به گزارش شهرآرانیوز، فیلیپ لازارینی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در طول این جنگ، یکی از وحشتناکترین اخباری که مرتباً دریافت میکنم، آمار مرگ و میر کارمندان آنروا است. امروز، این آمار از مرز وحشتناک ۳۰۰ نفر عبور کرده است.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که مسئول کشته شدن کارمندان سازمان ملل هستند باید پاسخگو شوند ادامه داد: چندین نفر در حین انجام وظیفه و در حین خدمت به جامعه خود کشته شدند. افراد کشته شده عمدتاً از کارمندان بخش سلامت و معلمان سازمان ملل بودند که از جوامع خود حمایت میکردند.
روز گذشته فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» در اظهاراتی به محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که هم اکنون عقربههای ساعت به سمت قحطی در حرکتند و مردم غزه در حال مرگ هستند.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز پیشتر در بیانیهای تاکید کرد که کودکان غزه تنها با مرگ ناشی از بمباران مواجه نبوده بلکه زندگی آنان به دلیل گرسنگی و فقدان مراقبتهای پزشکی و شیوع بیماریها به دلیل فقدان آب آشامیدنی با مرگ مواجه است و از سوی دیگر کمکهای بشردوستانه به این منطقه امکانپذیر نیست.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمیها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.
بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.
منبع: ایرنا