وزیر ارشاد دولت سیزدهم: شهید رئیسی به همه پیمان‌ها و عهد خود با خدا و مردم وفا کرد آزمایش موشک قاره‌پیما آمریکا با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهید رئیسی همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود عمان زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا را اعلام کرد واکنش باکو به اعدام فرد حمله کننده به سفارت این کشور در ایران حرفهای کمترشنیده شده آیت‌الله علم‌الهدی از زندگی شخصی و مدیریتی شهید رئیسی تجمع بزرگ مردم مشهد در نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور| شهید رئیسی خدایی بودن و مردمی‌بودن را درهم آمیخته بود +فیلم وزیر خارجه آمریکا: ایران نباید اجازه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند نظم نوین منطقه‌ای هستند پاپ خواستار ورود کمک‌ها به غزه شد زمان سفر پزشکیان به عمان اعلام شد وندی شرمن: متقاعد کردن ایران برای توقف غنی‌سازی امری غیرممکن است تأکید روسیه بر حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای سرلشکر باقری: انسداد مرز‌های شرقی به منظور مقابله با شرارت‌ گروهک‌های تروریستی است افزایش آمار شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید کرملین بر ازسرگیری گفت‌و‌گو‌های راهبردی روسیه و آمریکا شهرک‌نشین‌های صهیونیست مانع ورود کامیون‌های کمک‌های انسانی به غزه شدند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز نگرانی پاپ لئو از اوضاع غزه | درخواست رهبر کاتولیک‌های جهان از رژیم صهیونیستی چه بود؟ استفاده از هوش مصنوعی در سامان‌دهی دانش حکمرانی در دستور کار است | تجربیات مدیریتی شهید سلیمانی و رئیسی، قابلیت الگوسازی منطقه‌ای دارند + فیلم تحریم وزرای کابینه نتانیاهو، گام بعدی انگلیس علیه رژیم صهیونیستی جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) هفته خدمت در تقویم رسمی کشور ثبت شد آمار تکان‌دهنده از سقط جنین و مرگ بر اثر گرسنگی در غزه اعتراض نماینده مجلس به نقش بابک زنجانی در پیمانکاری های دولت + فیلم پاسخ سخنگوی مجمع تشخیص درباره تصویب پالرمو و پاسخ به کوچک‌زاده سفیر ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد اعتراف دیپلمات صهیونیست: کابینه نتانیاهو اسرائیل را به سمت هلاکت می‌کشاند
سرخط خبرها

چند کلمه با نمایندگانی که عصبانی بودند

  • کد خبر: ۳۳۲۷۹
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
چند کلمه با نمایندگانی که عصبانی بودند
عبدالجواد موسوی - روزنامه‌نگار
دردناک است. اینکه عده‌ای پس از ۴۱ سال از پیروزی انقلاب هنوز فکر می‌کنند برای اثبات مواضع خود باید دادوبیداد راه بیندازند و رگ گردن متورم کنند یعنی یک جای کار حسابی می‌لنگد.
 
از طالقانی و بهشتی و مطهری و شریعتی که آموزگاران این انقلاب بودند، به چنین جایی رسیدن، حقیقتا که جای دریغ و تأسف بسیار دارد. البته غیرتی‌شدن و تعصب‌ورزیدن در حق مردم امر پسندیده‌ای است، اما به‌حکم «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» آدمیزاد باید بفهمد کجا و با چه کسی سخن می‌گوید.
 
زیر سقف مکانی که آن را «خانه ملت» نام نهاده‌اند، اندکی متانت و تعقل هم بد نیست. بالأخره آنکه عنوان پرطمطراق نماینده مردم را یدک می‌کشد باید برای حفظ ظاهر هم که شده است، با گردنکشان و قلدران تفاوت‌هایی داشته باشد. به‌قول شاعر، «یا نام سکندری رها کن/ یا رسم سکندری به‌پا دار!» البته که مجلس منتقد می‌تواند منشأ خیر و برکت‌های بسیار باشد، اما به‌شرط آنکه رفتار نمایندگان آن مجلس درخور شأن نمایندگی باشد و نمایندگانش به‌جای تکرار حرف‌های پوپولیستی شش‌هفت سال اخیر عده‌ای که بزرگ‌ترین هنرشان کفش‌پرت‌کردن به‌سمت رئیس‌جمهور بوده و بالارفتن از درودیوار سفارت عربستان و انگلیس، ۴ تا حرف حساب بزنند. دست‌کم حالا که قرار است حرف‌های دیگران را تکرار کنند، بروند از روی دست ۴ تا منتقدی که سرشان به تنشان می‌ارزد، مشق کنند.
 
وگرنه دادزدن وسط سخنان وزیرخارجه و او را دروغ‌گو خطاب‌کردن که هنری نیست. هنری هم باشد، از دست همه برمی‌آید و دیگر نیازی به نماینده مجلس نیست. این دسته از نمایندگان محترم اگر نمی‌دانند بدانند که با هوکردن و بدوبیراه‌گفتن به یک وزیر، نه‌تن‌ها شأن و منزلتی کسب نمی‌کنند، بلکه چوب حراج به آبروی موکلان خود می‌زنند. گردوخاک راه‌انداختن و دشنام‌دادن یک نماینده به‌پای خیلی‌ها نوشته می‌شود. درست یا غلط، نمایندگان را عصاره کسانی می‌دانند که به آن‌ها رأی داده‌اند.
 
بی‌شک در بین کسانی که به این نمایندگان محترم رأی داده‌اند، کلی آدم درست‌وحسابی و متدین وجود دارد که به‌امید تغییری در وضع موجود به این بزرگواران رأی داده‌اند. رفتار‌هایی از این دست بیش از همه ستم در حق آنان است. این را هم از یاد نبرند که پایگاه رأی این بزرگواران چندان هم گسترده نیست و اگررأی دهندگان با این عملکرد از این عزیزان روی برگردانند، کارشان دشوار خواهد شد.
 
در ضمن این را هم از خاطر نبرند که این بداخلاقی‌ها اگر شدت پیدا کند، ممکن است آن عده‌ای را که در اسفند ۹۸ پای صندوق‌های رأی آمدند، دلسرد کند و دوباره رأی ندهند؛ آن وقت است که باید سال‌ها از صندلی‌های سبز مجلس دور بمانند. اگر در دولت ایراداتی وجود دارد که قطعا دارد، راه مقابله با آن هرچه هست، این نیست. برای اثبات حق‌طلبی و انقلابی‌بودن هم راه‌های معقول‌تری وجود دارد. من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->