روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

داستان‌نویسی فرصتی برای اثرگذاری در جهان پیرامونی‌مان

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
داستان‌نویسی فرصتی برای اثرگذاری در جهان پیرامونی‌مان
مهاجران افغانستانی در حوزه های مختلفی فعال هستند و در طول سال‌ها دستاوردهای زیادی داشته‌اند، «راویان داستان» یکی از انجمن‌های فعال مهاجران است که در زمینه داستان نویسی فعالیت می‌کند.
شهرآرانیوز| عطایی؛ «راویان داستان» نام انجمنی است که کار خود را از سال ۱۳۹۴ آغاز کرده و در تلاش است با برگزاری دوره‌های آموزشی و جلسات منظم توانسته دستاورد‌های خوبی داشته باشد.
 

«عباس رضایی‌نیکزاد»، دبیر انجمن «راویان داستان»، متولد سال ۱۳۶۳ است. او می‌گوید: انجمن راویان داستان در سال ۹۴ با حضور تعدادی از علاقه‌مندان به ادبیات و داستان‌نویسی در اتحادیه دانشگاهیان افغانستان در مشهد شکل گرفت. انجمن کار خود را با آموزش‌های اولیه در زمینه ساختار داستان نویسی در کلاسی کوچک آغاز کرد. ما با تعداد کمی از علاقه‌مندان کار خودمان را آغاز کردیم، اما به مرور انجمن گسترش پیدا کرد. ما علاوه بر آموزش جلسات نقد داستان نیز برگزار می‌کنیم.


وی ادامه داد: به نظر من به ادبیات مهاجرت در ایران آن طور که باید توجه نشده است، درحالی که ما اشتراکات مذهبی و زبانی داریم. هرچند که مهاجران شرایط هویتی خاص خودشان را دارند، اما فضایی که در آن زندگی می‌کنیم نه ما را ایرانی معرفی می‌کند، نه افغانستانی، هویت ما همیشه مهاجر بودن است.
 
 
رضایی نیکزاد تصریح کرد: هدف از تأسیس این انجمن حمایت، آموزش و تولید اثر است در تلاش هستیم تا با همکاری انتشاراتی‌های ایرانی این آثار را منتشر کنیم.
 
 
«ریحانه حسینی» که در این انجمن داستان نویسی آموزش می‌دهد درباره اهمیت وجود چنین انجمن‌هایی می‌گوید: در جامعه مهاجر انجمن‌ها و گروه‌های مختلفی در حوزه داستان‌نویسی فعال هستند، از جمله آن‌ها می‌توان به موسسه «دُر دَری» اشاره کرد، انجمنی مثل راویان داستان علاوه بر اینکه برای جوانان فرصت فعالیت می‌دهد به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا توانایی‌های خود را باور کنند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->