مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت
سرخط خبرها
بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی

بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی

  • کد خبر: ۳۳۳۲۴۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
به گفته یک روانشناس، کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی اسلامی-ایرانی، گفت‌و‌گو و تبادل نظر از جمله کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد ابهری اظهار کرد: از نگاه آسیب شناسی اجتماعی، ازدواج نیز در جامعه ما رشد داشته است، اما رشد آن به اندازه طلاق نیست. در کالبدشکافی علل و عوامل افزایش طلاق، نفوذ زندگی اینترنتی و سبک زندگی غربی موجب تغییر نگاه‌ها در امور فرهنگی و اجتماعی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تشکیل زندگی موازی با زندگی اصلی از یک سو و رشد توقعات بی مورد از سوی برخی از زوجین باعث شده که اختلافات و تنش‌ها روز به روز بیشتر افزایش یابد ضمن اینکه در این میان ازدواج سفید نیز مزیت بر علت تنوع طلبی در بعضی از مردان شده است، افزود: کاهش توقعات، تغییر سبک زندگی به الگوی اسلامی-ایرانی، گفت‌و‌گو و تبادل نظر از جمله کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی است.

به گفته این روانشناس، حدود ۴۰ درصد از زوجین به علت ضعف مهارت‌های زندگی در مرحله طلاق روانی و عاطفی باقی می‌مانند و همین مساله موجب مشکلات بعدی می‌شود.

ابهری ادامه داد: برای افزایش تمایل جوانان به ازدواج، ارائه مسکن ارزان یا رایگان، آموزش مهارت‌های زندگی در محور‌های انتخاب و برقرای تفاهم و همزیستی دوستانه می‌تواند گام‌های اولیه قرار گرفته و دادگاه‌های خانواده باید قبل از صدور مجوز طلاق زوجین را موظف به مراجعه به مشاورین مجرب خانواده کنند.

وی با بیان اینکه بهترین روش برای پیشگیری از طلاق عاطفی و مشکلات ناشی از آن مراجعه به مشاوره‌های خانوادگی و کمک گرفتن از افراد باتجربه است، ابراز کرد: پیش از طلاق عاطفی، طلاق روانی یعنی دلخوری و ناراحتی‌های مختلف زوجین از یکدیگر به دلایل مختلف اتفاق می‌افتد.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.