آمریکا شهر الحزم در شمال یمن را بمباران کرد پزشکیان: ما این وضعیت را قبول نمی‌کنیم که بچه ها فضا برای آموزش نداشته باشند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان اژه‌ای: ۲ نفر در رابطه با انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شده‌اند انتقاد یک روزنامه عبری: ارتش رژیم صهیونیستی آمار افسران دارای اختلال روانی را فاش نمی‌کند! سازمان ملل هشدار داد؛ کمبود شدید منابع خدمات پزشکی در غزه هشدار عراق درباره گسترش بحران سوریه در منطقه اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: ازسرگیری فعالیت کنسولگری عربستان در مشهد در محل قبلی بستگی به خودشان دارد + فیلم و عکس
سرخط خبرها

امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان

  • کد خبر: ۳۳۰۷۲۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان
به دنبال حادثه مرگبار کشمیر و افزایش تنش‌ها میان دهلی نو و اسلام آباد، شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی از ورود به حریم هوایی پاکستان خودداری می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، خطوط هوایی و ردیاب‌های پرواز‌ها حاکی است که شرکت‌های هواپیمایی جهانی «ایرفرانس» و «لوفتهانزای» آلمان همزمان با افزایش تنش میان اسلام آباد و دهلی نو پس از حمله مرگبار ماه گذشته در کشمیر، از حریم هوایی پاکستان دوری می‌کنند.

هند پیش از این اقداماتی همچون بستن حریم هوایی خود به روی خطوط هوایی پاکستان را انجام داد و پاکستان هم در مقابل خطوط هوایی متعلق به هند یا تحت مدیریت آن را ممنوع کرد، تجارت را به حالت تعلیق درآورد و ارائه روادید ویژه برای هندی‌ها را متوقف کر، اما به خطوط هوایی بین‌المللی اجازه استفاده از حریم هوایی خود را داد.

گروه لوفت‌هانزا در بیانیه‌ای که برای رویترز فرستاده، اعلام کرد که «خطوط هوایی این شرکت تا اطلاع ثانوی از حریم هوایی پاکستان اجتناب می‌کنند». این شرکت بین المللی در بیانیه خود خاطرنشان کرده است که این امر اگرچه منجر به طولانی‌تر شدن زمان پرواز در برخی از مسیر‌ها به آسیا خواهد شد، اما تاکید کرده است که در حال نظارت بر تحولات منطقه‌ای است.

داده‌های ردیابی پرواز همچنین نشان می‌دهد برخی پرواز‌های «بریتیش ایرویز»، «سوئیس اینترنشنال ایرویز» و «امارات» پس از پرواز بر فراز دریای عرب، برای جلوگیری از ورود به حریم هوایی پاکستان به سمت شمال و دهلی نو تغییر مسیر دادند. دو شرکت بریتیش ایرویز و امارات تاکنون به درخواست‌های رویترز برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

شرکت خطوط هوایی ایرفرانس متعلق به فرانسه نیز در بیانیه‌ای با اشاره به تنش‌ها میان هند و پاکستان اعلام کرد: «این شرکت هواپیمایی تصمیم گرفته است تا اطلاع ثانوی پرواز بر فراز پاکستان را به حالت تعلیق درآورد.»

ایرفرانس اعلام کرد که برنامه پروازی خود را با مقاصدی مانند دهلی، بانکوک و هوشی مین تغییر می‌دهد که این امر سبب طولانی‌تر شدن زمان پرواز می‌شود.

داده‌های وب‌سایت ردیابی پرواز فلایت رادار۲۴ نیز نشان می‌دهد که یک پرواز شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا از فرانکفورت به دهلی دیروز یکشنبه به دلیل طی کردن مسیر طولانی‌تر، یک ساعت بیشتر به طول انجامید.

به نوشته رویترز این تصمیم علاوه بر مسافت‌های طولانی‌تر و هزینه‌های بالاتر سوخت برای خطوط هوایی، درآمد پاکستان از هزینه‌های پرواز را نیز کاهش دهد، که بسته به وزن هواپیما و مسافت طی شده می‌تواند به صد‌ها دلار به ازای هر پرواز برسد.

افراد مسلح شامگاه سه‌شنبه دوم اردیبهشت با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر سرینگر، پایتخت تابستانی کشمیر تحت کنترل هند، دست‌کم ۲۴ نفر را کشتند. مقامات هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کردند.

دهلی‌نو همواره اسلام‌آباد را به حمایت از شورشیان مسلح متهم کرده است؛ اتهامی که پاکستان آن را رد کرده و می‌گوید تنها از مبارزه مردم کشمیر برای حق تعیین سرنوشت حمایت می‌کند.

منطقه کوهستانی کشمیر طی سال‌های اخیر به یکی از مقاصد محبوب گردشگری داخلی هند تبدیل شده است. طبق آمار رسمی، در سال ۲۰۲۴ (۱۴۰۳ شمسی) حدود ۳.۵ میلیون گردشگر از کشمیر بازدید کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->