آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳) صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی دوشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۳) | افزایش سرعت باد و گردوخاک در جنوب و شرق استان چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟ تداوم وزش باد و رگبار در برخی استان‌های کشور (۲۵ تیر ۱۴۰۳) خوردن دمنوش زیاد ممنوع | عوارض جایگزینی شیر گیاهی به جای شیر گاو دفع سموم بدن در ۳۰ دقیقه به روش چینی‌ها وحشت کسبه از پرنده شکاری در یافت آباد+عکس هشدار به والدین: اختلال در هورمون رشد برای کودکانتان جبران ناپذیر است تقاضای بالای بازار دارویی کشور برای وارفارین شرور نارمک دستگیر شد (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

در آینده نزدیک از واکسن کرونا خبری نیست

  • کد خبر: ۳۴۶۸۸
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۰
در آینده نزدیک از واکسن کرونا خبری نیست
محققان به این جمع‌بندی رسیدند که اگرچه نظام‌های درمانی و شرکت‌های دارویی و واکسن سازی با اعمال مسیرهای کوتاه و قوانین سهل گیرانه همت بر تسریع دسترسی به دارو و واکسن گمارده‌اند ولی این امر در آینده نزدیک دور از دسترس خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، اولین جلسه از سری نشست‌های تخصصی Covid-۱۹ با تمرکز بر مبحث واکسن، امروز پنج‌شنبه (۲۶ تیرماه) توسط شاخه زیست شناسی فرهنگستان علوم و با حضور اساتید و صاحبنظران این امر برگزار شد.

در این نشست که به صورت برخط برای تمامی علاقه‌مندان قابل دسترسی بود در ابتدا دکتر محمود شمسی شهرآبادی، رئیس شاخه زیست شناسی فرهنگستان علوم، ضمن تبیین لزوم برگزاری این سری نشست‌ها و تشریح اهمیت ترویج گزاره‌های علمی مبتنی بر شواهد در جامعه، پیرامون ساختار ویروس و چالش‌هایی که برای تولید واکسن و دارو برای ویروس سارس کورنا ویروس دو توضیحاتی را ارائه داد.

در ادامه، دکتر حوریه سلیمانجاهی، استاد و مدیر گروه ویروس‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس، ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون مکانیسم‌های پاتوژنز ویروس SARS-Cov۲ در مورد نحوه ایمنی‌زایی و چالش‌های سیستم ایمنی در مواجهه با این ویروس و انواع واکسن‌های مبتنی بر ویروس ضعیف شده و کشته شده توضیحاتی داد.

سومین سخنران این نشست، دکتر امیر قائمی، عضو هیئت علمی بخش آنفولانزای انستیتو پاستور ایران و دبیر انجمن زیست شناسی بود. ارائه وی متمرکز بر تشریح انواع واکسن‌های نوین و میزان ایمنی‌زایی آن‌ها و توضیح چند واکسن پیشرو در دنیا بود.

قائمی ضمن توضیح مکانیسم‌های عملکرد هر واکسن در مورد پیشرفت هر واکسن در برنامه توسعه و تحقیق و تولید شرکت‌های متبوعه نیز گزارشی ارائه داد.

در پایان دکتر تبرایی، رئیس انجمن ویروس شناسی، با تشکر از فرهنگستان علوم بابت برگزاری این سری نشست‌ها ابراز امیدواری کرد که با توجه به چشم‌اندازی که پیرامون دسترسی به دارو و واکسن برای این ویروس وجود دارد مردم بتوانند با رعایت اصول پیشگیرانه و رعایت پروتکل‌های درمانی زنجیره انتقال این ویروس را قطع کنند.

در پایان این جلسه حاضران با بیان این که برای این ویروس در حال حاضر داروی موثر مستقیم و واکسن موثر وجود ندارد به این جمع‌بندی رسیدند که اگرچه نظام‌های درمانی و شرکت‌های دارویی و واکسن سازی با اعمال مسیر‌های کوتاه و قوانین سهل گیرانه همت بر تسریع دسترسی به دارو و واکسن گمارده‌اند، ولی این امر در آینده نزدیک دور از دسترس خواهد بود لذا تبیین این موضوع برای جامعه و مدیریت کشور برای سیاست‌گذاری صحیح برای آینده ضروری است.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->