بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد رشد ۵برابری فعالیت‌های حوزه توانبخشی هلال‌احمر خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی‌ طی امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی تعرفه مشاوره روانشناسی اعلام شد | ۴۵ دقیقه مشاوره: ۶۲۰ هزار تومان مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری ایران: نظام برنامه‌ریزی شهری باید مانع از حاشیه‌نشینی شود | آمار بالای حاشیه‌نشینی در مشهد + فیلم استفاده از سیستم‌های کنترلی در نیروگاه حرارتی، در دستورکار وزارتخانه‌های نفت و نیرو گرم‌ترین زمستان استرالیا در راه است چپ‌دست‌ها بیشتر از بقیه به این بیماری دچار می‌شوند عادات روزمره، سلامت روان را بهبود می‌بخشد علائمی که زنان نادیده می‌گیرند | نشانه‌های پنهان سکته قلبی زلزله نسبتا شدید سمنان را لرزاند | ۷ زمین لرزه در یک روز (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وضعیت جوی مناطق کوهستانی در روز‌های پایانی هفته پایدار می‌شود (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تداوم فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور طی ۵ روز آینده (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  آزادی ۸۸ زندانی با حضور رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی هم‌زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ خطر سرطان ناشی از اجاق‌گاز برای کودکان ۲ برابر بزرگسالان است دستگیری عامل انتشار سؤالات کنکور در ایلام (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایتی از قهرمانان سفید و سرخپوش ایران عزیز از جعبه‌های پوچ تا استخدام‌های دروغ | رازهای شگردهای نوین کلاهبرداران
سرخط خبرها

راهکار سازمان حفاظت از محیط زیست برای مراقبت از گونه‌های درحال‌انقراض

  • کد خبر: ۳۳۱۱۷۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
راهکار سازمان حفاظت از محیط زیست برای مراقبت از گونه‌های درحال‌انقراض
مدیرکل دفتر حفاظت حیات وحش توضیحاتی درباره برنامه‌های سازمان محیط زیست جهت حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلام‌رضا ابدالی در پاسخ به سوالی درباره تأثیر تخریب زیستگاه‌ها و تغییرات اقلیمی در کاهش جمعیت گونه‌ها گفت: مؤثرترین عامل در کاهش جمعیت گونه‌های حیات وحش، تخریب زیستگاه‌ها است. وقتی گونه‌ها زیستگاه‌های خود را از دست می‌دهند، به سرعت جمعیتشان کاهش می‌یابد و به خطر می‌افتد. تغییرات اقلیمی یکی از عواملی است که باعث تخریب شدید زیستگاه‌ها می‌شود. به ویژه زیستگاه‌های آبی، که به دلیل خشکسالی و کاهش منابع آبی مانند رودخانه‌ها و تالاب‌ها در معرض تهدید جدی قرار دارند.

تأثیر تغییرات اقلیمی بر اکوسیستم‌های جنگلی و آبی

ابدالی افزود: تغییرات اقلیمی به طور مستقیم بر خشک شدن جنگل‌ها و اکوسیستم‌های جنگلی تأثیر می‌گذارد، که یکی از غنی‌ترین زیستگاه‌ها و اکوسیستم‌های ما است. جمعیت زیادی از گونه‌های جانوری به زیستگاه‌های جنگلی وابسته هستند، بنابراین با از بین رفتن این زیستگاه‌ها، این گونه‌ها نیز در معرض انقراض قرار می‌گیرند.

اقدامات عملی برای مقابله با شکار غیرقانونی

در ادامه، وی به اقدامات عملی برای مقابله با شکار غیرقانونی در مناطق حفاظت‌شده اشاره کرد و گفت: ما در مناطق حفاظت‌شده پاسگاه‌ها و محیط‌بانان ۲۴ ساعته داریم که به صورت شبانه‌روزی در این مناطق فعالیت می‌کنند. متأسفانه، برخی از محیط‌بانان ما حتی جان خود را از دست داده‌اند. به عنوان مثال، هفته گذشته یکی از محیط‌بانان در گلستان به شهادت رسید.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش ادامه داد: ما تاکنون بیش از ۱۵۰ شهید و ۳۰۰ جانباز در راستای حفاظت از جمعیت‌های حیات وحش داشته‌ایم.

همکاری‌های بین‌المللی در زمینه حفاظت از حیات وحش

ابدالی در خصوص همکاری با نهاد‌های بین‌المللی گفت: ما آماده‌ایم که با نهاد‌های بین‌المللی در زمینه‌های مختلف همکاری کنیم. کارشناسان ما در کارگاه‌ها و نشست‌های بین‌المللی شرکت می‌کنند و تجربیات خود را در زمینه حفاظت از حیات وحش به اشتراک می‌گذارند.

برنامه‌های سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض

وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض اظهار داشت: طبق بند ت ماده ۳۸ قانون برنامه ششم، ما موظف به تهیه برنامه‌های عمل برای گونه‌های در خطر انقراض هستیم. تاکنون برنامه‌های عمل برای ۲۵ گونه تهیه کرده‌ایم و برای ۱۳ گونه دیگر برنامه‌های جدید را در سال ۱۴۰۴ تنظیم خواهیم کرد.

ابدالی در خصوص گونه‌های که در معرض انقراض هستند گفت: در حال حاضر، گونه‌هایی مانند یوزپلنگ، گوزن زرد، میش‌مرغ و گور آسیایی در معرض انقراض قرار دارند و وضعیت جمعیتی این گونه‌ها نگران‌کننده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->