یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین

  • کد خبر: ۳۴۷۰۹۲
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین
زائرین اربعین حسینی باید در طول مسیر پیاده‌روی با رعایت نکات تغذیه‌ای و بهداشتی از بروز مسمومیت‌های غذایی و گرمازدگی پیشگیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار راهنمایی برای زائرین اربعین تاکید کرد: زائرین باید از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه مانند پنیر، شیر و کره محلی که به‌صورت فله‌ای عرضه می‌شوند خودداری کرده و فقط از لبنیات بسته‌بندی‌شده با مجوز بهداشتی استفاده کنند.

همچنین مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمی‌شود. میوه‌ها باید با آب سالم به‌خوبی شسته شده و پوست‌گیری شوند. غذا‌های پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یک‌بار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.

در ادامه این راهنما آمده است: از مصرف کنسرو‌های بادکرده، زنگ‌زده یا سوراخ شده و همچنین کنسرو‌هایی که بوی نامطبوع دارند خودداری شود. همچنین بهتر است از تخم‌مرغ آب‌پز سفت‌شده به‌جای نیمرو استفاده شود، چرا که احتمال آلودگی آن کمتر است.

وزارت بهداشت توصیه کرده است زائرین برای جلوگیری از مسمومیت، همراه غذای خود از مواد طبیعی ضدعفونی‌کننده مانند ماست کم‌چرب، آبلیمو و لیموترش استفاده کنند. دوغ پاستوریزه نیز در پیشگیری از گرمازدگی مؤثر است و می‌توان آن را با نعناع یا پونه خشک مخلوط کرده و مصرف کرد.

نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز بسیار ضروری است و استفاده از آب‌های بسته‌بندی‌شده و سالم به‌جای آب‌های باز توصیه می‌شود. همچنین زائرین باید از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان‌های عمومی خودداری کرده و ترجیحاً لیوان شخصی همراه داشته باشند.

در بخش دیگری از توصیه‌ها آمده است: مصرف نان‌های سبوس‌دار به جای نان لواش می‌تواند از بروز یبوست جلوگیری کند. همچنین باید از مصرف غذا‌هایی که سریع فاسد می‌شوند، مانند سالاد الویه، غذا‌های حاوی کشک، سس مایونز و کباب اجتناب شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->