جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه حلوای دارک فندق

  • کد خبر: ۳۳۹۶۰
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۶
طرز تهیه حلوای دارک فندق
حلوا از دسر‌های خوشمزه و مورد علاقه ما ایرانی هاست که چند سالی است تنوع زیادی در پخت آن ایجاد شده است. برای همین، در این مطلب می‌خواهیم دستور پخت حلوای مدن دارک فندق را ارائه دهیم.
هانیه رضوانی | شهرآرانیوز؛ حلوا از دسر‌های خوشمزه و مورد علاقه ما ایرانی هاست که چند سالی است تنوع زیادی در پخت آن ایجاد شده است. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت یک حلوای متفاوت و خوشمزه را ارائه دهیم.

مناسب برای: ۱۳ نفر

زمان برای پخت: ۳۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰ تومان


مواد لازم:

آرد شیرینی (۱۲۵ گرم)

آرد نخودچی (۶۰ گرم)

کره (۳۵ گرم)

شکلات تلخ (۱۲۵ گرم)

پودر قند یا شکر (۳۰ گرم )

دارچین ( یک ق چ خ )

پودر فندق ( ۱۰۰ گرم )

طرز تهیه:

آرد را الک کنید و در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. تا زمانی که بوی خامی آرد از بین نرفته و بوی خوشش بلند نشده است، به تفت دادن آرد ادامه بدهید. نیازی نیست که آرد تغییر رنگ بدهد. حالا آرد نخودچی را الک و به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید.

وسط آرد را باز کنید و کره را که حالا هم دمای محیط شده است به آن اضافه کنید. کره را سریع با آرد مخلوط و تابه را قبل از اینکه کره بسوزد از روی حرارت بردارید.

تا زمانی که مواد داغ است، دارچین، پودر قند، پودر فندق (بهتر است تُست شده باشد) و شکلاتی را که از قبل روی حرارت بخار آب ذوب کرده اید به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. با پشت قاشق مواد را خوب فشار دهید تا به خورد هم بروند. در این مرحله، حلوا تقریبا به رنگ قهوه‌ای درمی آید. اگر احساس می‌کنید موادتان انسجام لازم را ندارند، کمی کره به آن اضافه کنید تا با داغی مواد ذوب شود و به خورد آن برود.

قالب سلیکونی را آماده کنید و حلوا را تا داغ است در آن بریزید و خوب فشار بدهید. قالب را حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا سفت شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرفی مناسب بچینید و روی آن را تزیین کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->