شگردهای سارقان است؛ در این روش افراد با سوء استفاده از عناوین نظامی، انتظامی و گاه در پوشش مأمور آب، برق، گاز، بهداشت، شهرداری، کمیته امداد، پستچی و سایر سازمان‌ها اقدام به کلاهبرداری و سرقت اموال شهروندان می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با این گونه جرایم جدی بوده و رسیدگی به این موضوعات را با سرعت، دقت و قاطعیت در دستور کار خود قرار می‌دهند، افزود: با اینکه پلیس بارها توصیه کرده که تنها شرط مأمور بودن افراد فقط لباس، دستبند، بی‌سیم و غیره نیست، اما باز هم شاهد پرونده‌هایی با عنوان سرقت تحت پوشش مأمور هستیم که شهروندان باید در برخورد با این موارد حساسیت و احتیاط بیشتری به خرج دهند.

معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: در صورت مراجعه چنین افرادی به درب منازل، شهروندان باید با درخواست کارت شناسایی معتبر از افراد آن‌ها را شناسایی کنند و در صورت لزوم از سازمان‌ مربوطه برای احراز هویت افراد استعلام بگیرند.

وی افزود: به زنان خانه‌دار و افراد سالمندی که تنها در خانه حضور دارند توصیه می‌کنیم افراد را از طریق چشمی درب و آیفون‌های تصویری شناسایی کنند و تا قبل از حضور خانواده یا همسایه‌های مطمئن از باز کردن درب به روی افراد ناشناس با هر عنوانی خودداری کنند.

سرهنگ امینی تصریح کرد: بر اساس قانون ماموران انتظامی و سایر افرادی که دارای عناوین مختلف در ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف در کشور هستند، حق ورود به حریم خصوصی و منازل شهروندان را ندارند؛ لذا در صورت مراجعه چنین افرادی به منازل آن‌ها می‌توانند با درخواست کارت شناسایی و احکام قضایی نسبت به احراز هویت مراجعان اطمینان حاصل کنند و در غیر این صورت اجازه ورود به خانه و خودرو خود را ندهند.

به گفته معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک آرامش و خونسردی خود را حفظ کنند و مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->